Vit Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Sháním jednu knihu a obevil jsem ji v košickém antikvariátu.Je tu někdo, kdo by byl tak ochotný a koupil mi ji a poslal do ČR?Zaplatil bych SEPA platbou předem.
Patrik Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Já sice od Košic nejsem, ale koncem března jimi budu projíždět, tady je intinerář cesty:http://www.akcniletenky.com/diskuze/viewtopic.php?f=28&t=3626&sid=f4d806d98a4fe850a6df9162ad32689c Tak nevím, jestli by se to dalo nějak skloubit. Případně varianta 2, že by mi jí nějaký Košičan přinesl k autobusu. Jsem z Prahy, takže buď vyzvednout zde, nebo někam pošlu.
Vit Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2013 (upraveno) Já sice od Košic nejsem, ale koncem března jimi budu projíždět, tady je intinerář cesty:http://www.akcniletenky.com/diskuze/viewtopic.php?f=28&t=3626&sid=f4d806d98a4fe850a6df9162ad32689c Tak nevím, jestli by se to dalo nějak skloubit. Případně varianta 2, že by mi jí nějaký Košičan přinesl k autobusu. Jsem z Prahy, takže buď vyzvednout zde, nebo někam pošlu. Díky, pokud se mi to nepodaří jinak, budu Ti vděčný Patriku.Jde o TENTO antikvariát. Upraveno 5. února 2013 uživatelem Vit
Chocholusik Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Je to na bocnej ci zimnej ? Volal si tam ci to naozaj maju ?
Vit Odesláno 5. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2013 (upraveno) Je to na bocnej ci zimnej ? Volal si tam ci to naozaj maju ? Je to na Zimnej.Zítra to zjistím. Upraveno 5. února 2013 uživatelem Vit
Vit Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2013 (upraveno) Chtěl bych moc poděkovat členovi Chocholusik, který pro mě knihu ochotně akoupil, zabalil a poslal.Ať si kdo chce co chce říká, ale my jsme postě fórum gentlemanů.Fero díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. února 2013 uživatelem Vit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se