Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

o víkendu se chystám pořídit hodinky Breitling GMT (A 20048). Prosím o rady, na co si dát pozor. Jaké jsou s nimi zkušenosti? Jsou to moje první takové hodinky, tak budu moc rád za každou pro vás ostřílené zdánlivě základní radu.

Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nenapadá mě nic jiného, než že si dát pozor na pravost hodinek, pokud nenakupuješ u oficiálního prodejce Breitling.

Odesláno

Ahoj, jsou to starší Chronomaty. Vyráběly se od roku 1993 do roku 2003, ale dle lunety tipuji 90. léta. Je k nim krabice pro ročníky 2006+. Pokud jsou k hodinkám doklady, zkontroluj zdali jsou opravdu k nabízeným hodinkám. Řemen není origo Breitling a nevypadá nějak exkluzivně. Zkontroluj i sponu. Překlápěčka Breitling to není určitě a podle tvaru to nepůsobí ani jako Breitling trnová spona. Nevím, jakou cenu má funkce GMT, ale já jsem tady jedny Chronomaty prodával cca před rokem a prodaly se za 23 000 Kč, takže pozor, ať je nepřeplatíš. Jo a taky vypadají tak, že jsou hodně hrubě přeleštěné. Fotografie zezadu sice není nějak super, ale nápisy (především referenční a sériové číslo) jsou velice špatně čitelné.

Odesláno

Ahoj, díky moc za radu, prodejce za ně chce 41 tis., to je asi trošku moc že? Tvrdí, že vyrobené jsou v roce 2002. A jsou po plném servise s dvanáctiměsíční zárukou. Kolik je při takových podmínkách slušná cena?

Odesláno

Ja ti nevim, u techto starsich modelu Breitling mam problem, ze jsou proste hnusny. Za 40 litru bych si radeji koupil Steelfishe nebo se daji sehnat i Heritage, Seawolf. Anebo trochu prisetrit a koupit Chronomaty, apod. Tyhle za 40 asi nejsou spatnej kup, pokud jsou i v zaruce, tak neni potreba se bat. Ale.....

Návštěvník kupec
Odesláno

Za tú cenu by som ich nekúpil. maximálne by som dal tých 23000,-Kč..............

Návštěvník Radius
Odesláno

Ona moc sranda sehnat ty Seawolfy (případně Steelfishe) do 40k není, číhám na ně jak muréna v korálu :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Tyhle za 40 asi nejsou spatnej kup

To je otřesná cena :). Za 35tis. se dají koupit o 10 let novější Seawolfy a za 40tis. zánovní Steelfishe.

Ona moc sranda sehnat ty Seawolfy (případně Steelfishe) do 40k není, číhám na ně jak muréna v korálu :sad01_anim:

Prodával jsem tady modré za 33tis. a černé po servisu v Carollinu za 32tis. Kde jsi byl :D?

Upraveno uživatelem jacob
Návštěvník Radius
Odesláno

Prodával jsem tady modré za 33tis. a černé po servisu v Carollinu za 32tis. Kde jsi byl :D?

...já vim :crying_anim02: Kde jsem byl nevim. Neměl by jsi tam ještě jedny?

Odesláno

To je otřesná cena :). Za 35tis. se dají koupit o 10 let novější Seawolfy a za 40tis. zánovní Steelfishe.

OK, asi mas pravdu. Takze hnusný a jeste drahý! sad01_anim.gif

Odesláno

Všem moc děkuji za připomínky. Jsem to odpískal a hledám dál. Ještě, že jsem se zeptal na radu, jinak bych asi časem litoval............

Odesláno (upraveno)

Ahoj, jsou to starší Chronomaty. Vyráběly se od roku 1993 do roku 2003, ale dle lunety tipuji 90. léta. Je k nim krabice pro ročníky 2006+. Pokud jsou k hodinkám doklady, zkontroluj zdali jsou opravdu k nabízeným hodinkám. Řemen není origo Breitling a nevypadá nějak exkluzivně. Zkontroluj i sponu. Překlápěčka Breitling to není určitě a podle tvaru to nepůsobí ani jako Breitling trnová spona. Nevím, jakou cenu má funkce GMT, ale já jsem tady jedny Chronomaty prodával cca před rokem a prodaly se za 23 000 Kč, takže pozor, ať je nepřeplatíš. Jo a taky vypadají tak, že jsou hodně hrubě přeleštěné. Fotografie zezadu sice není nějak super, ale nápisy (především referenční a sériové číslo) jsou velice špatně čitelné.

Čao jacobe, tvoje příspěvky vždy fakt rád čtu. Ty jsi snad encyklopedie, dobře že tady tak aktivně píšeš, a že vždy super poradíš i nám začátečníkům, jen tak dál :-)

Upraveno uživatelem rfido

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...