straspol Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 To jsem měl také na mysli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Traktors :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Dnes mi přišel nový mesh, tak jsem ho hned musel nahodit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) A ještě jednou, ale v barvě Upraveno 14. května 2015 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Mi k těm traktorům nějak ten mesh nesedí.Můj názor-traktory jen na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Okoukal jsem tuhle kombinaci z nových traktorů s lvičkem. S tím stříbrným meshem skoro úplně zaniknou zlaté indexy, což mi celkem vyhovuje Mi k těm traktorům nějak ten mesh nesedí.Můj názor-traktory jen na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesternove Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Kombinace Traktor - mesh nevypadá špatně, ale kůže, je kůže. (alespoň pro mě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Tak už se snad taky můžu pochlubit, i když ještě zbývá zaplnit poslední chlíveček - ale to už snad bude brzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Ahoj, mám možná hloupý dotaz. Jaká je tak adekvátní cena za velmi zachovalé Traktůrky cal.50? Díky za názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Ahoj, mám možná hloupý dotaz. Jaká je tak adekvátní cena za velmi zachovalé Traktůrky cal.50? Díky za názory.Když máš štěstí, dostaneš je jako dědictví po dědovi nebo dárek od tetičky zadarmo. Nějakou cenu mají ve venkovském bazárku, nějakou na vykřičených burzách a ještě jinou s kamarády přihazovači na Aukru. Porozhlídni se a uvidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Já jsem ty moje kupoval za 10 522,94 JPY. Pro lepší představu je to 314,25 PLN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 (upraveno) To si koupil velmi dobře,skoro bych řekl zadarmo. Upraveno 20. června 2015 uživatelem prim-ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Já jsem ty moje kupoval za 10 522,94 JPY. Pro lepší představu je to 314,25 PLN diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tyhle hodinky mě dostaly. Nevíte za kolik by se daly sehnat v nějakém slušném nositelném stavu? Na denní nošení mám Sport 2 po dědovi a k obleku by se tyhle krásně hodily. Taky, kdybyste se někdo chtěli zbavit Traktorů, klidně se mi ozvěte přes SZ ;-) Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Sleduj zde prodejní sekci, objevují se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak se konečně díky jednomu členu zdejšího fóra také mohu zařadit mezi traktoristy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Tak se konečně díky jednomu členu zdejšího fóra také mohu zařadit mezi traktoristy :-)Jsou to krásky. Bez datumovky je to dokonalé Upraveno 23. června 2015 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Jsou to krásky. Bez datumovky je to dokonalé Škoda toho flíčku na cifru... traktory jsou asi moje nejoblíbenější primky, určitě budu shánět lepší cifr, možná se pustím i do renovace přes Elton časem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Škoda toho flíčku na cifru... traktory jsou asi moje nejoblíbenější primky, určitě budu shánět lepší cifr, možná se pustím i do renovace přes Elton časem :-) Taky jsem si toho všiml. Jen jsem si nebyl jistý, jestli je to na skle nebo na cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Ty jsou parádní. Já ujíždím na verzi s čísly 3, 6, 9, 12. Nebo ideálně s centrální vteřinovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se