Přejít na obsah

beeep

Doporučené příspěvky

11.2.2013 - beep měl na účtu peníze a věc údajně odeslal EMS - tedy doručení do druhého dne.

12.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky

13.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky

14.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky

15.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky nebo vrácení peněz na můj účet

16.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky nebo vrácení peněz na můj účet

17.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky nebo vrácení peněz na můj účet

18.2.2013 - peníze mi byly po konfrontaci vráceny

Dodal bych snad jen to, že podobné vlákno mohl založit jiný zasloužilý člen již před delší dobou a mně tak ušetřit čas. Třeba se také vyjádří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník beeep

ahoj,jen k věci

prodal jsem zde na foru :

Rolex datejust damské - myslím že spokojenost - osobní předání !

Macbook air mid 2011 - myslím že kupující je spokojený - osobní předání

Tissoty prs 516 - taktéž bezproblémový obchod - osobní předání

Citizen ecodrive - taktéž myslím že kupující byl velmi spokojený .- platba předem na učet

Omega seamstery quartz - osobní převzetí (jen jsem nedodal slíbený učet od nové lunety)

koupil jsem před 3 mesíci :D kožený řemínek 24 mm - poslal jsem na účet 780 kč.. :D pochopitleně řemen nemam dodnes :D

koupil jsem naprosto originální krabičku s originálním vnitřkem,kde pochopitelně originál vnitřek nebyl ale jen nejaky hnusny posltářek (mužu si za to sám,tenkrát jsem nevedel jak to presne má vypadat)

Šel jsem na sraz s macbookem kam bez předchozí omluvy nikdo nepřišel.

JACOBOVI se tímto velmi omlouvám,byla to velmi divná shoda špatných náhod,nicméně peníze jsem vrátil a doufám že se již nezlobí .

V druhém případě,se mi ipad vrátil nepřevzatý,v rozbité krabičce po 14 dnech...

Záměrně jsem neuvedl jména kupujících ani prodávajících,pokud by to někoho přesto zajímalo tak pošta.

post-22760-008775400 1361634678.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Bohužel to u mě vypadá na podobnou zkušenost s uživatelem Beep. Slíbenou věc prodal s tím, že má další dvě stejné za podobnou cenu a ozve se za 20 minut. Momentálně nezvedá telefon a teď už je vypnutý.

Ondra

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

koupil jsem před 3 mesíci :D kožený řemínek 24 mm - poslal jsem na účet 780 kč.. :D pochopitleně řemen nemam dodnes :D
koupil jsem naprosto originální krabičku s originálním vnitřkem,kde pochopitelně originál vnitřek nebyl ale jen nejaky hnusny posltářek (mužu si za to sám,tenkrát jsem nevedel jak to presne má vypadat)

to tě snad ale neopravńuje vyjebávat s otatníma nebo jo? proč nedáš jména aby i ostatní členové předešli těmto sviňárnám.

od toho tady jsou  ty recenze prodejců.

Odkaz ke komentáři

Mě před cca dvěma týdny kontaktoval člen, kterému se stala stejná věc. Naposledy mi psal někdy předevčírem a je na tom pořád stejně. Nemá zpět peníze ani nějakou tu věc. Jelikož nenapsal z nějakého důvodu sem, tak zatím asi nechce být jmenován. Kdyby Tě zajímal nick nebo něco, tak kdyžtak telefon.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Já nechci s každým jednotlivě probírat jeho problémy s beepem, je to jejich věc. Po zveřejněných potížích s vymáháním peněz nebo zboží od beepa, bych si připadal lehce nesvéprávný, kdybych mu něco prodával nebo od něj něco kupoval.

Můžu mu dát trvalý ban. Což udělám, pokud se do večera neozve někdo proti.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...