strajkii Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Tak jsem objednal dvoje S-W s tritiem.Ocekaval jsem nic moc kvalitu, ovsem to co jsem obdrzel prekvapilo ne jen me, ale i hodinare.Titanove pouzdro vcetne pasku, vodotesnost do 200m, technicke zpracovani bez chyby.Jen cifernik by mohl byt malicko propracovanejsi, ale detaily jsou dobre.Bral jsem jedny pro sebe a jedny pro otce - ten darek neocenil, takze jedny pujdou za cas do sveta. Jinac co se tyce strojku tak je tam miyota-0s60, maji sfericke sklo - coz me taky prekvapilo ...Protoze v cene do 9 tis tento strojek s chronem, toto sklo-K1, titanove, 200m, tritium + lumi .. se da jen opravdu tezko sehnat.Samozrejme až čas ukáže.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Jestli to jde tak sem dej pár fotek. Chvíli jsem o S&W taky uvažoval tak se rád podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strajkii Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Ahoj,tak tady je par fotek...Číslice na ciferníku jsou lumi, zbytek tritium.Hodinky jsem hodil na aukro,protože tady jsem zatim nováček.. tak nemohu vkladat inzeraty.Nepředpokládám, že se na aukru v dnešní době prodají ;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Ahoj,tak tady je par fotek...Číslice na ciferníku jsou lumi, zbytek tritium.Hodinky jsem hodil na aukro,protože tady jsem zatim nováček.. tak nemohu vkladat inzeraty.Nepředpokládám, že se na aukru v dnešní době prodají ;-))Záleží, za jakou jsi je tam dal cenu :-). Jinak, mě trochu tritium zklamalo, pořídil jsem si Trassery a myslel, že mě vypadnou oči, ale nějak jsem to přecenil, svítěj, to jo, ale to je tak vše. Lumi mých Tissotů je srovnatelné ( alespoň pro mě ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strajkii Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Ahoj,ja jsem popravde z tritia nadseny,casto se vecer budim a potrebuji vedet kolik je hodin, abych vedel jak moc jeste muzu zabrat...Spotreba baterek u exex hodinek s vividigy podsvetlenim byla co pul roku jedna + test vodotesnosti..Další pokus s automatama od swatche byl tragicky... vpodstate po 3-4 hodine ranni uz nesviti, nevim jak jsi na tom s Tissotama, docela by me to zajimalo.Jinak u tech S&W sviti lumi cca do 1:00 ( kdyz clovek v 22:00 zalehne ), ono tedy mozna sviti dele, ale tritium ho tak presviti, ze už na nej nezaostris..Co se tyce svitivosti (počtu emitovanych fotonu svetla) u tritia tak je to pry take ruzne, podle typu vln. delky atd..Mozna jsou Trasery utlumeny schvalne.... me uz zena parkrat rekla, ze kdyz nemam ruku pod polstarem, tak ji ten osvit hodinek budí ;-)))Rád bych nafotil reálně jak svítí, ale to se jinak než srovnanim s jinyma zhodnotit neda... (delka zaverky atd. a je z toho zcela jiny vysledek..)Muzem nekdy v Praze porovnat, ja jsem premyslel taky nad Traserama, ale hledal jsem neco co nebude vypadat tak sportovne, ale bude to mit "sportovni"parametry.. sklo, vodotesnost, stopky..atd.. a to jsem u traseru pod 10tis. nenasel..Ps: hodil jsem je tam za 5500,- do aukce s tim, ze o xxx mě stahne aukro.. ale co naplat no ;(Pořád spekuluju že bych si je nechal ) jako náhradní )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se