stoun25 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Tak se mi hodinky konečně po třech měsících vrátily z opravy ze Slovenska. Reklamaci mi neuznali (bez vysvětlení) a opravu jsem si musel zaplatit 40 éček i s poštou... byla tam ulomená nějaká drobná součástka tu mi poslali také. Od téhle slovenské firmy bych příště hodinky už nekoupil.. Vostoky se mi moc líbí, ale za ty komplikace to nestojí, už jen těch telefonátů na Slovensko, kdy budou, proč je ještě neodeslali atd... Kdybych byl věděl že mi reklamaci neuznají odnesl bych je nějakému hodináři u nás.
villain83 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Tak se mi hodinky konečně po třech měsících vrátily z opravy ze Slovenska. Reklamaci mi neuznali (bez vysvětlení) a opravu jsem si musel zaplatit 40 éček i s poštou... byla tam ulomená nějaká drobná součástka tu mi poslali také. Od téhle slovenské firmy bych příště hodinky už nekoupil.. Vostoky se mi moc líbí, ale za ty komplikace to nestojí, už jen těch telefonátů na Slovensko, kdy budou, proč je ještě neodeslali atd... Kdybych byl věděl že mi reklamaci neuznají odnesl bych je nějakému hodináři u nás. Ja uz tady o tom nedavno psal,kamos si cca dva tri roky koupil dvoje VE,nosil je na stridacku cca rok,oboje sly do haje,reklamace se tahla snad pul roku,ne-li dyl.Milion mailu,telefonu,vysledek nula,opravu si musel zaplatit.Kupoval je tedy u nejakeho AD z Polska,ale koukam,ze ten customer service maji vsude stejnej.Bohuzel,o poruchovosti VE se tady napsalo dost,prijde mi,ze tri z peti kusu jsou zmetky.I kdyz uz jsem cetl i pozitivni ohlasy,tech bylo ovsem,oproti tem negativnim,podstatne mene....
odjinud Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Můžu se zeptat, co je tam za strojek? V jiném vláknu se tu píše, že seiko. To by přece nemělo být tak špatné....
odjinud Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Aha, už to vidím na dýnku: Russian movement... no jo...
villain83 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 Aha, už to vidím na dýnku: Russian movement... no jo... Seiko je tusim v Ancharech,na ty sem zatim snad slysel jen chvalu,ale u zbytku to bude asi spis bida...
stoun25 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 V těch mejch je strojek VOSTOK 2432, takže jejich výroba..
villain83 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 V těch mejch je strojek VOSTOK 2432, takže jejich výroba.. jako v tvych Ancharech?
stoun25 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Ne, jako v mých K-3... co o nich celou dobu píšu o něco výš :-)
villain83 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Ne, jako v mých K-3... co o nich celou dobu píšu o něco výš :-) tak to jsme se spatne pochopili,ja psal,ze podle me je strojek Seiko jen v Ancharech,je jasny,ze do K-3 za ty penize asi takovej strojek cpat nebudou,vim,ze tam je ruskej strojek:-)
stoun25 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 jj... škoda že jsem si rovnou nekoupil Seika, přemýšlel jsem nad Sport 5 zvýtězil vzhled K trojek
villain83 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 jj... škoda že jsem si rovnou nekoupil Seika, přemýšlel jsem nad Sport 5 zvýtězil vzhled K trojek no jo,proste VE ma ty strojky vetsinou dost forovy...k petkam,co neni,muze byt:-)Seika petky se daj sehnat za pekny kacky,staci hledat,tech modelu je dost.V tomhle mam prave Seiko rad,maj nepreberny mnozstvi modelu,tam si snad musi vybrat kazdej..
stoun25 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 časem si je určitě pořídím. A pracovní Vostoky Amphibie pošlu do světa...
villain83 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 časem si je určitě pořídím. A pracovní Vostoky Amphibie pošlu do světa... ja mel donedavna vintazni komandirskie a amphibie v krasnym stavu,vse puvodni,nakonec jsem je neuvazene prodal,sehnat se daji,ale tezko fakt v peknym stavu,obcas nejaky prodava mistni clen Tolja,ten ma doma asi moc hezky kousky...ja mam v hledacku dvoje rusaky,co bych chtel,ale je jich nemnoho,takze trpelive cekam...
stoun25 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 no jak tak nad tím uvažuju tak je asi prodávat (ty Amfibie) nebudu. Pak bych toho litoval, protože jsou pěkný a chleba nežerou..
villain83 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 no jak tak nad tím uvažuju tak je asi prodávat (ty Amfibie) nebudu. Pak bych toho litoval, protože jsou pěkný a chleba nežerou.. neudelej stejnou chybu,jako ja,prodas je za par penez a za ty si tezko koupis jiny hodinky,nerikam,ze nic nesezenes,ale podle me to nema smysl.Uprimne,tyhle Vostoky se daj poridit za hubicku,myslim,ze svou "praci" tak nejak odvedou...ale to je muj subjektivni nazor.
stoun25 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Já koupil starý Amfibie (sdělano v SSSR) za 700,- Asi před rokem. No a nosím je v práci bych si nepoškrábal ty K-3, když třeba člověk prochází přes dílnu a sem tam o něco zavadí (moc se mi to nestává, ale jeden šrám na skle jsem si takhle udělal na K-3)
villain83 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Já koupil starý Amfibie (sdělano v SSSR) za 700,- Asi před rokem. No a nosím je v práci bych si nepoškrábal ty K-3, když třeba člověk prochází přes dílnu a sem tam o něco zavadí (moc se mi to nestává, ale jeden šrám na skle jsem si takhle udělal na K-3) bracha ma K-3taky a to sklo uz ma dodrbany jako svina,to je ten mineral,par lidi se ho tady zastavalo,ale na jakychkoli hodinkach jsem ho mel,dopadl spatne,a to se k hodinkam chovam az uzkostlive opatrne,ale nekde jsem strejchnul vzdycky,kdyz je normalne nosis,dost tezko se tomu vyhnes.Proto se mineralu vyhejbam velkym obloukem,ten hesalit,pokud neni moc do hloubky,rozlestis,u mineralu mas smulu.
odjinud Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Na stránkách http://www.vostokeurope.cz zmiňovaných v sousedním topicu o Vostok Europe, je uvedeno, jaký má který model strojek.Jsou tam: Quartz chrona Miyota, automat SEIKO NH25A a SEIKO NH35A (modely Anchar a North Pole) a automat Vostok 2432 a jakýsi swiss SOPROD TM36.03 VE
stoun25 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 To s tím minerálním sklíčkem je mi jasný, už jsem kdysi jedno takhle na jedněch hodinkách poškrabal a když už jsem toho měl hodně tak výměna u hodináře. Já právě jednal s těma slovákama na http://www.hodinkyvostok.cz/ když už jsem tam ty hodinky měl v reklamaci, že bych přiobjednal náhradní sklíčko a lunetu. Tak nejen že jsem musel opravu zaplatit (reklamace asi neuznávají), ale oni nedokážou ani to sklo objednat a sehnat... Což mi hlava nebere..
villain83 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 To s tím minerálním sklíčkem je mi jasný, už jsem kdysi jedno takhle na jedněch hodinkách poškrabal a když už jsem toho měl hodně tak výměna u hodináře. Já právě jednal s těma slovákama na http://www.hodinkyvostok.cz/ když už jsem tam ty hodinky měl v reklamaci, že bych přiobjednal náhradní sklíčko a lunetu. Tak nejen že jsem musel opravu zaplatit (reklamace asi neuznávají), ale oni nedokážou ani to sklo objednat a sehnat... Což mi hlava nebere.. tak to je moc prima,ty si koupis hodinky u AD a oni nejsou schopny vosefovat abi blbou vymenu skla?Beztak si myslim,ze ty tvoje hodinky na zadnou reklamaci ani neposilali,vubec bych se tomu nedivil,posoudil to holt nekdo z nich,neuznal,zamitnul a nazdar,k zadnymu vyrobci ani nedorazily...alespon o tom svedci jejich pristup.Timhle si pod sebou zbytecne podrezavaj vetev...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se