zekon7302 Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Ke svým čtyřicátinám které jsem slavil již v únoru jsem si chtěl pořídit něco definitivního ale opustil jsem tuto myšlenku z důvodu,že to prostě má ještě čas.Tak jsem začal hledat něco netuctového a zároveň,jak to nazvat,prostě hezké hodinky.Požadavek byl prostý,WR min 200m,safír,otočná luneta a průměr do 42mm,samozřejmě swiss made.Rozpočet jsem neřešil,klidně bych šel do 40k.No a při svém hledání jsem narazil na tyto,dnes už můžu tvrdit,nádherné hodinky.Objednával jsem je v den svých narozenin,to mně těší o to víc,že to taky souvisí se značením na dýnku a konečně dnes dorazili,V útrobách 41mm pouzdra s WR 300m tiká eta2824,safír 3mm,luneta má příjemný chod, perfektně lícuje s indexy.Šroubovací korunka se díky vroubkování dobře ovládá,celkově jsem spokojenej,nevadí mi ani výška pouzdra,pouze tu gumu jsem vyměnil za kůži s motýlovkou a tríciové trubičky taky neoslnili,avšak vím že i v úplné tmě svůj účel plnit budou.Vím určitě že mám na dlouho klid (snad:suicide_anim:)
jankoxxx Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 parada dusan, marathon su tie spravne toolwatch
furo Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 gratulujem, super voľba. ja som ich chcel kúpiť od cedrica, ale nechcel ich pustiť, asi vedel prečo k dokonalosti im v sériovej verzii chýba antireflex, inak bez chyby a super nositeľná veľkosť
zekon7302 Odesláno 6. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Ten AR y se hodil ale moc nechybí,nechtělo se mi čekat do večera tak jsem zalezl do koupelny a není to špatný
jacob Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Měl jsem je tak před pěti lety a rád si na ně vzpomenu. Tritium u nich nesvítí např. jako Super-Luminova, ale za to svítí pořád. Pokud jsi se vyrovnal s výškou 14 milimetrů a průměrem 41 milimetrů, tak potom Ti vydrží dlouho . Gratuluji Ti k nim.
funf5 Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Moc pěkný kousek a navíc s měsícem narození, ať si je užíváš ve zdraví nejméně do FEB 2053
zekon7302 Odesláno 6. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Rozměry jsou perfektní,jsem zvyklí na 44mm a výšku 16mm,takže toto je příjemná změna.Ano to označení se mi fakt líbí,věřím,že na dloho.
villain83 Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Super,tyhle hodinky se mi vzdycky libily,jsou to fakt toolwatche,jak rika Janko,myslel jsem,ze budou mit vetsi prumer,ale na ruce ti sedi pekne,k narozkam peknej darek,navic tyhle hodinky se moc nevidej,at dlouho delaji radost,Dusane.
zekon7302 Odesláno 6. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2013 (upraveno) Dík,měřil jsem to šuplerou,pozdro 39mm,luneta 41mm s lunetou 45mm a výška 13mm. edit:s korunkou Upraveno 6. března 2013 uživatelem zekon7302
Mr.Zizi Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Gratulujem ku kúpe krásnych hodin a dodatočne aj k narodeninám. Možem sa opýtať, odkiaľ si si ich objednal? Ja momentálne tužim po TSAR-och.Nech ti nový kúsok robí radosť.
zekon7302 Odesláno 6. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2013 V 6. 3. 2013 v 17:17, Mr.Zizi napsal: Gratulujem ku kúpe krásnych hodin a dodatočne aj k narodeninám. Možem sa opýtať, odkiaľ si si ich objednal? Ja momentálne tužim po TSAR-och.Nech ti nový kúsok robí radosť. Děkuji,není to tajemství: http://www.armed.cz/hodinky/c-1130/
Mr.Zizi Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Vďaka. Tá posledná fotka nemá chybu.
StanoBare Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 (upraveno) Posledná fotka je skutočne parádna. U tohto typu lumi, máš najlepšiu farebnú a svietivosťou najsilnejšiu kombináciu. Mne trochu chýbalo zdvojené potvrdenie pozície "12" = dve trubice. Ešte ťa poprosím o uistenie - puzdro je 39mm, luneta je širšia = 41mm...odkiaľ máš potom 45mm?Edit: Eech, fakt mi to nedochádza, neviem čítať - jasné, s korunkou je to 45mm Upraveno 6. března 2013 uživatelem StanoBare
Henatko Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 Super hodinky , jak jsem koupil Luminox a viděl tritium naživo tak jsem si řekl že ho taky musím mít (myslím v GSAR) Gratulace samozřejmě veliká . PS : když tě omrzí neboj se napsat mám i poptávku (momentálně není na nové)
Daemonultimate Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Dodatečná gratulace ke koupi těchto hodinek.Velikostí super (malinko vyšší,ale na to se zvykne),mají všechno,co od toolových můžu očekávat,mám je na seznamu,až mě opustí moje holky pro všechno.Tritium tolik nešajní,ale za to svítí pořád,tedy až 25 let,což je pro nás pořád .Hodně si jich užívej a dej jim zabrat,na to jsou.
zekon7302 Odesláno 9. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Všem děkuji,s hodinkama jsem si již plně sžil,problém je spíš ve výběru řemene a než všechno možné prostřídám,tak to bude chvíli trvat.Zabrat jim dam možná až v létě,nějaké výlety,plavání a podobně ale už teď vím že na mé aktivity budou stačit nadprůměrně.
jacob Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Nechtěl jsem to moc psát. Ta kůže může být sebelepší, ale k povaze hodinek se hodí ze všeho nejméně. Tah / guma - jednoznačně.
zekon7302 Odesláno 10. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2013 No, tah jsem měl možnost ale spracování neoslovilo a já tahy v celku nesnesu,ta guma je příjemná ale nevýrazná,na ruce dobrý,na hodinkách nuda.Řemeny se snažím přizpůsobit povaze hodinek,časem určitě udělám to co jim padne nejlíp,je ale dost možné že se uchýlím i přes všechny proti ,k tahu,jen na zkoušku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se