Pribina Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Zdravim kolegy, chtel bych nejake automaty Seiko pro manzelku a nemohu se rozhodnout mezi SRP283K1 a SNZF45K1, aneb:http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-24-jewels-srp283k1-srp283k-srp283-3752.htmlhttp://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-5-sports-automatic-divers-snzf45k1-snzf45k-snzf45-mens-watch-2063.html Sam mam Orange Monstery, takze s oranzovymi bychom ladili k sobe, ale ty bile taky nejsou spatne. BTW, tento shop je spolehlivy? Co jsem zatim procital tak nebyl problem, ale?
prischera Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Určitě si nad tím už přemýšlel, ale nejsou pro manželku moc velké? Moje by to rozhodně nepřežila,.dost mě to limituje při výběru... Jinak mě se víc líbí oranžády, ale mají trochu nevýhodu v obtížnějším sladění s oblečením. Pokud by to měly být univerzály, radši bílé. P.
Radimk Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Bílé "baby monster" mi přijdou podstatně pěknější. jen ty ceny, ty jsou teda docela napnutý. koukni i jinde.
Pribina Odesláno 12. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Velke ani ne, manzelka si zkousela moje Monstery a rikala, ze jsou ok, tak ji budu verit Radimk: dekuji za info o cene, mi se zdala v pohode, mas nejaky tip, kde levneji? Napadaji mne jeste 21jewels.
PetrM Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Nazdar kluci. Stejný problém jsem řešil před cca dvěma měsícema. Hodinky o průměru 45-46 mm byly pro mou manželku nenositelné díky velikosti. Nakonec jsem jí vzal z 21jewels SKX781K na oranžové gumě. Absolutní spokojenost. Pár inspiračních foto. Přeju šťastnou ruku při výběru !!! Na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a na podlaze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. detail (líp to můj foťák neumí) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Velke ani ne, manzelka si zkousela moje Monstery a rikala, ze jsou ok, tak ji budu verit Radimk: dekuji za info o cene, mi se zdala v pohode, mas nejaky tip, kde levneji? Napadaji mne jeste 21jewels. Jo. Tak rychlý pohled: http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1606 Rozdíl 6 bucků, čili velice nic. Nevím co s poštou a pod, zkus jim napsat.
M@chino Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Ahoj. Baby Monstra jsem měl. Vzhledově se manželce hodně líbily. Dokonce je zkoušela na ruku a to ji hodinky moc nezajímají. Ale nenosila by je. Proč: jsou těžké, velké výška hodinek, luneta dělá hodně robustní vzhled. Za mě Baby Monstra na ženskou ruku určitě ne. Ale pokud by tvoje manželka nosila Monstra tak otáčím o 180 a říkám ano.
mydlinkaTM Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 (upraveno) Moje řeč! Měl jsem oboje (M i BM) a paradoxně mi přišly Baby Monstra větší, robusnější, na ruce i trochu tlačily. Další věc, která jim ubírá body je korunka, docela mě tlačila (i s ochranou korunky) do hřbetu ruky, protože je na trojce. Můj názor. Upraveno 12. března 2013 uživatelem mydlinkaTM
Pribina Odesláno 13. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Koukal jsem, ze Baby Monstra jsou jeste vetsi nez klasicke Monstra ajaj to mne vubec nenapadlo. A zacinam se bat aby je nosila. Napada mne tedy kouknout jeste na neco mensiho, ale tam se obavam, aby Seiko melo neco pekneho v automatu co by se hodilo na zenskou ruku. Popripade mne napada jeste Orient. Co se tyce 21jewels tak pisou, ze cena prepravy je zapocitana v cene hodinek, takze i tech 6 bucku jsou nejake penize
mydlinkaTM Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 A co takhle SKX013K, jsou menší než klasický SKX007-011, průměr píšou 38. Bohužel jenom v černé Nebo potom ty SKX011 ty jsou oranžový. Na SKX007-011 nemůžu dopustit, zespoda na ruku vůbec netlačej, pohodlný nošení. Kdyby jsi měl zájem, nové oranžády prodávám v prodejním vlákně, zůstávám u usedlejších černých SKX007. Když se dají na NATO tak úplně svítí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Koukal jsem, ze Baby Monstra jsou jeste vetsi nez klasicke Monstra ajaj to mne vubec nenapadlo. A zacinam se bat aby je nosila. Napada mne tedy kouknout jeste na neco mensiho, ale tam se obavam, aby Seiko melo neco pekneho v automatu co by se hodilo na zenskou ruku. Popripade mne napada jeste Orient. Co se tyce 21jewels tak pisou, ze cena prepravy je zapocitana v cene hodinek, takze i tech 6 bucku jsou nejake penize No, to je absurdita názvu Monstra vs. Baby Monstra, kdy Baby jsou cca 45-46mm a Monstra 41-42 mm (každý prodejce uvádí jinak). Co se týká dopravy z 21jewels, tak máš dvě možnosti, první normální dopravu v rámci ceny hodinek (mě přišly cca do 14 dní) nebo rychlejší kurýrní službu (viz cena u nabídky).
Pribina Odesláno 13. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Koukam jeste na nabidku Orient a tam nektere kousky taky nejsou k zahozeni.
ggrand Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Baby Monstra mají max o 1mm víc než Monstra,víc rozhodně ne. Aby to pasovalo k Monstrům, tak oranžový ciferník. Za mě :SNZF19 velikostně jako Monstra nebo o něco menší Orient Ray či Mako.
PetrM Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Baby Monstra mají max o 1mm víc než Monstra,víc rozhodně ne. Aby to pasovalo k Monstrům, tak oranžový ciferník. Za mě :SNZF19 velikostně jako Monstra nebo o něco menší Orient Ray či Mako.Máš pravdu, u BM je uváděno 43mm. Omlouvám se za chybu.
Pribina Odesláno 15. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Jeste dotaz, z posledniho odkazu, da se shopu mywatcheshub verit?
ggrand Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Rozhodně dá. Mám z tama pár hodinek. Jenom mě kdysi naštvali, že i přes zakliknutí obyčejné pošty+slovní komentář,že fedex nechci mi to stejně poslali fedexem.
Pribina Odesláno 15. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2013 tak to je fajn, protoze ceny tam jsou vic nez prijemne!
ggrand Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 Když k tomu připočteš manipulační poplatek pošty(180,-) nebo fedexu(přes 300,-) + 21% daň, tak to zas až tak moc suprově nezní, ale pořád se to dá.
hosta Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Odesláno 7. května 2013 Každá rada drahá ... z tohoto výběru ...oranžády... ty bílé mají dle mě na ženskou ruku moc masivní lunetu a ručky ... kdybych se měl rozhodnout já, tak bych se zkusil ještě porozhlídnout po něčem dalším ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se