Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Chtěl bych požádat zde činné odborníky o identifikaci hodinek.Dostal jsem nabídku na jejich odkoupení.Pouzdro (35mm bez korunky) nese stopy běžného nošení.Číselník má ošoupaná čísla a na ploše drobné tečky.Poraďte mi prosím,za kolik bych měl hodinky eventuálně koupit.Cena v komisi je lehce přes 3K,a mně jsou nabízeny se slevou,ale váhám kvůli stavu číselníku.Díky za rady a názory tolja
kubson Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 cena je ok, pokud jsou to skutecne omegy a ne nejaka skladanka.. foto kalibru by pomohlo
popshop2007 Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 cal. 30T2, rok vyroby cca 1943, rad ich od teba odkupim.... :-)
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 kubson napsal: cena je ok, pokud jsou to skutecne omegy a ne nejaka skladanka.. foto kalibru by pomohlo Já je neotevřu,neboť na to nemám cajk,a i kdybych ho měl,tak bych se toho asi bál,protože jsem kopyto =) Skládačka to snad není,protože jsou od mé přítelkyně kamaráda,co je hodinář,a má je v komisi. Trochu mne zaráží,že na číselníku není swiss.Z jakého roku by mohly být?
popshop2007 Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 .....ak by si si cital svoje vlakno vedel by si viac :-)
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Děkuji pánové za rady,rozhodl jsem se,že je koupím.2 popshop: Pokud bych se jich někdy zbavoval,tak Ti je nabídnu.
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 popshop2007 napsal: .....ak by si si cital svoje vlakno vedel by si viac :-) Než jsem stačil napsat otázku,tak jsi mi na ni odpověděl.Zázrak?Ne.Chronomag =)
steel Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 swiss tam byt nemusi - mam podobne http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1577
Návštěvník tolja Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 steel napsal: swiss tam byt nemusi - mam podobnehttp://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1577 Ty jsou fakt nádherný,a ještě k tomu po dědovi-jsi šťastný muž =)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se