Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar, chtel bych se zeptat, zda neexistuje na netu nejaka stranka, kde by byli modely hodinek nebo obrazky hodinek, oboji v zivotni velikosti (1:1) ??

Odesláno

No na nektere hodinky nemuzu narazit v hodinarstvi, tak chcu priblizne is predstavit jestli by mi sedeli (napr. Seika 5 Aviator v cerne barve, v jinem topicu mi rikali ze to je tak akorat na babskou ruku, ale me neprijdou zas tak maly, a navic v Olomouci ji nikde nemaji na porovnani...takze aspon ten model 1.1 by se hodil :))

Odesláno

no to je sice pravda, ale kdyz mas model 1:1, tak muzes mit rozliseni jake chces, ale na te fotce budou hodinky vypadat vzhledem k te ruce porad stejne :)

Návštěvník tolja
Odesláno

Seika5 Ti budou na ruce"malý"-vlastní zkušenost,ale klidně si je kup,je to za málo peněz hodně muziky.Alespoň už nebudeš muset vytahovat tydlifón,když budeš chtít vědět kolik je hodin =)

Návštěvník tolja
Odesláno

Asi Ti to přijde divné,ale monstra na mne nepůsobí dojmem velkých hodinek.Je to jen pořádný kus oceli.Myslím,že můj subjektivní pocit z velikosti hodinek pochází z poměru velikosti pouzdra k velikosti číselníku.Čím je rozdíl menší,tím lépe hodinky opticky klamou =) .V neděli jsem si na blešáku koupil "velký" Poljoty,a jak jsem byl doma překvapenej,když šuplera ukázala pouhých 35mm!

Odesláno
no to je sice pravda, ale kdyz mas model 1:1, tak muzes mit rozliseni jake chces, ale na te fotce budou hodinky vypadat vzhledem k te ruce porad stejne :)

No vzhledem k ruce jo. Pokaždé, když vyfotíš hodinky na ruce, jsou k ní v pomeru 1:1 to ani jinak nejde :), ale tys chtěl internetem protáhnout... "takze aspon ten model 1.1 by se hodil"

Já bych za akurátní bral ty milimerty, to je léty prověřený standart v měření :) Nakonec rada s vystříhnutím nebyla od věci, já si taky na pomoc před koupí vzal pravítko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...