Rssa Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Zdar, chtel bych se zeptat, zda neexistuje na netu nejaka stranka, kde by byli modely hodinek nebo obrazky hodinek, oboji v zivotni velikosti (1:1) ??
vor Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 A na co to potřebuješ 1:1 ? Tady je celkem slušná databáze. http://www.horology.info/pic_library/
Rssa Odesláno 11. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2007 No na nektere hodinky nemuzu narazit v hodinarstvi, tak chcu priblizne is predstavit jestli by mi sedeli (napr. Seika 5 Aviator v cerne barve, v jinem topicu mi rikali ze to je tak akorat na babskou ruku, ale me neprijdou zas tak maly, a navic v Olomouci ji nikde nemaji na porovnani...takze aspon ten model 1.1 by se hodil )
chose Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Vytiskni si to, aby byl průměr 37 mm, vystřihni, a můžeš zkoušet na ruce
Rssa Odesláno 11. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2007 heh, to si je pak nemusim kupovat, bude mi stacit ten papir
Jeňa Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Zdar Ríšo, jestli si vzpomenu, tak ti v týdnu přinesu seika s průměrem 37 mm.
Rssa Odesláno 11. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2007 diky dones, treba v utery na podolskeho ok?
RomanP Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Já trochu nechápu jak si to myslel :-) Co je to reálná velikost, když máme každý jinak veliký monitor a do toho rozlišení.
Rssa Odesláno 12. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2007 no to je sice pravda, ale kdyz mas model 1:1, tak muzes mit rozliseni jake chces, ale na te fotce budou hodinky vypadat vzhledem k te ruce porad stejne
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Seika5 Ti budou na ruce"malý"-vlastní zkušenost,ale klidně si je kup,je to za málo peněz hodně muziky.Alespoň už nebudeš muset vytahovat tydlifón,když budeš chtít vědět kolik je hodin =)
Rssa Odesláno 12. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2007 no prave, me staci na cas, nepotrebuju hodinkama zabijet lidi (viz Monstra)
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Asi Ti to přijde divné,ale monstra na mne nepůsobí dojmem velkých hodinek.Je to jen pořádný kus oceli.Myslím,že můj subjektivní pocit z velikosti hodinek pochází z poměru velikosti pouzdra k velikosti číselníku.Čím je rozdíl menší,tím lépe hodinky opticky klamou =) .V neděli jsem si na blešáku koupil "velký" Poljoty,a jak jsem byl doma překvapenej,když šuplera ukázala pouhých 35mm!
Rssa Odesláno 12. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2007 tak vidis no uvidime, kamos mi donese ukazat Seika 37 mm tak uvidim jak se to bude ci nebude vyjimat na moji ruce...
RomanP Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 no to je sice pravda, ale kdyz mas model 1:1, tak muzes mit rozliseni jake chces, ale na te fotce budou hodinky vypadat vzhledem k te ruce porad stejne No vzhledem k ruce jo. Pokaždé, když vyfotíš hodinky na ruce, jsou k ní v pomeru 1:1 to ani jinak nejde , ale tys chtěl internetem protáhnout... "takze aspon ten model 1.1 by se hodil" Já bych za akurátní bral ty milimerty, to je léty prověřený standart v měření Nakonec rada s vystříhnutím nebyla od věci, já si taky na pomoc před koupí vzal pravítko.
Rssa Odesláno 12. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2007 heh dobre, dneska vytisknu a slepim dohromady,mozna se mi to zalibi vice, nez original
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se