Chocholusik Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 tah je vintage, nieje signovany, nieje plny... neviem ci je original... ale je pekny Link to comment Share on other sites More sharing options...
michigan5 Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Po dlouhé době se mi podařilo sehnat chybějící díly na tyto Zodiac Aerospace GMT, nemohl jsem ani dospat abych je dokončil :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michigan5 Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 A tady je foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Hezky,tenhle model jsem vubec neznal,vypadaji dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argon Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 A tady je foto Moc hezké, pro Zodiac mám slabost. Rád bych vlastnil ty z toho článku - původní Sea Wolf. Nosil je i Zodiac :-). Co ti na nich chybělo? Je škoda, že dnešní už nedělají vůbec v mechanice Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Moc hezké, pro Zodiac mám slabost. Rád bych vlastnil ty z toho článku - původní Sea Wolf. Nosil je i Zodiac :-). Co ti na nich chybělo? Je škoda, že dnešní už nedělají vůbec v mechanice Vcera jsem puvodni Sea wolf videl na americky ebay,cena tusim cca 7litru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argon Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Vcera jsem puvodni Sea wolf videl na americky ebay,cena tusim cca 7litru... Tam se vyskytují docela často... jen ta cena. Moc se mi líbí i jejich high beat modely. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michigan5 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Moc hezké, pro Zodiac mám slabost. Rád bych vlastnil ty z toho článku - původní Sea Wolf. Nosil je i Zodiac :-). Co ti na nich chybělo? Je škoda, že dnešní už nedělají vůbec v mechaniceBylo stržené pero a pérovník se nedá rozebrat takže výměna a pak jen sklo, těsnění, korunka a řemínek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michigan5 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Vánoce v červnu? Dnes vyzvednuto na poště :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saida Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 (edited) Super vlákno! Chodím se sem kochat a zároveň si říkám, proč jsem téměř vše vintage pustil. Jdu shánět ,,NĚCO". Edited June 6, 2014 by saida Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtxx Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Zda se mi to nebo ty LANCO vypadaji jak Prim Sport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onipep Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Podle Primek se dělalo celkem dost hodinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
saida Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Podle Primek se dělalo celkem dost hodinek To mě nikdy nenapadlo. Vodhálátor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onipep Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Taky nechápu proč ta Omega okopčíla ty Orlíky.....???To je nemohlo napadnout něco originálnějšího?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@chino Posted June 13, 2014 Author Report Share Posted June 13, 2014 (edited) Německé fórum a vlákno o vintage divers ... http://uhrforum.de/zeigt-doch-mal-eure-vintage-diver-t15536 Edited June 13, 2014 by M@chino Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@chino Posted June 22, 2014 Author Report Share Posted June 22, 2014 ... Basis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argon Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 ... Basis ...Tak to je zajímavý. Nedávno se prodaly naprosto totožné hodinky na aukru jen pod značkou Orion. Jinak úplně stejné. Co v nich je za strojek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymarek Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 po návratu ze servisu od Tondakadovolím si zde Tondovi poděkovat, už zůstaly na ruce a šlapou jako švýcary :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@chino Posted June 23, 2014 Author Report Share Posted June 23, 2014 Uvnitř je mechanický EB 8800, 17 kamenů. Orion byl na Aukru už cca před rokem a utekl mě kvůli výpadku netu :-(. Myslím, že teď to jsou ty samé a už jsem si bratříčky k Basis nenechal utéct. Orion je totiž v Divers encyklopedii a tak mě zajímalo kdo je dělal ... jinak v současné době jsou rozebrané (viz. foto v pozadí). Je nutná výměna kotvy a možná i setrvačky ... tak čekám na díly. Až je dám do kupy udělám galerku ... s popisem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argon Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Uvnitř je mechanický EB 8800, 17 kamenů. Orion byl na Aukru už cca před rokem a utekl mě kvůli výpadku netu :-(. Myslím, že teď to jsou ty samé a už jsem si bratříčky k Basis nenechal utéct. Orion je totiž v Divers encyklopedii a tak mě zajímalo kdo je dělal ... jinak v současné době jsou rozebrané (viz. foto v pozadí). Je nutná výměna kotvy a možná i setrvačky ... tak čekám na díly. Až je dám do kupy udělám galerku ... s popisem. Aha, já si říkal, že by tam mohl být EB 8800. Divers encyklopedii? Co se přesně to je a kde ji najdu? Mám pár kousků diverek a mrknul bych :-). Je mazec, že to jsou vlastně stejné hodinky a "jiná značka". Ty Orion byly prodávány jako nefunkční a šli tuším za 600,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts