shag Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Case - 316L SS single-piece case (monocoque) for ideal and reliable water resistance. Dial - Silver & white. Bracelet - 316L SS milanaise (meshed) band. Clasp - Butterfly clasp with safety push buttons. Movement - 25 jewels Mido 1320 (base ETA Valjoux 7750) automatic chronograph movement. Crystal - Hesalite Glass. Case Diameter & Thickness - 40mmxmm. Water Resistant - 50m. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Jsou moc pekny. Chtel jsem si je koupit k obleku, ale zavahal jsem a uz byly pryc. Na tom meshi jsou sexy
Vit Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Jsou moc pekny. Chtel jsem si je koupit k obleku, ale zavahal jsem a uz byly pryc. Na tom meshi jsou sexy Díky za info.Vít
Micey Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Jsou fakt dobrý, štve mě, že jsem onehdá zaváhal kvůli plastovýmu sklu. A chválim i ten Lionsteel:)
mikymik Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Další povedené fotky jsem našel tady:http://uhrforum.de/mido-commander-chrono-m8885-4-21-4-mit-silbernem-zb-einer-der-letzten-in-neu-t101283Moc nachápu, proč jsou "tovární" fotky pro prodejce tak nepěkné...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se