jacob Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 11.2.2013 - beep měl na účtu peníze a věc údajně odeslal EMS - tedy doručení do druhého dne.12.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky13.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky14.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky15.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky nebo vrácení peněz na můj účet16.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky nebo vrácení peněz na můj účet17.2.2013 - žádám o podací číslo zásilky nebo vrácení peněz na můj účet18.2.2013 - peníze mi byly po konfrontaci vráceny Dodal bych snad jen to, že podobné vlákno mohl založit jiný zasloužilý člen již před delší dobou a mně tak ušetřit čas. Třeba se také vyjádří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 ahoj,jen k věci prodal jsem zde na foru : Rolex datejust damské - myslím že spokojenost - osobní předání !Macbook air mid 2011 - myslím že kupující je spokojený - osobní předání Tissoty prs 516 - taktéž bezproblémový obchod - osobní předání Citizen ecodrive - taktéž myslím že kupující byl velmi spokojený .- platba předem na učet Omega seamstery quartz - osobní převzetí (jen jsem nedodal slíbený učet od nové lunety) koupil jsem před 3 mesíci kožený řemínek 24 mm - poslal jsem na účet 780 kč.. pochopitleně řemen nemam dodnes koupil jsem naprosto originální krabičku s originálním vnitřkem,kde pochopitelně originál vnitřek nebyl ale jen nejaky hnusny posltářek (mužu si za to sám,tenkrát jsem nevedel jak to presne má vypadat)Šel jsem na sraz s macbookem kam bez předchozí omluvy nikdo nepřišel.JACOBOVI se tímto velmi omlouvám,byla to velmi divná shoda špatných náhod,nicméně peníze jsem vrátil a doufám že se již nezlobí .V druhém případě,se mi ipad vrátil nepřevzatý,v rozbité krabičce po 14 dnech... Záměrně jsem neuvedl jména kupujících ani prodávajících,pokud by to někoho přesto zajímalo tak pošta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Bohužel to u mě vypadá na podobnou zkušenost s uživatelem Beep. Slíbenou věc prodal s tím, že má další dvě stejné za podobnou cenu a ozve se za 20 minut. Momentálně nezvedá telefon a teď už je vypnutý. Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 koupil jsem před 3 mesíci kožený řemínek 24 mm - poslal jsem na účet 780 kč.. pochopitleně řemen nemam dodnes koupil jsem naprosto originální krabičku s originálním vnitřkem,kde pochopitelně originál vnitřek nebyl ale jen nejaky hnusny posltářek (mužu si za to sám,tenkrát jsem nevedel jak to presne má vypadat) to tě snad ale neopravńuje vyjebávat s otatníma nebo jo? proč nedáš jména aby i ostatní členové předešli těmto sviňárnám.od toho tady jsou ty recenze prodejců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Mám mu dát trvalý ban rovnou nebo chcete ještě počkat, jestli se neozve? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Mě před cca dvěma týdny kontaktoval člen, kterému se stala stejná věc. Naposledy mi psal někdy předevčírem a je na tom pořád stejně. Nemá zpět peníze ani nějakou tu věc. Jelikož nenapsal z nějakého důvodu sem, tak zatím asi nechce být jmenován. Kdyby Tě zajímal nick nebo něco, tak kdyžtak telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Já nechci s každým jednotlivě probírat jeho problémy s beepem, je to jejich věc. Po zveřejněných potížích s vymáháním peněz nebo zboží od beepa, bych si připadal lehce nesvéprávný, kdybych mu něco prodával nebo od něj něco kupoval. Můžu mu dát trvalý ban. Což udělám, pokud se do večera neozve někdo proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Můžu mu dát trvalý ban. Což udělám, pokud se do večera neozve někdo proti.Zatím nedávej. Poslal jsem mu dotaz, o co šlo a varování. Přidal jsem mu varování na nepoctivost k avataru. Až se ozve, tak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 31. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Dalších 14 dní uplynulo. Jaké je řešení, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Když bych chtěl po necelých 4 (slovy čtyřech) měsících od "obchodu" odpověď, jak byl tento případ dořešen, je to příliš troufalé? To, že po mně napálil ještě další členy je jen perlička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Ted jsem na toto nahodou narazil. Beeep ma samozrejme ban, ale to je jen symbolicke pac se od dubna na forum neprihlasil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.