Návštěvník tolja Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 No, já tohle používám, ale nechtěl jsem to tady tak veřejně psát.. Občas to tu lidi čtou.. takže mají další iluzi pryč... kdo si myslel, že se takové dýnko otevře pomocí otvírací formule "sezame otevři se", ať se přihlásí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Iluze? A to raději nebudu psát čím otevírám šroubovací dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Jarku, mam stejne dynko na svych swiss potapkach Tarleton a lamal jsem si hlavu uplne stejne....sakra, cim to jen otevru....a nakonec jen nozem. Je zacvakavaci :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Aha, tak nez jsem se dostal k odpovedi....tak uz tu je. A koukam, ze tohle je opravdu na zavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Jarku, mam stejne dynko na svych swiss potapkach Tarleton a lamal jsem si hlavu uplne stejne....sakra, cim to jen otevru....a nakonec jen nozem. Je zacvakavaci :-).Ano, na pár takových už jsem narazil. Tváří se to jako šroubovací dýnko a přitom je to naklapávačka. Pěkný fejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ani mi nemluv, ja na to koukal jak husa do flasky, povolit to neslo....rikam si co to je?! A ono bylo jen zaklapnute :-) Ale jinak hodinky hezky, cislnik super, hodne podobne jako ty co ma Tolja, strojek je v nich Ronda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ani mi nemluv, ja na to koukal jak husa do flasky, povolit to neslo....rikam si co to je?! A ono bylo jen zaklapnute :-) Ale jinak hodinky hezky, cislnik super, hodne podobne jako ty co ma Tolja, strojek je v nich Ronda on je to trošku protimluv, potápky vs naklapávací dýnko, většinou to bývá navrch huj a vespod fuj a sověti dělali taky pěknou past, otočné dýnko na zámek, kroutil jsem to vší silou dokola a furt nic, než mě napadlo si ty bukvice na dýnku pořádně prohlídnout, začátky jsou těžký,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Zadarilo se, sice mala neznama znacka Admes Geneve, reg od 38, ale klasicky supercompressor case od Piquereze. Navic 42mm a tropical dial, prelestim sklo a budou (skoro) jak nove Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quint Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Dnes pod mrakem, navíc se mi vrátily z po seřízení a promazání. Nemá náhodou někdo původní model? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Známej má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quint Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Známej má Hmm, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Tady je má na instáčihttps://www.instagram.com/p/Bdm47uKHXaS/?taken-by=primabaleron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quint Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Tady je má na instáčihttps://www.instagram.com/p/Bdm47uKHXaS/?taken-by=primabaleronUff, nádherný Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Zajímavý kousek...90. léta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Zajímavý kousek...90. léta?http://promaster.citizen.com.hk/en/history.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 http://promaster.citizen.com.hk/en/history.htmlOk, díky za info...líbi se mi i ty první Aqualandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Nový přírůstek do rodinky vintage diverů - Gruen Super Compressor Diver se strojovnou 730 CA, průměrem 41 mm, tahem DREMA a kompletní set s krabicích a doklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tady pohromadě (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 vyzeraju krasne pojdu dalej alebo si ich nechas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se