honza71 Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 tvoje analyticke schopnosti a Bakalovy penize bych chtel mit! ja na dalku jen na malokom poznam, ze je to opravdu magor... TO kibi: No to já taky. Proto jsem něco takového o Tadovi nikdy neřekl. Pouze jednou jsem přesně v duchu "serioznosti" tohoto vlákna poznamenal něco v tom smyslu, že nás nemusí trápit, zda si Tada pořídí zbraň nebo ne, protože se to vlákno jmenuje tak jak se jmenuje, tudíž se kolega zřejmě chystá picnout leda tak sám sebe. Zárověň jsem psal něco v tom smyslu, že ho nehodlám soudit a přeji mu, aby co nejdříve pominuly důvody, pro které se nyní chystá zbraň nosit. Protože mluvil o vlastní bezpečnosti, což mi přijde při jeho mládí dost smutné. V jeho věku jsem se při studiích měl důvod bát jen dvou věcí. Zkoušek a toho, že nebudu mít na smažák a pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Děkuji, Tvé upozornění na můj překlep nás všechny velice obohatilo. Taky je možnost,že Tě to vytočilo , jsi slabší psychicky a potom to o těch gatích je pravda. A to Tvoje tvrzení o nerezu je úsměvné . Před několika lety jsem na střelnici potkal hošíka co zkoušel Springfielda,ráži už si nepamatuji. Dle jeho tvrzení , byl jediný kus v republice, že bude na něj psát recenzi do nějakého časopisu a podobné kecy. Vypadal jako borec ale jen do chvíle než jsem vytáhl Drulova . Toho v životě neviděl a nakonec vylezlo, že hošík je teoretik ( metodik ). Podobnost čistě náhodná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.obot Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Taky je možnost,že Tě to vytočilo , jsi slabší psychicky a potom to o těch gatích je pravda. A to Tvoje tvrzení o nerezu je úsměvné . Před několika lety jsem na střelnici potkal hošíka co zkoušel Springfielda,ráži už si nepamatuji. Dle jeho tvrzení , byl jediný kus v republice, že bude na něj psát recenzi do nějakého časopisu a podobné kecy. Vypadal jako borec ale jen do chvíle než jsem vytáhl Drulova . Toho v životě neviděl a nakonec vylezlo, že hošík je teoretik ( metodik ). Podobnost čistě náhodná . K Tvým pokusům mě vyprovokovat se vyjadřovat nebudu, je mi jedno co si o mně kdo myslí, tohle vlákno je o střílení, ne o egu. Měl jsi říci hned, že střílíš z Drulova(jednoranná malorážka) a nemáš o combat střelbě ani tucha. Resp. pokud nemáš k tématu co říct, měl jsi spíše mlčet. O nevhodnosti použití nerezové oceli pro závěr a rám pistole jsem přesvědčen, je to můj názor. Bavím se samozřejmě o PISTOLÍCH. V případě REVOLVERŮ je situace samozřejmě zcela jiná. Stejně jako je jiná situace u hlavně zbraně a zase jiná u lopatek turbín a já nevím čeho..... Někomu po ošoupání povrchovky zbraň reznout začne, jinému ne, co dodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 K Tvým pokusům mě vyprovokovat se vyjadřovat nebudu, je mi jedno co si o mně kdo myslí, tohle vlákno je o střílení, ne o egu. Měl jsi říci hned, že střílíš z Drulova(jednoranná malorážka) a nemáš o combat střelbě ani tucha. Resp. pokud nemáš k tématu co říct, měl jsi spíše mlčet. O nevhodnosti použití nerezové oceli pro závěr a rám pistole jsem přesvědčen, je to můj názor. Bavím se samozřejmě o PISTOLÍCH. V případě REVOLVERŮ je situace samozřejmě zcela jiná. Stejně jako je jiná situace u hlavně zbraně a zase jiná u lopatek turbín a já nevím čeho..... Někomu po ošoupání povrchovky zbraň reznout začne, jinému ne, co dodat? Chlape, dobře Ti radím - polemiky s HonzouX a nějaká slovní přestřelka je zbytečná, je to něco podobného, jak by jsi šel hlavou do zdi. Dej na mě a buď rád, že nejsi Slovák, to by Tě bral rovnou na vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.obot Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 To je zas debata, tak mi to neda: Jestli nekomu reknu, ze je k*o*k*o*t a on za to na me vytahne kver, tak mam (nebo mozna mel jsem ) pravdu. Souhlasím, ale o vytahování kvéru tu nepadla ani zmínka. Kibi napsal, že je daleko jednodušší urážet někoho(ozbrojeného) přes internet, než mu to říct do očí. Je to jednodušší? Ano je? Proč je to tak? Protože by pak vytáhl zbraň a provokatéra zastřelil? Ne, to už je dedukce některých přispěvovatelů. Já si nemohu pomoct, ale proč mají někteří pořád nutkání někoho urážet sprostými nadávkami nebo jinak provokovat? Pokud mám jiný názor, tak jej řeknu, případně odůvodním a je to. Jde o to, podělit se o své názory, případně se přiučit z názorů jiných nebo pouze o to vypadat za každou cenu jako ten nejchytřejší? I kdyby někdo napsal, že špuntovka je nejlepší obranná zbraň tak co? Napíšu mu, proč si to nemyslím a hotovo.....nač urážet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Koukám, že Tada už kšeftuje i se zbraňemi a dokonce s někým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.obot Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 Chlape, dobře Ti radím - polemiky s HonzouX a nějaká slovní přestřelka je zbytečná, je to něco podobného, jak by jsi šel hlavou do zdi. Dej na mě a buď rád, že nejsi Slovák, to by Tě bral rovnou na vidle V pohodě, já to nějak neprožívám :-) Rád poznávám lidi a je zajímavé číst názory někoho, kdo přijde na střelnici, stoupne si na čáru, vytáhne zbraň, odsune závěr, vloží malorážkový náboj, zasune závěr, zamíří, vystřelí, odsune závěr, vloží další naboj..... a tak dál do kola a pak zde reaguje na příspěvek ohledně obranné střelby. Je to legrace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 V pohodě, já to nějak neprožívám :-) Rád poznávám lidi a je zajímavé číst názory někoho, kdo přijde na střelnici, stoupne si na čáru, vytáhne zbraň, odsune závěr, vloží malorážkový náboj, zasune závěr, zamíří, vystřelí, odsune závěr, vloží další naboj..... a tak dál do kola a pak zde reaguje na příspěvek ohledně obranné střelby. Je to legrace Co takhle přemýšlet, než něco napíšeš ? . Nepsal jsem, že mám jen Drulova ale,že "odborník "z něj byl na větvi. A malá rada nakonec, když tady nebudeš vynášet jednoznačné soudy typu ( nerez je nevhodný, nebo co jsi to napsal , což je blbost ) ale napíšeš třeba , že máš rád zbraň z plastu, tak si Tě nikdo nevšimne . A cyklisty , na D-FENSu jim říkají "cyklozmrdi" na silnici nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Když to tady čtu, tak se nestačím divit ... tolik invektiv a osobních výpadů nezaznělo ani u diskuze o tom co je či není FAKE. Prosím tedy, aby moderátoři vlákno zamkli. Díky a o zbraních diskutujte na fóru, kde se věnují zbraním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Vlákno klidně zamknu sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Téma jsem znovu otevřel,nevidím jediný důvod,proč si tu nepopovídat o SZ,když se tu bavíme o čemkoliv. Samozřejmě dám pozor,aby zde nedošlo k excesům,ke kterým došlo před časem....doufám,že emoce již opadly?!Veškeré invektivy a urážky zde budou mazány a viníci dostanou čas na vydejchání. O střelných zbraních se můžeme bavit jako normální lidi.....pokud někoho toto téma irituje,nechť jej nečte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Zkusím zase přidat něco neemotivního.Nerez x "rez"...... nejsem metalurg, ale jestli náhodou pravda není taková, že jedno z toho je o fous lepší, ale jeden lidský život to stejně nedokáže posoudit?Mám mj. Berettu 92FS, nastříleno cca 30.000 ran bez jediné poruchy (!). Zbraň není jakkoli upravovaná (kromě výměny střenek).Cca při 25000 mi praskla černá (nikoli nerez) vnitřní součástka - takovej malinkatej čep, kterej přenášel do pistole vypouštění spouště (tj. žádný vliv na střelbu).Rupnul proto, že nebyl nerez? Pistole skvěle funguje a vypadá jako nová protože JE nerez?Nevím a je to jedno - spíš si fakt myslím, že prostě při jakž-takž slušném zacházení nás stříbrné i černé kvéry stejně všechny přežijou.Nerez jsem si vybral proto, že se mi víc líbí, moc lidí ho nemá a parádně se čistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Tak jsme byli dnes s kibim na střelnici. Děkuji mu za pěkné odpoledne, nějaké rady a moc hezké fotky http://www.photowatches.eu/albums/kibi/nomos/club_dunkel/DSC_8917.jpg Střílel jsem sým Remingtonem 1911 R1 .45 ACP, 74x S&B celopláště 230Grainů a 28x Fiocchi Black Mamba 185Grainů. Kupodivu se mi líp střílelo s Fiocchi, které mají mnohem vyšší úsťovou rychlost a slyšel jsem o nich, že to je docela šleha, ale nakonec se s nimi střílelo pohodlně. Jenom se chci zeptat věci znalejších - teď jsem zbraň vyčistil a promazal a ať čistím hlaveň jak čistím, pořád není úplně zrcadlová, je to běžné? Budou mít v obchodu se zbraněmi imbusáčky na dotažení mířidel? Nějak se mi povolilo hledí. Jak zajistit, aby se to neopakovalo? Někde jsem četl, že se mají zalepit lepidlem? Gilius: Čestně slibuji, že se budu držet tématu a na provokoace a osobní urážky v tomto vlákně nebudu reagovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Zalep to. Muzes obycejnym vterinakem a doufat, ze to pripadne trhem povolis (lepi se jen kousicek). Nebo je na to Loclite, jen ti ted nereknu jakej presne typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Zalep to. Muzes obycejnym vterinakem a doufat, ze to pripadne trhem povolis (lepi se jen kousicek). Nebo je na to Loclite, jen ti ted nereknu jakej presne typ. A do jakého místa ten vteřiňák napatlat? Na šroubek, pod mířidlo, do závitu? Stejně přemýšlím, že si koupím noční tritiová mířidla, uvidím jestli v obchodě nějaká budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Tado, na šroubky stačí bezbarvý lak na nehty, stačí malinká kapka do závitu. Výhoda je, že na rozdíl od všech vteřiňáků a kosmických lepidel ho kdykoliv odmeješ odlakovačem nebo acetonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 kibi: Nevadí když napráskám, že ten terč je tvůj a ne můj, abych nedostal BAN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 uz jsi to napraskal... jinak dojmy ze strelnice Avim... asi mam radsi Cestlice... My nemotorizovaní musíme na Avim no Já jsem tam už skoro zvyklý. V pterý zkusím Olomouc, je tam prý špatné světlo, docela tma na střelnici, takže si člověk nacvičí noční obrannou střelbu, což je IMHO dobrý nápad. Akorát teda musím zítra nakoupit střelivo, ono to z toho lítá, to se jeden diví Jo a na pravém stehně mám vypálenou značku, když jsem zbraň neproszřetelně uložil do vnitřního opaskového pouzdra potom, co jsem dal 3 zásobníky rychle po sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 no jo, bouchacky zerou vic, nez ja... cejch? Pak už jsem jí jen trapně odkládal do tankistického holsteru - začínám ho mít moc rád, vypadá COOL, dobře sedí, rovná mi záda a hezky voní po kůži, zítra ho hezky namažu aby dlouho vydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 na nosil ctyrpalec na opasku... i v podpazaku... je to o zvyku a co v lete res, az bude leto... V létě vnitřní opaskové, případně ledvinka, když půjdu někam do lesa na tůru... Jsem takovej kostnanej a mezi těma kostma je pro 1911 docela místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.