zpejcel Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Ahojte, Dovolil bych se s Vami podelit o jednu srdecni zalezitost Renovace dedeckovych quartzovych PRIM - vzhledem k tomu, ze je 50 let rybarem / bylo vse orientovano timto smerem: 1) venovani s kaprem na dynku 2) zeleny pasek Hirsch z kuze kapra (18mm nebyl vubec dostupny v CZ - povedlo se sehnat az v Nemecku) V sobotu budu mit moznost videt reakci po predani / uz jsem zvedavy !
Lukáš Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Docela mě pobavila větička: "Renovace dedeckovych quartzovych PRIM" čekal bych něco ve stylu dědečkovy kapesní Doxy
Luk Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Dobrý a chvályhodný počin, škoda že na pásku nezůstaly šupiny.
acmik Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 vyborny a originalni napad... doufam, ze se to bude dedovi libit! kapri remen vidim prvne
zpejcel Odesláno 9. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Luk napsal: Dobrý a chvályhodný počin, škoda že na pásku nezůstaly šupiny. jsou tam celkem pekne viditelne luzka supin ...
mnovace Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 A ta na fotce je tvoje maminka? 2 pepik předpokládám, že jsi četl zpejcelův podpis.
jfk Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 zpejcel napsal: Ahojte, Dovolil bych se s Vami podelit o jednu srdecni zalezitost Renovace dedeckovych quartzovych PRIM - vzhledem k tomu, ze je 50 let rybarem / bylo vse orientovano timto smerem: 1) venovani s kaprem na dynku 2) zeleny pasek Hirsch z kuze kapra (18mm nebyl vubec dostupny v CZ - povedlo se sehnat az v Nemecku) V sobotu budu mit moznost videt reakci po predani / uz jsem zvedavy ! Hodinky i řemen jsou moc hezký a u řemínku bych řekl i dost originální.
NIGHTinGALE Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 Hezké... V Brně je mají v jednom malém hodinářství nové. Leč bez kapra. Jestli je někdo chcete, mrknu na cenu. Mají tam verzi quartz i mechanickou. Jinak jsou hodinky v podstatě stejné.
Návštěvník tolja Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 V Praze na Zahraďáku je mají taky,za 2K
grga_pitic Odesláno 9. března 2007 Nahlásit Odesláno 9. března 2007 mel jsem je na ruce (byl jsem se zdendou dneska na pivko) a po renovaci nevypadaji veru zle. Kapr je hoooodne zvlastni, jeste mnohem vice nez na fotce - kazdopádne dokonale ladi s barvou indexu....
kamil_m Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 mam podobne, asi pred rokem koupene za asi 1400 v hodinářství, quartzovy strojek je ronda
zpejcel Odesláno 10. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2007 pepik napsal: Nic ve zlem,jenom to bude památka na starý dobrý Československo.Jsou ze začátku 90 let a proto nemají na ciferníku žádne made in.to se ne vědelo jak ta republika dopadne.Jinak moc zajímaví kus,to věnování má též svoji rodinou hodnotu.A ta na fotce je tvoje maminka? jen male doplneni ... byly kupovany v roce 1997 (presne deset let tomu je deda dostal k sedesatinam a nesmirne si jich vazi - asi jako clena rodiny) Na ciselniku samozrejme maji "Made in Czech Republic" A co se tyka renovace - myslim ze dopadla nad ocekavani! Elton odvedl paradni praci
VS Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 To pouzdro je renovované nebo nové nerez?
zpejcel Odesláno 10. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2007 VS napsal: To pouzdro je renovované nebo nové nerez? novy nerez ... aby to nejaky ten patek vydrzelo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se