miracolo.cz Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Fortis ma v Portugalsku/Brazilii asi dobre lobby: Náhodou jsem brouzdal po netu a našel asi dle mého nejhezčí fortisky, co jsem kdy viděl: edice ELEFANTES, kombinace kosmonautu s rucickama fliegeru a krasne obrazky na cifru a jinak standartni marinemastery pro dalsi portugalce a to nemluvim o aerolinkach TAP a edici SATA Upraveno 27. února 2013 uživatelem miracolo.cz
Daemonultimate Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Jsou dobrý,na videích si dávaj u Fortisu záležet,ale pro mě zůstávaj nejhezčí Fortisy tyhle,jinak těch edicí pro squadrony je opravdu spousta a všechny vypadaj dobře.Vzpomínám jak se na Aukru dražili tygři i s helmou,rukavicemi a čím vším. Upraveno 27. února 2013 uživatelem Daemonultimate
libor2002 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Sice je tech obrazku na cifru nejak hodne, ale neprijde mi to preplacany. A ty rucicky z fliegeru je docela dobry napad. Ale nejak ty hodinky na pilotcine ručce plandaj
misoo Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Zaujimave, keby dali logo k 9ne a slonika prec, bola by to pecka To lietadielko je super!
patrik.mt Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Jsou dobrý,na videích si dávaj u Fortisu záležet,ale pro mě zůstávaj nejhezčí Fortisy tyhle,jinak těch edicí pro squadrony je opravdu spousta a všechny vypadaj dobře.Vzpomínám jak se na Aukru dražili tygři i s helmou,rukavicemi a čím vším. Áaaano, naprosto s Tebou souhlasím.
Milos A. Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Taktez souhlas - ale napad dobrej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se