Tomino2007 Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Poslední rok, dva mě "těšilo", že nemám důvod utrácet za Prim. Ovšem u těchto Traktorů si už tak jistý bohužel nejsem. Líbí se mi dost, oblekovky okukuji... určitě si je zajdu prohlídnout naživo a celkem se toho bojím. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Na zivo jsou bozi. Nedavno jsem tady cerne LE s kovovym traktorem prodaval, a zajem nebyl. Prodany byly mimo forum. Je to nadherny a velmi decentni kus. Jen trosku ztratily kouzlo LE, kdyz je zde dalsi (byt modra) varianta. Ale bezesporu je to v novodobe historii Eltonu spis ten lepsi počin. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Takto vypadal Traktor od Kovapu, ktery byl soucasti baleni. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Trošku oživíme vlákno s traktory ( Marcel to docení ) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu @bohus76pěkný to mášKdy mi je pošleš abych se s nimi mohl psychicky ukájet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu Jedna z velmi povedených limitek, když už nemám Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se