Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jooo - beru tě za slovo! A kdy jim je dáš? :goof:

Jé moderátor a neumí nakupovat na Aukru :lol2: Když si z prahy dojedeš,deset kusů máš u mě zdarma /Saturnů/

Odesláno

Určitě to takhle nelezlo z fabriky normální distribuční cestou.

Bude to buď bastlik, bruselský ciferník naroubovaný do traktorového pouzdra (na té fotce ve srovnání s běžnými cifry vypadá o něco menší), nebo je to tovární výroba, motiv bruselského cifru na tištěný a frézovaný na traktorový polotovar.

Honza by to musel rozebrat, a porovnat. Anebo to zkusím smontovat. Jestli máte někdo bruselský cifr, i poškozený, kontaktujte mne přes SZ

Odesláno

Už si nepamatuji kdo, ale někdo tady zkusil dát bruselskej cifr do traktorů a byl menší. Ten můj tam pasuje správně. Takže každopádně tovární výroba - jestli něčí soukromá iniciativa, nebo ojedinělý model - to už dnes těžko někdo rozlouskne. Já je tak získal a na dobastleninu to fakt nevypadá.

Odesláno

Už si nepamatuji kdo, ale někdo tady zkusil dát bruselskej cifr do traktorů a byl menší. Ten můj tam pasuje správně. Takže každopádně tovární výroba - jestli něčí soukromá iniciativa, nebo ojedinělý model - to už dnes těžko někdo rozlouskne. Já je tak získal a na dobastleninu to fakt nevypadá.

Pánové, měl jsem je v ruce. Na bastl to rozhodně nevypadalo. Brusely jsou menší.

Odesláno

Páni, já našel doma dědovy traktory (mimo jiné) a nejsou zrovna v super stavu. Ale jdou  :clap: Chci se zeptat, jestli někdo nemáte tucha, na kolik tak vyjde renovace? Vypadá to, že by bylo potřeba vyměnit sklíčko, ciferník a asi i pouzdro. Dovnitř jsem radši nelezl. Prvně se zeptám, než něco po***... 

A potřeboval bych poradit ještě s identifikací zbytku Primek, co jsem doma našel, můžu to sem hrnót?  :whistling: 

post-32173-0-02786500-1380313359_thumb.jpg

Odesláno

Páni, já našel doma dědovy traktory (mimo jiné) a nejsou zrovna v super stavu. Ale jdou  :clap: Chci se zeptat, jestli někdo nemáte tucha, na kolik tak vyjde renovace? Vypadá to, že by bylo potřeba vyměnit sklíčko, ciferník a asi i pouzdro. Dovnitř jsem radši nelezl. Prvně se zeptám, než něco po***... 

A potřeboval bych poradit ještě s identifikací zbytku Primek, co jsem doma našel, můžu to sem hrnót?  :whistling:

attachicon.gifDSC02482.jpg

Traktory si můžeš nechat renovovat , cifr cca 2000, pouzdro myslím 4k (nerez, se sklíčkem a korunkou), plus generálka strojku.

Nejlíp kontaktovat paní Krskovou z Eltonu.

Sem to nehrň, na to je tu jiný vlákno.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30725-prosím-o-pomoc-s-identifikací-primek/

Odesláno

attachicon.gifDSC02482.jpg

Obávám se,že ten strojek to už má tak nějak za sebou.Ten flek kolem mimostředné vteřinovky značí,že se do nich dostala vlhkost.Takže jak říkal financ,generálka stroje,nebo strojek nový /druhý/.

Odesláno

Obávám se,že ten strojek to už má tak nějak za sebou.Ten flek kolem mimostředné vteřinovky značí,že se do nich dostala vlhkost.Takže jak říkal financ,generálka stroje,nebo strojek nový /druhý/.

Já si říkal od čeho to je... Myslel jsem, že dostaly ránu a vteřinovka se začala otírat o cifr. A na aukci jsem našel strojek s cifrem, tak doufám, že se zadaří, abych to mohl trošku poupravit :-)

Odesláno

Jé moderátor a neumí nakupovat na Aukru :lol2: Když si z prahy dojedeš,deset kusů máš u mě zdarma /Saturnů/

Ahoj měl bych zájem o koupi,alespoň pěti řemínků Saturn Praha v různých barvách-bylo by to možné???Mívám,tak jednou za měsíc do Uher.Hradiště cestu.Díky za odpověď!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...