Jump to content

Vintage divers ...

M@chino

Recommended Posts

A tady je foto

Moc hezké, pro Zodiac mám slabost. Rád bych vlastnil ty z toho článku - původní Sea Wolf. Nosil je i Zodiac :-). Co ti na nich chybělo? Je škoda, že dnešní už nedělají vůbec v mechanice

Moc hezké, pro Zodiac mám slabost. Rád bych vlastnil ty z toho článku - původní Sea Wolf. Nosil je i Zodiac :-). Co ti na nich chybělo? Je škoda, že dnešní už nedělají vůbec v mechanice

Vcera jsem puvodni Sea wolf videl na americky ebay,cena tusim cca 7litru...

Bylo stržené pero a pérovník se nedá rozebrat takže výměna a pak jen sklo, těsnění, korunka a řemínek.

Super vlákno! Chodím se sem kochat a zároveň si říkám, proč jsem téměř vše vintage pustil. Jdu shánět ,,NĚCO".

Edited by saida

• 2 weeks later...

Uvnitř je mechanický EB 8800, 17 kamenů. Orion byl na Aukru už cca před rokem a utekl mě kvůli výpadku netu :-(. Myslím, že teď to jsou ty samé a už jsem si bratříčky k Basis nenechal utéct. Orion je totiž v Divers encyklopedii a tak mě zajímalo kdo je dělal ... jinak v současné době jsou rozebrané (viz. foto v pozadí). Je nutná výměna kotvy a možná i setrvačky ... tak čekám na díly. Až je dám do kupy udělám galerku ... s popisem. 

post-11168-0-01918900-1403545729_thumb.jpg

Uvnitř je mechanický EB 8800, 17 kamenů. Orion byl na Aukru už cca před rokem a utekl mě kvůli výpadku netu :-(. Myslím, že teď to jsou ty samé a už jsem si bratříčky k Basis nenechal utéct. Orion je totiž v Divers encyklopedii a tak mě zajímalo kdo je dělal ... jinak v současné době jsou rozebrané (viz. foto v pozadí). Je nutná výměna kotvy a možná i setrvačky ... tak čekám na díly. Až je dám do kupy udělám galerku ... s popisem. 

Aha, já si říkal, že by tam mohl být EB 8800. Divers encyklopedii? Co se přesně to je a kde ji najdu? Mám pár kousků diverek a mrknul bych :-). Je mazec, že to jsou vlastně stejné hodinky a "jiná značka".

Ty Orion byly prodávány jako nefunkční a šli tuším za 600,-