Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 17. 3. 2018 v 17:06, Jeronimo napsal:

No, já tohle používám, ale nechtěl jsem to tady tak veřejně psát.. Občas to tu lidi čtou.. :D

takže mají další iluzi pryč...

kdo si myslel, že se takové dýnko otevře pomocí otvírací formule "sezame otevři se", ať se přihlásí

Odesláno

Jarku, mam stejne dynko na svych swiss potapkach Tarleton a lamal jsem si hlavu uplne stejne....sakra, cim to jen otevru....a nakonec jen nozem. Je zacvakavaci :-).

Odesláno

Aha, tak nez jsem se dostal k odpovedi....tak uz tu je. A koukam, ze tohle je opravdu na zavit

Odesláno
  V 17. 3. 2018 v 18:23, Delawer napsal:

Jarku, mam stejne dynko na svych swiss potapkach Tarleton a lamal jsem si hlavu uplne stejne....sakra, cim to jen otevru....a nakonec jen nozem. Je zacvakavaci :-).

Ano, na pár takových už jsem narazil. Tváří se to jako šroubovací dýnko a přitom je to naklapávačka. Pěkný fejky. :D

Odesláno

Ani mi nemluv, ja na to koukal jak husa do flasky, povolit to neslo....rikam si co to je?! A ono bylo jen zaklapnute :-) Ale jinak hodinky hezky, cislnik super, hodne podobne jako ty co ma Tolja, strojek je v nich Ronda

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 17. 3. 2018 v 19:14, Delawer napsal:

Ani mi nemluv, ja na to koukal jak husa do flasky, povolit to neslo....rikam si co to je?! A ono bylo jen zaklapnute :-) Ale jinak hodinky hezky, cislnik super, hodne podobne jako ty co ma Tolja, strojek je v nich Ronda

on je to trošku protimluv, potápky vs naklapávací dýnko, většinou to bývá navrch huj a vespod fuj

a sověti dělali taky pěknou past, otočné dýnko na zámek, kroutil jsem to vší silou dokola a furt nic, než mě napadlo si ty bukvice na dýnku pořádně prohlídnout,

začátky jsou těžký,,

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zadarilo se, sice mala neznama znacka Admes Geneve, reg od 38, ale klasicky supercompressor case od Piquereze.

Navic 42mm a tropical dial, prelestim sklo a budou (skoro) jak nove :)

31ca840512399db1dfabc130b130425e.jpg

9120e220f1e585bd3e4ebd4710268cae.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Dnes pod mrakem, navíc se mi vrátily z po seřízení a promazání. Nemá náhodou někdo původní model? ;)fedb2ddeed1e8dd48424dff5742239cf.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Nový přírůstek do rodinky vintage diverů - Gruen Super Compressor Diver se strojovnou 730 CA, průměrem 41 mm, tahem DREMA a kompletní set s krabicích a doklady.

post-41349-0-32516500-1523265572_thumb.jpeg

post-41349-0-40842800-1523265687_thumb.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...