Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajímalo by mě něco o značce LUM-TEC nemam vybranej určitej model ale řekněme třeba m46 jaký sou tam quartz strojky a celkově jaká je kvalita zpracování v porovnání třeba s VICTORINOX které mám taky v hledáčku.A kde koupit zatím vím jen o p.Brož Alfa Václavák což mi nepřipadá jako seriozní prodejce takže budu rád za rady chlapi ...........

Odesláno

Je tady asi 30 vláken o těchto hodinkách. Zkus do nich mrknout.

ty seš fakt jen prudič ale abys přispěl někdy něčim užitečnym to ne do vláken sem koukal nic moc sem nenašel lamo.gif

Odesláno

1. Spracovanie adekvatne cene.

2. Strojceky najdes na nete za 5 sek..d.

3. Predajca: KaB time (.eu) - dost znamy na fore, tiez sa da najst

4. Neser sa do Frantika, nic dobre z toho pre Teba nevypali ;-)

Odesláno

ty seš fakt jen prudič ale abys přispěl někdy něčim užitečnym to ne do vláken sem koukal nic moc sem nenašel lamo.gif

Ja tady nejsem od přispívání, ja jen pruzenim navadim lidi na správnou cestu. Stačí jen premejslet Olie :-)

Odesláno (upraveno)

A proč přesně ti pan Brož nepřipadá jako seriózní prodejce? Já tam Lumtecy kupoval a že by to byla nějaká ojebávka se rozhodně říct nedá, naopak mi vycházel vstříc velice.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

A proč přesně ti pan Brož nepřipadá jako seriózní prodejce? Já tam Lumtecy kupoval a že by to byla nějaká ojebávka se rozhodně říct nedá, naopak mi vycházel vstříc velice.

No tak už jen jak na mě působí prodejna, za druhý špatná komunikace(neodpovídá na maily) a někdo psal myslím že to bylo tady na foru a zrovna u LUM-TECŮ že si u pana Brože nechával odstranit vnější antireflex a výsledek byl sice sundaný antireflex ale i poškrábaná luneta ....tak nevim nevim sad01_anim.gif jestli u něj mám kupovat LUM-TEC crying_anim02.gif

Odesláno (upraveno)

Vnější AR jsem si u něj nechával sundavat já, pochybuju, že o tom psal někdo jinej.. poškrábaná luneta výsledkem nebyla, tu jsem si pak ošm.dlal houbičkou. Sundanej byl teda ten AR na ho.vno, to je fakt, holt na něj musí bejt člověk přísnej..:) Hele Rolexy za dvě kila bych tam taky nejspíš nekupoval, ale u quartzek za desítku je to si myslim skoro (úplně) fuk.

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...