Guest LukeD Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Sice zlatou barvu obecně (nejen) na hodinkách nikterak zvlášť moc nemusím, nicméně tyhle mi nějak svým způsobem uhranuly. Možná za to může i ta kombinace odrbané vintage zlaté se stříbrným leskem. Určitě za to může kombinace světle modré a žluté na lunetě. Každopádně mě asi nikdy nepřestane štvát, že jsem tu nedávnou aukci nakonec prohrál. Navíc zase až tak finančně vysoko nevisely - ve finále šly za 103 liber. LUCERNE [swiss] "Electra" 1970's Vintage Aviator Diver Date WatchHP Cal. 1641C [Hippolyte Parrenin] HW Date Movement44.50 mm excluding crown, 46.50 mm including crownMechanical: Hand-winding Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dantechno Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Waterproof divery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LukeD Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) Jak jsem nakoupil, tak prodávám. Je fakt, že je to spíše hybrid - viz popis aviator diver. A mě nějak nenapadlo, kam jinam bych je tu mohl vrazit. Edit: Navíc se teď dívám, že na předchozí stránce jsou také jedny waterproof přímo od autora tohoto vlákna, tak snad ty mé nebudou zase až tak moc OT. Edited February 26, 2014 by LukeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 .... viz popis aviator diver. ...Však jo, určeno pro vzduchoplavce. Já mám takové Orient World Diver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LukeD Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Pro vzduchoplavce, kterému letadlo vypovědělo službu, takže skončil potopený v moři? Nu což, teď už to nesmažu... a maximálně budu na chvíli za trotla, který se netrefil s příspěvkem. To nějak přežiju. Beztak jsem si chtěl hlavně postesknout a ulevit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupa54 Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Vzpomněl jsem si na to, že jsem měl ještě jedny neznámé Vostoky v plastovém pouzdru a pak ještě ty Fortisy Eloga, ale ty mám v samostatném vláknu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@chino Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 americký Benrus ... přístup pouze přes sklo tzn. nevím jaký tam je strojek ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Hezky,to jsou ty z Aukra,ze?Jaka je velikost?Vypadaji jako novy,az rozlousknes ten strojek,napis to sem,to me zajima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@chino Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 Jj jsou ... neuveritelna spokojenost se stavem ... NOS ... doufam, ze v nich je strojek se znacenim Benrus ... zatim otvirani neplanuji ... Hezky,to jsou ty z Aukra,ze?Jaka je velikost?Vypadaji jako novy,az rozlousknes ten strojek,napis to sem,to me zajima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bithas Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Změna trvalého bydliště a pokus s vintage safari gumou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Změna trvalého bydliště a pokus s vintage safari gumou.Gratulace, nicméně pokus možná, ale tah jim sluší víc Když tak zkus řemen, třeba i s nějakým prošitím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 ta guma jim sedne mnohem líp,než ten plecháč,kožku bych klidně zkusil,ale na tomhle ty hodinky imho vynikaj daleko víc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LukeD Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Dle mého ta guma vypadá děsně lacině a ty hodinky celkově spíše degraduje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bithas Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Jak píšu je to pokus, nic jiného jsem doma nenašel. Ale je zjímavé, že rozměr mezi nožkama je 17.5mm. Podle mě na živo ten tah vypadá příšerně /na fotkách o mnoho lépe/. Je strašně úzký. Jiné tahy, který mám doma a jsou standart 18mm, tam nevlezou. A mě na potápky /i když toto jsou spíše fashion potápky/ více pasuje guma. Musím se poohlídnou po gumě, která se u stěžejek rozšiřuje. Zkoušel jsem černou gumu, kterou mám na Elektronika 5, ale Benrus mají strašně úzké nožky a guma byla o dost širší, takže taky nic. Musím vyrazit na nákup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Ta guma mi k nim taky moc nejde,ale takovou gumu jsem měl na Ruhla potápkách z konce sedmdesátých let. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymarek Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 ta guma je otřes, vůbec k nim nesedne Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@chino Posted May 3, 2014 Author Report Share Posted May 3, 2014 jsou 20 let staré digi vintage? Určitě :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@chino Posted May 3, 2014 Author Report Share Posted May 3, 2014 foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocholusik Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 idem sa vytesit sem ... Aurore Swiss, design spolocny s Sinn 810, rovnake puzdro ma aj Heuer 980.200m, srubovacia korunka, zatial sprchovanie/kupanie bez problemov. Fortis chrono600feet, cal. 7733netestovane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Synek Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 idem sa vytesit sem ... Aurore Swiss, design spolocny s Sinn 810, rovnake puzdro ma aj Heuer 980.200m, srubovacia korunka, zatial sprchovanie/kupanie bez problemov. Fortis chrono600feet, cal. 7733netestovane Fortisy moc pekne, ten tak je origo? paradne jim sedi, takove hranate tahy jsou super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts