Přejít na obsah

Vintage divers ...

M@chino

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

No, já tohle používám, ale nechtěl jsem to tady tak veřejně psát.. Občas to tu lidi čtou.. :D

takže mají další iluzi pryč...

kdo si myslel, že se takové dýnko otevře pomocí otvírací formule "sezame otevři se", ať se přihlásí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jarku, mam stejne dynko na svych swiss potapkach Tarleton a lamal jsem si hlavu uplne stejne....sakra, cim to jen otevru....a nakonec jen nozem. Je zacvakavaci :-).

Ano, na pár takových už jsem narazil. Tváří se to jako šroubovací dýnko a přitom je to naklapávačka. Pěkný fejky. :D

Odkaz ke komentáři

Ani mi nemluv, ja na to koukal jak husa do flasky, povolit to neslo....rikam si co to je?! A ono bylo jen zaklapnute :-) Ale jinak hodinky hezky, cislnik super, hodne podobne jako ty co ma Tolja, strojek je v nich Ronda

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Ani mi nemluv, ja na to koukal jak husa do flasky, povolit to neslo....rikam si co to je?! A ono bylo jen zaklapnute :-) Ale jinak hodinky hezky, cislnik super, hodne podobne jako ty co ma Tolja, strojek je v nich Ronda

on je to trošku protimluv, potápky vs naklapávací dýnko, většinou to bývá navrch huj a vespod fuj

a sověti dělali taky pěknou past, otočné dýnko na zámek, kroutil jsem to vší silou dokola a furt nic, než mě napadlo si ty bukvice na dýnku pořádně prohlídnout,

začátky jsou těžký,,

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...