trog Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Tak mám další dva přírůstky do své malé sbírky. Invicta Sea Hunter 1063 a 1064. Venomy jsem kupoval již v lednu, ale sea huntery jsem získal minulý týden díky nevídané podpoře dvou členů z fora st1g a NERO 8, kterým za to chci touto cestou poděkovat a doufám, že jím to budu moci někdy nějak oplatit. Pro více fotek navštivte moji galerii: http://forum.chronomag.cz/index.php?/gallery/album/7520/274-moje-invicty/
marosh Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Hodinky z USA bez komentáře, ale zasloužily by si zmenšit fotky, protože zbytečně odhalují vše...
trog Odesláno 7. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2013 (upraveno) Z USA jsou pouze ty Venomy. Sea huntery jsou kupovaný v ČR! Upraveno 7. března 2013 uživatelem trog
Daemonultimate Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 (upraveno) Gratuluju k novým přírůstkům,stejně se Ti ale změní orientace sbírky,jestli na foru vydržíš.Hezký fota v galerii,bereš to vážně a to je super.Ještě jednou gratulace. Upraveno 9. března 2013 uživatelem Daemonultimate
trog Odesláno 9. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Díky za pozitivní komentář. Potěší to. Asi vím, kam tím míříš. Už tak trochu pošilhávám jinam, ale to je ještě hudba budoucnosti. Zatím jsem maximálně spokojenej s tím co mám a doufám, že to vydrží, protože dlouho na nic jinýho nebude
Jiribartl Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Velké, nepřehlédnutelné, jistě poutají pozornost. Tak ať dlouho vydrží
trog Odesláno 18. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Tak jsem je ještě zasklil, aby se mi na ně ve skříni neprášilo .
01standa Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 no tedy hodinky ve vitrínce z Emériky...ale proč ne,ať Ti slouží a ať Ti dělají jen samou radostprosím Tě už máš určitě nové porculánové prasátko a korunky se pomalu budou hromadit a ................rozšíříš svou vitrínku a další kousek - zeměkole je kulatá a i v jiných zemích se dělají zajímavé hodinky --- žea zkus menší foto
trog Odesláno 19. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Prasátko by bylo, ale korunky se ne ne hromadit! Neboj můj další cíl už jasný a není z Améru, ale nevím, jestli na něj někdy nastřádám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se