Georgeisin Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Dovolím si pár fotek renovovaných Traktorů, pěkné pokoukání Moc pěkný jsou, jediná škoda, že Elton na ně standardně nemontuje subtilnější korunku. líbí se mi ty prohozený indexy, dobrý nápadTy máš oko, já jsem je skouknul svým večerním unaveným pohledem a netrklo mě to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 (upraveno) Ta korunka na limitce je skvělá, zaplouvá krásně do vykrojení v pouzdru. Tu by měli dávat na všechny renovace. Ještě, že jí David v Eltonu vyhádal. Upraveno 28. září 2013 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Nevyhádal, normálně jsem si ji navrhnul a řekl si o ni :-) Tahle korunka by měla být dle dohody s Eltonem pouze pro naši limitku.Na standardní traktorový renovace se dává tahle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Tak to beru zpět svoje tvrzení, že by měla bejt na všechny renovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Ahoj měl bych zájem o koupi,alespoň pěti řemínků Saturn Praha v různých barvách-bylo by to možné???Mívám,tak jednou za měsíc do Uher.Hradiště cestu.Díky za odpověď!Myslím,že Tvé požadavky jsou trochu mimo mísu,ale klasické černé kožené lepené bych mohl poskytnout za nějakou úplatu /jiné stejně nemám/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Renovace Traktorů, viz korunka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Renovaci od nových hodinek poznáš podle korunky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Renovace Traktorů, viz korunka...Copak to, sotva přišly, už je vidím v prodejním vlákně... V čem jste si nesedli, není-li to tajné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Georgeisin : Jak to většinou bývá, jiná akvizice. A pořadně drahá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 tak tedy 5ks za úplatuMyslím,že Tvé požadavky jsou trochu mimo mísu,ale klasické černé kožené lepené bych mohl poskytnout za nějakou úplatu /jiné stejně nemám/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Čau,stačí na renovaci traktorů donést do Eltonu jen strojek (k. 50 / 52) a oni dodají vše ostatní ? Na kolik korun taková renovace přijde? Tu se prodávají renovované traktory za 13. Já bych rád i průhledné dýnko a datumovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Stačí ti jen strojek, zbytek dodá EltonNa průhled zapomeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 tak mě napadá - dal by se v Eltonu nechat přetisknout starej ciferník? Bohužel jsem zjistil, že na mejch traktůrkách drží víc špína, než původní barva :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 tak mě napadá - dal by se v Eltonu nechat přetisknout starej ciferník? Bohužel jsem zjistil, že na mejch traktůrkách drží víc špína, než původní barva :-/Na co? Dostanes novy a stary si nech.Pretisknout ten stary by vyslo mnohem draz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 To by přetisknutí fakt vyšlo dráž než novej? Na aukru jsem jeden cifr propásl..a to by fakt vyšel na pár kaček... asi teda budu dál číhat na správnou příležitost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Ten původní by ti někdo musel růčo připravit na tisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Ten původní by ti někdo musel růčo připravit na tisk.No-a? To znamená umejt ho lihem. No to je fakt zdrcující investice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Nejlepší je jej pěkně vyleštit,aby byl krásně hladký a barva na něm lépe držela.Samo to jde i jen lihem,ale není to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Nejlepší je jej pěkně vyleštit,aby byl krásně hladký a barva na něm lépe držela.Samo to jde i jen lihem,ale není to ono.Pokud nemá povrchové vady, ťukance- škrábance nebo není popsaný od ruček nebo naoxidovaný, neleštil bych. Nemyslím že by barva na leštěném povrchu držela nějak zvlášť líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se