Honza.manta Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Co si vyhlásit rok traktoristy? Sice jich nemám tolik, co slovutní kolegové ...
bohus76 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Pěkné to máš Honzo,jen bych jim dal stejné pásky
Honza.manta Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Pěkné to máš Honzo,jen bych jim dal stejné pásky Tak jooo - beru tě za slovo! A kdy jim je dáš?
financ Odesláno 21. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Jestli chceš, pásků ze Saturnu mám plný šuple. Bral jsem je 10 kaček za kus
bohus76 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Tak jooo - beru tě za slovo! A kdy jim je dáš? Jé moderátor a neumí nakupovat na Aukru Když si z prahy dojedeš,deset kusů máš u mě zdarma /Saturnů/
atomicsteve Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Honzo, ty Brusely jsou vážně originál?
financ Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Určitě to takhle nelezlo z fabriky normální distribuční cestou.Bude to buď bastlik, bruselský ciferník naroubovaný do traktorového pouzdra (na té fotce ve srovnání s běžnými cifry vypadá o něco menší), nebo je to tovární výroba, motiv bruselského cifru na tištěný a frézovaný na traktorový polotovar.Honza by to musel rozebrat, a porovnat. Anebo to zkusím smontovat. Jestli máte někdo bruselský cifr, i poškozený, kontaktujte mne přes SZ
Honza.manta Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Už si nepamatuji kdo, ale někdo tady zkusil dát bruselskej cifr do traktorů a byl menší. Ten můj tam pasuje správně. Takže každopádně tovární výroba - jestli něčí soukromá iniciativa, nebo ojedinělý model - to už dnes těžko někdo rozlouskne. Já je tak získal a na dobastleninu to fakt nevypadá.
straspol Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Už si nepamatuji kdo, ale někdo tady zkusil dát bruselskej cifr do traktorů a byl menší. Ten můj tam pasuje správně. Takže každopádně tovární výroba - jestli něčí soukromá iniciativa, nebo ojedinělý model - to už dnes těžko někdo rozlouskne. Já je tak získal a na dobastleninu to fakt nevypadá.Pánové, měl jsem je v ruce. Na bastl to rozhodně nevypadalo. Brusely jsou menší.
Džimy Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Odesláno 27. září 2013 Páni, já našel doma dědovy traktory (mimo jiné) a nejsou zrovna v super stavu. Ale jdou Chci se zeptat, jestli někdo nemáte tucha, na kolik tak vyjde renovace? Vypadá to, že by bylo potřeba vyměnit sklíčko, ciferník a asi i pouzdro. Dovnitř jsem radši nelezl. Prvně se zeptám, než něco po***... A potřeboval bych poradit ještě s identifikací zbytku Primek, co jsem doma našel, můžu to sem hrnót?
financ Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2013 Páni, já našel doma dědovy traktory (mimo jiné) a nejsou zrovna v super stavu. Ale jdou Chci se zeptat, jestli někdo nemáte tucha, na kolik tak vyjde renovace? Vypadá to, že by bylo potřeba vyměnit sklíčko, ciferník a asi i pouzdro. Dovnitř jsem radši nelezl. Prvně se zeptám, než něco po***... A potřeboval bych poradit ještě s identifikací zbytku Primek, co jsem doma našel, můžu to sem hrnót? DSC02482.jpg Traktory si můžeš nechat renovovat , cifr cca 2000, pouzdro myslím 4k (nerez, se sklíčkem a korunkou), plus generálka strojku.Nejlíp kontaktovat paní Krskovou z Eltonu.Sem to nehrň, na to je tu jiný vlákno.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30725-prosím-o-pomoc-s-identifikací-primek/
Honza.manta Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Odesláno 27. září 2013 Klidně se ty fotky postupně strkej, od toho tu tohle vlákno je.
financ Odesláno 27. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2013 Klidně se ty fotky postupně strkej, od toho tu tohle vlákno je.Už je dal kam patří :-)
bohus76 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Páni, já našel doma dědovy traktory (mimo jiné) a nejsou zrovna v super stavu. Ale jdou Chci se zeptat, jestli někdo nemáte tucha, na kolik tak vyjde renovace? Vypadá to, že by bylo potřeba vyměnit sklíčko, ciferník a asi i pouzdro. Dovnitř jsem radši nelezl. Prvně se zeptám, než něco po***... A potřeboval bych poradit ještě s identifikací zbytku Primek, co jsem doma našel, můžu to sem hrnót? DSC02482.jpgObávám se,že ten strojek to už má tak nějak za sebou.Ten flek kolem mimostředné vteřinovky značí,že se do nich dostala vlhkost.Takže jak říkal financ,generálka stroje,nebo strojek nový /druhý/.
Georf Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Dovolím si pár fotek renovovaných Traktorů, pěkné pokoukání
financ Odesláno 28. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2013 líbí se mi ty prohozený indexy, dobrý nápad
Džimy Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Obávám se,že ten strojek to už má tak nějak za sebou.Ten flek kolem mimostředné vteřinovky značí,že se do nich dostala vlhkost.Takže jak říkal financ,generálka stroje,nebo strojek nový /druhý/. Já si říkal od čeho to je... Myslel jsem, že dostaly ránu a vteřinovka se začala otírat o cifr. A na aukci jsem našel strojek s cifrem, tak doufám, že se zadaří, abych to mohl trošku poupravit :-)
jurryk Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Jé moderátor a neumí nakupovat na Aukru Když si z prahy dojedeš,deset kusů máš u mě zdarma /Saturnů/Ahoj měl bych zájem o koupi,alespoň pěti řemínků Saturn Praha v různých barvách-bylo by to možné???Mívám,tak jednou za měsíc do Uher.Hradiště cestu.Díky za odpověď!
tlapka Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Tiež prikladám svoju trošku do mlyna - moje traktory. Upraveno 28. září 2013 uživatelem tlapka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se