Otto Odesláno 7. června 2005 Nahlásit Odesláno 7. června 2005 Už jste si někdo spočítal, kolik jste za svůj dosavadní život vlastnili hodinek? Já to spočítal nedávno a došel jsem k číslu 21. Počítám to včetně prvních dětských hodinek značky PRIM s modrým ciferníkem ( pro holky se dělaly s červeným ). Sběratelé se nepočítají - toto je statistika pouze běžných milovníků hodinek.
Saddam Odesláno 7. června 2005 Nahlásit Odesláno 7. června 2005 Zajímavé téma... Jak to tak v duchu počítám, tak 15. Včetně dvou digitálek z Hongkongu, jinak převažovaly Primky. Většinu jsem jich poztrácel (s oblibou jsem je zapomínal ve škole na tělocviku) a některé padly za oběť zkouškám vodotěsnosti. Tady měly výhodu staré dobré Prim Sport - vydržely všechno a jako jedny z mála je mám doteď a nedám na ně dopustit. :-)
zdenda Odesláno 8. června 2005 Nahlásit Odesláno 8. června 2005 12 , digitálky zmizely v chaosu dějin, s vyjímkou G-Shocku, ty mám z piety dodnes, moje první dražší hodinky neuvěřitelných 4 300 :cool: ale 7 kousků přes Primky z první třídy po narozeninové Longinesy ještě pořád mám
veteran Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 já mám dvoje, jedny Poljot Aviator a druhé MM. Poljot mi od výroby dělají - 90 s/24 h a MM + 6 s/24h, tak s těmi MM jsem navýsost spokojený
cortes1990 Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 .. no ja som prekvapeny a ide o cislo +- 30 ale asi 2/3 je nefunkcnych abo rozobratych a to sa kolečkami zaoberam len priblizne 4 roky
Jimjim Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Ahoj, já sběratel nejsem, spočítám.li stud léta- Prim, Poljot, pak Prim, několik Citizenů, a nyní čekám na Omegy SM-PO, tak celkem asi kolem 10.......
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 jelikož skoro všechny vyfotím, tak jsem to teď počítal a s hrůzou jsem zjistil, že +/- 50ks
Jaryn Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Asi tak +/- 40. Ježkovy voči, lepší by byly 2 pořádný.
Honky Tonky Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Už jste si někdo spočítal, kolik jste za svůj dosavadní život vlastnili hodinek? Já to spočítal nedávno a došel jsem k číslu 21. Počítám to včetně prvních dětských hodinek značky PRIM s modrým ciferníkem ( pro holky se dělaly s červeným ). Sběratelé se nepočítají - toto je statistika pouze běžných milovníků hodinek. Spočítám a dám vědět. Bez těch sbírkových bych to prozatím odhadl tak na 50ks.
mischa Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Těch, které jsem po nějaký čas nosil, třeba jen jeden den, bude odhadem kolem stovky, těch, které mám, nebo jsem nějakou dobu měl bude kolem 400 a těch, které mám a příležitostně nosím bude kolem padesáti, z toho však pouze cca 20 kusů, které mám na ruce více, než jeden den v roce.
adamo Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 3 - v dětství 2x casio, nyní po dlouhé pauze 1x junkers :-)
Ruda Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 asi 15 kusů a to nepočítám různé digitálky, které se mi jako malému moc líbily, ale bohužel toho moc nevydržely nejvíc lituji 2 ks PRIM Quartz, které jsem zničil - mohl jsem mít nějakou vzpomínku na dětská léta
Galil Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 No ty úplně první primky Primky a Pobědy už asi nespočítám, zato si pamatuju, že na gymplu, což bylo v době prvních výskytů digitálek, jsem nosil mechanické kapesní Ruhly s plastovým pouzdrem, čímž jsem se naprosto vyautoval z "lepší společnosti", co nosila právě ty digitálky . Od tý doby to mohlo být kolem 15 hodinek. Teď jsou to patery, až na starý kvarcky Tissotky všechno Poljot a Vostok
xbenny Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 9 - se lvickem co mu mrkaly oci - nejake primky po tatovi - digi Anker - digi Elektronika - takove ty anadigi co sbira Gilius - Vostok Amfibia - Doxa quartz - Omega Geneve - Traser Supersport Lvicek se nekde ztratil, nahradily ho Primky ktere mozna jeste nekde na chalupe jsou, Ankery byly v ramci detskych akci rozebrany a zniceny, Elektroniky budou nekde u mamy... zbytek mam doma. Tyjo, to je vic hodinek nez jsem myslel :-)
little_w Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 co se dneska deje? zase nekdo vyhrabal pres 4 roky stare vlakno?! ale aspon je zabava, to vlakno je zajimave... mimochodem, ja to tipuju tak na ?30 kousku.
FiXilVer Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 11? pravdepodobne.. mozno o 1 alebo maximalne 2 viac.. moje prve Q&Q potom som dlho hodinky nenosil po nejakom casu dalsie Q&Q G-shock-y nejake vzhladovo ako G-shock akesi ine Digi casio edifice pierre cardin so stopkami ( quartz ) steinhart pilotky, limited gold edition steinhart ocean1 green prim neviem ake.. su ocove a konecne poriadne Omega PO 45.5
Diamondking Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 PRIM PRIM Něco CCCP TIMEX Festina Archimede ------------------- 6 ks Na to, že je mi skoro padesát tak nicmoc..jenže kdyby byl za komoušů internet a chronomag, bylo by to numero určitě větší..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se