Ondras_CZ Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 ]ZdravímDnes jsem u me babičky zkoumal a objevil tyto hodinky, rád bych věděl, jakou mají hodnotu :-) DOXA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. OMEGA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondras_CZ Odesláno 17. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Chtěl jsem si vyslechnout příběh, jak se k nám do rodiny dostaly tyto hodinky...Praděd prý dost cestoval a tyto hodinky získal v zahraničí, byly jím používány, poté byly uchovávány různě v šuplících, až vyšly na světlo světa zase dnes
People Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Nevycislitelna hodnota. Rodinny poklad.
Daemonultimate Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 (upraveno) Nevycislitelna hodnota. Rodinny poklad. Vyjádři se přesněji,mně by to také zajímalo. Upraveno 17. února 2013 uživatelem Daemonultimate
Karlos Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 ]rád bych věděl, jakou mají hodnotu :-)No přece památeční.
Daemonultimate Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Absolutní souhlas,cena je v tom stáří,v tom že naši předkové je používali.Je to jako s pokladem,má nějakou hodnotu ale ta pravá hodnota je nevyčíslitelná.Ale i tak by mě zajímalo,jaká je ta vyčíslitelná hodnota v tomto případě.
NIGHTinGALE Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Pokud jsou funkční strojky, tak je cena každých tak cca. tisícovka.
Ondras_CZ Odesláno 17. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Samozřejmě se jich zbavit nehodlám, jen mě zajíma ta hodnota, případně podle výrobního čisla zjistit více informací :-))
Karlos Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 No, mohl bych se podívat na Aukro, ale nechce se mi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se