Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj!

Můžu se prosím zeptat, jestli má někdo Casia G-Shock a jak je s nima spokojen?

Líbí se mi a přemýšlím o koupy např Casio G-9300-1EF Casio GW-9110

Děkuji předem za užitečné rady

Jirka

Odesláno

Jedinou užitečnou radu ti dám:

O Géčkách je tu popsáno snad skoro všechno, včetně linků na všemožné světové zájmové stránky.

Takže sedni a čti.

Na tak nekonkrétní dotaz nejde při vší slušnosti nic říct.

Odesláno

Jedinou užitečnou radu ti dám:

O Géčkách je tu popsáno snad skoro všechno, včetně linků na všemožné světové zájmové stránky.

Takže sedni a čti.

Na tak nekonkrétní dotaz nejde při vší slušnosti nic říct.

Díky moc, jsem tu novej a ještě se orientuji, kde a co jak hledat.

Hezký večer

Odesláno

Tak už jsem si vybral :) ale ještě nekoupil. Jsou vážné argumenty, proč tento model nekupovat?

Nebo užitečné rady?

Děkuji moc za pomoc :D

Existují vážné argumenty, proč nekupovat: nelíbí se Ti, nesedí Ti na ruce atp.. Jinak ne ;)

Odesláno

No a třeba já jsem se svýma G-9300-1ER spokojenej, od tý doby co je mám, tak trasery bohužel ležej v šuplíku. Na sport a do přírody jsou super, ale třeba když lítám po městě, tak ke svetru bych si je asi nevzal.. Pěkná recenze v angličtěne třeba tady.

Odesláno

Jirka: Uz jsi nekdy prubnul ten inverzni displej? Na fotkach to vypada super, za sera taky, ale na primem slunci to me osobne moc nesedi. Zvaz jeste varianty s klasickym displejem, nenech se unest touhou po necem neotrelem.

Odesláno

Asi tak, kor ještě za tu cenu :) řek bych, že je pár lepších a hezčích modelů G-shock

já bych si například nic tak hroznýho nekoupil, ale je to jen můj osobní názor, takže ho nemusíš vůbec brát....

;)

Odesláno

Ale chlapy, neptal jsem se Těch, kterým se tento styl hodinek nelíbí :)

Jen na zkušenosti,spokojenosti, starosti, mínusy kdo tyto hodinky vlastnil.

Cody : Právě že jsem inverzní displej nikdy neměl na tak dlouho, abych ho mohl ohodnotit.

Proto jsem potřeboval rady

Odesláno

Ten inverzní displej bych taky radši nebral, sice vypadá na první pohled dobře, ale názory na to jsou docela negativní. Navíc tý horší čitelnosti (hlavně kvůli odrazům) se dá docela dobře všimnout i na youtube..

Pro mě bylo spíš težší rozhodovaní jestli Risemany nebo Mudmany.

Odesláno

Mě se líbí vzhledově více Mudmany, ale je to jen můj názor.

S tím displejem je to prekérka, protože se mě nezdá, že by je mělo více lidí, kteří by to hodnotili veřejně - buď to jsou natolik spokojený, že si tyto příspěvky nečtou, nebo se o tom raději nechtějí zmiňovat :D

Jinak děkuji za reakce.

P.S. Kdyby náhodou někdo prodával, prosím o zpravu :)

Děkuji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...