Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak, jak jsem slíbil, reportuju. V průběhu středy (=zítra) proběhne větší odstávka fóra, protože jde o synchronizaci časů tří lídí, dáme to vědět tak s jedno až půldenním předstihem. Při tom dojde ke kompletní reinstalaci fora, všech jeho pluginů atd (snad tedy bude chodit i Tapatalk).

Po dobu reinstalace nebude fórum funkční, mělo by tu viset oznámení, že není funkční (ne že vychcípe spojení, hodí to nějakou jednoduchou stránku).

Forum dostane nového technického administrátora, aby to tu lépe fungovalo po technické stránce.

Podrobnosti budou, až to proběhne.

Délka odstávky se bude počítatat spíše na několik hodin (je to hodně dat, kopírování trvají).

Upraveno uživatelem Chronomag
změna termínu, již zítra
Odesláno

a kdo by to ale delal v noci? nevim jak je dohodnute placeni serveru a jeho spravcovani, ale predpokladam, ze v noci to nikdo chtit delat nebude, jen proto aby si par "magoru" ujetych na hodinkach mohli povidat pres den....

Odesláno

já taky, bo vím, že to nemusí být sranda...

Když jsem na adrese fóra odpoledne viděl ten řádek s fatal errorem, tak to sranda fakt nebyla... ale pánové to zvládli  :speak_cool:

Odesláno (upraveno)

zvládli - a zase bude záíbava, než si zvyknem, ale to pude... přijde mi to trochu alá FB, ale proč ne

takže technikům tleskám, už to jede!

PS: akorát to jede nějak pomaleji...

Upraveno uživatelem Quido Morava

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...