sibirnaya Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 (upraveno) babskej model - 37,5mm, je tam i panskej, ale ten je nudnej.. Upraveno 7. února 2013 uživatelem sibirnaya
organic Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Mooc pěkný holčíčí hodinky, i ta trikolora nemusí nutně odkazovat do Ruska.
Návštěvník Snow Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Pravda, dámské celkem ujdou, ale pánské souhlasím, hodně nenápadné. Když jsme u zimních olympijských her, asi nejvíc se mi líbila kolekce k ZOH 2006 v Turíně. zdroj - http://www.omegawatc...-kit-detail/562Vancouver 2010 už nebyl nijak slavný. zdroj - http://www.omegawatc...kit-detail/1105 Edit - úprava velikosti fotek Upraveno 7. února 2013 uživatelem Snow
sibirnaya Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 pozor, Vancouver nazivo byly dobry jak svina, ani nebyly moc drahy, 66tis..
Návštěvník Snow Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Dýnko to sibirnaya - človeče, nikdy se mi nelíbily . Edit - úprava velikosti obrázku Upraveno 7. února 2013 uživatelem Snow
ASV Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Dámský jsou pěkný. Mě se líbila edice z LOH v Londýně 2012.
IWCmann Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 No konečně, rád vidím nové P.O. s plným dýnkem. Doufám, že se tento prvek přenese i na běžnou kolekci.
sashator Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Dámská verze se podle mě opravdu povedla, ale ta pánská je zklamání- na první pohled člověk ani skoro nemá šanci poznat, že se vlastně jedná o nějakou limitku, natož věnovanou ZOH. A přitom Turín (především ta Aqua Terra verze) i Vancouver (akorát díky barevné kombinaci méně nositelné) jsou celkem povedené. Co se mi ale líbí u všech jsou dýnka- pěkně zdobené plné dýnko má něco do sebe a navíc mám jakousi slabost právě pro loga sportovních akcí, člověk si časem může zavzpomínat....
palmone1 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 wow - ma to svoje caro... Dýnko to sibirnaya - človeče, nikdy se mi nelíbily . Edit - úprava velikosti obrázku
lastam Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 škoda nahoře nabarvený tý lunety modře a červeně, červeně napsanej seamaster na cifru je mnohem lepší, výraznější než oranžový, líbí se mi... díky dýnku jsou to tool watch jak maj bejt, vyměnil bych lunetu za klasickou keramiku a jsou to best watch od omegy
pedro17 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Poraďte prosím Vás kde sa dajú kúpiť Omegy automaty Seamastery za dobrú cenu , napr. v Rakúsku, alebo v Maďarsku ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se