tommasini Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 to tedy jo. A ta maska, ta nemá absolutně chybu. skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 To je barvička 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 4 minutami, M-72 napsal: Nádhernej kus hodinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 5 hodinami, M-72 napsal: Parádní kousek asi jediný hodinky v oranžový, který bych vzal na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 2 hodinami, madmaxx napsal: Parádní kousek asi jediný hodinky v oranžový, který bych vzal na ruku Doxa SUB = oranžová ( alespoň za mě ) Jsou super před 8 hodinami, villain83 napsal: Nádhernej kus hodinek! Jj je to pravda, mám z nich velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Tak tady není žádnej jinej Taucher? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Jsou parádní a ty šrámy jim normálně sluší, je to takovej skoro stonewash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno sobota v 12:49 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:49 SM 300 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno sobota v 14:21 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:21 před 1 hodinou, M-72 napsal: SM 300 Paráda! Že jsi si je vyzvedl v pátek u Rudy? Jedny jsem si tam ve čtvrtek prohlížel (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno sobota v 14:36 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:36 před 15 minutami, Piplík napsal: Paráda! Že jsi si je vyzvedl v pátek u Rudy? Jedny jsem si tam ve čtvrtek prohlížel (-: Pravdu máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno sobota v 14:40 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:40 Byl jim přidělen boxík a nato z Francie 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno sobota v 14:47 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:47 Krásné Seamastery. Já si v lázních vyzvedl své nové Benthosy. Tyhle tmavě modré Aquastar Benthos 500 s novou modro-bílou lunetou s dekompresní stupnicí jsou prostě NEJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno sobota v 14:49 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:49 rodinka Aquastar se pěkně rozrůstá. A to mám ještě jedny u Rudy, ale než se mu asi po x-té podaří vysoustružit micro osičku, aby fungoval 5 minutový sčítač/odčítač, tak se ty Regatty zase tak rychle doma neobjeví (-: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno sobota v 15:47 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:47 před 56 minutami, Piplík napsal: rodinka Aquastar se pěkně rozrůstá. A to mám ještě jedny u Rudy, ale než se mu asi po x-té podaří vysoustružit micro osičku, aby fungoval 5 minutový sčítač/odčítač, tak se ty Regatty zase tak rychle doma neobjeví (-: Krásný Ještě, že ten Onyx máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno neděle v 21:29 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:29 Jojo, v Jihlavě to umí Tyto tam taky rády pobývají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se