SCIFI Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 jen taková poznámka. není zbytečný aby v prodejní sekci byly nahoře připíchnutý v podstatě 3 stejný posty a ještě nad nima napsaný pravidla? ty pravidla nahoře mi přijdou akorát ale myslím že zbytek to zbytečně znepřehledňuje. navíc odkaz na plný pravidla ve zkrácených nefunguje a plný jsem ani nenašel :-( jestli je to ko.otina nebo se to řešilo klidně to smažte
People Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Odesláno 26. února 2013 pravidiel nikdy nie je dost. Aj tak si tu niektori z toho robia holubnik.
Jeronimo Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 (upraveno) Chlapci, jak oživím již zamčený inzerát? Když ho znovu odemču, tak je pořád v uzavřených. Upraveno 4. srpna 2013 uživatelem Jeronimo
sect Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Napiš některému moderátorovi jestli by Ti ho nepřesunul.
Návštěvník Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Chlapci, jak oživím již zamčený inzerát? Když ho znovu odemču, tak je pořád v uzavřených. pošli mi odkaz, přehodím ti to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se