Přejít na obsah

VICTORINOX-NIGHT VISION II

olin001

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi sice to neni žádná horká novinka a už tady na foru byla zmíněná ale mě natolik zaujala že bych jí chtěl znovu zmínit Victorinox-Night Vision II tenhle kousek mě zaujal natolik že už na něj šetřim suicide_anim.gifna bílou verzi na tahu,jenom by mě zajímal váš názor ......

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Parametry:

Ocel pouzdro 42mm

Ocel tah

Sklo safír s trojitou antireflexní úpravou

Datumovka

Bílá LED svítilna

Červený indikátor stavu baterie, lokátor pozice

Modré osvětlení ciferníku

Šroubovací dýnko a voděodolnost 50M/5ATM

Strojek Ronda-705

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. 2. 2013 v 15:40, Kamil napsal:

Jestli to má být quartz, málokde bys hledal lepší kvalitu. Jdi do nich! :)

Díky sem tu začátečnik do tet nosim festiny který sem si koupim před časem jakožto nezasvěcenej člověk do hodinek ale po registraci na chronomagu u mě vypukla všem známá nemoc biggrin.gif a zjistil sem že festina neni uplně to praví ořechoví a chtěl bych postoupit o LEVEL víš a dnes sem si ty Victorinoxy ošahal na živo a zjistil že ta kvalita je tam uplně jinde,takže díky že ste mi zatim tenhle výběr nezkritizovali ............jinak ano je to quartz

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  V 15. 2. 2013 v 15:39, bandicoot napsal:

Skoda jen ty WR a byly by super.

Na koupání a potápění se šnorchlem to bohatě stačí.

V 15. 2. 2013 v 15:55, olin001 napsal:

.........jinak ano je to quartz

To vím. Já spíš myslel, jestli tobě nevadí, že to je quartz. Zase ale mechaniky se svítilnou... :)

EDIT: A ještě by ses oline měl přihlásit na nějaké fórum o pravopisu. :D

Odkaz ke komentáři

quartz mi nevadí ba naopak a ta WR snad pro mě pod sprchu dostatečná crying_anim02.gif jo pravopis neni uplně moje silná stránka a občas jenom píšu a nepřemejšlim u toho tak sorry biggrin.gif snad se moje znalosti o hodinkách i pravopis časem zlepší

Odkaz ke komentáři

V 17. 2. 2013 v 0:17, olin001 napsal:

zodpoví mi někdo jak by mohl být udělanej ten trojitej antireflex sad01_anim.gif

Žeby to boli tri vrstvy? ;)

Zjednodušene: jednovrstvový antireflexný povlak je ladený na určitú vlnovú dĺžku, pri viacvrstvových sa použije pre každú vrstvu iný materiál a pokrývajú širší rozsah spektra. Viacvrstvový je samozrejme drahší.

Odkaz ke komentáři

V 17. 2. 2013 v 0:59, flivver napsal:

Žeby to boli tri vrstvy? ;)

Zjednodušene: jednovrstvový antireflexný povlak je ladený na určitú vlnovú dĺžku, pri viacvrstvových sa použije pre každú vrstvu iný materiál a pokrývajú širší rozsah spektra. Viacvrstvový je samozrejme drahší.

no jo jasný a když u těch victorinoxu píšou trojitej antireflex tak je to 3 vrstvy vnitřní a venku nic nebo třeba vnitřní jedna vrstva a vnější dvě vrstvy biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

přidám vám sem další 2 fota na posouzení první je svítivost lumi bez přisvícení ledkou a druhá jak na victorinoxech vypadá antireflex-žádné barevné odlesky ..........

dnes mi ve victorinoxu zdělili že antireflex tvoří nečekaně 3 vrstvy a sou z venku takže vnitřná AR žádné neni to divné ohmy.gif

Odkaz ke komentáři

Nic proti Victorinoxu a jen doufám, že když Victorinox koupil před delším časem Wenger, tak že zachová výrobu Wenger hodinek a nezlikviduje ji tak jako teď likviduje Wenger nože (možná je jen přejmenuje na Victorinox) byť jsou Wengery nože daleko lepší než Victorinoxy a prodejů mají násobek.

Odkaz ke komentáři

V 18. 2. 2013 v 16:39, cali napsal:

no neviem cim su wengery o tolko lepsie ako vinox ale keby mali predajov nasobok tak by ich vinox nepohltil

Vidíš to moc jednoduše, takhle to bohužel při akvizicích nefunguje, jako že kupuje výhradně ten "kdo má prodejů násobek" :-) A obecně přeci kvalita výrobku zásadně není rovnítkem se super hospodařením a ziskem firmy......to je o managementu a schopnosti hospodařit a prodat atd. A to, že nožů Wenger se obecně prodá násobek co Victorinoxů a že jsou Wengery lepší je bohužel pravda ať se ti to zdá nebo ne.

Upraveno uživatelem rfido
Odkaz ke komentáři

V 18. 2. 2013 v 16:51, rfido napsal:

Vidíš to moc jednoduše, takhle to bohužel při akvizicích nefunguje, jako že kupuje výhradně ten "kdo má prodejů násobek" :-) A obecně přeci kvalita výrobku zásadně není rovnítkem se super hospodařením a ziskem firmy......to je o managementu a schopnosti hospodařit a prodat atd. A to, že nožů Wenger se obecně prodá násobek co Victorinoxů a že jsou Wengery lepší je bohužel pravda ať se ti to zdá nebo ne.

No v nožích ti dám asi za pravdu protože sem kousky od obou značek vlastnil a wengery mi připadali lepší ale u hodinek to vidím přesně naopak hlavně ve zpracování ale je to jen můj názor wink.gif

Odkaz ke komentáři

V 18. 2. 2013 v 17:09, olin001 napsal:

No v nožích ti dám asi za pravdu protože sem kousky od obou značek vlastnil a wengery mi připadali lepší ale u hodinek to vidím přesně naopak hlavně ve zpracování ale je to jen můj názor wink.gif

,

Ano, debata byla o nožích a souhlasím s tebou, že u hodinek je to naopak, že zpracování hodinek má Victorinox lepší.

Upraveno uživatelem rfido
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...