Návštěvník Kamil Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 to kamil - btw to je ještěří pásek? To si právě nejsem jistý. Je sice od Omegy i s logem na sponě, ale kdyby to byl pravý ještěr, nebylo by to tam napsané?
Luk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Tyhle můžou být ihned vaše za 399,-EUR má někdo zájem?
damankapsky Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Luku, ty jsi začal vedle primek sbírat i omegy?
Skipi Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Tyhle můžou být ihned vaše za 399,-EUR má někdo zájem? Kdyby to byly automaty, tak asi jo.
Luk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Luku, ty jsi začal vedle primek sbírat i omegy? Zatím jen větřím a stále mi unikají, ale jsem trpělivý ...... vím, že to jednou vyjde. ( raději vícekrát)
Luk Odesláno 10. března 2007 Nahlásit Odesláno 10. března 2007 Tyhle můžou být ihned vaše za 399,-EUR má někdo zájem? Kdyby to byly automaty, tak asi jo. Co pořád máte s těmi automaty??? Když jsou hodinky nádherné jako tyto, tak je mi jedno jestli jsou manuál nebo automat.
Kid_A Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 to kamil - btw to je ještěří pásek? To si právě nejsem jistý. Je sice od Omegy i s logem na sponě, ale kdyby to byl pravý ještěr, nebylo by to tam napsané? Baže, nejspíš by tam nějaký "lizard" napsaný. Každopádně vypadá ten pásek moc pěkně - velmi nevšedně - a jenom dotváří tyhle úžasný hodinky k dokonalosti:)
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 to kamil - btw to je ještěří pásek? To si právě nejsem jistý. Je sice od Omegy i s logem na sponě, ale kdyby to byl pravý ještěr, nebylo by to tam napsané? Týýý jooo... Já sice nevím, z čeho (či koho) by ten pásek mohl být, ale na pikosekundu mi evokoval korovce. Je mi jasné, že z něj není, ale byla by to paráda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se