Chronomag Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 (upraveno) Tak, jak jsem slíbil, reportuju. V průběhu středy (=zítra) proběhne větší odstávka fóra, protože jde o synchronizaci časů tří lídí, dáme to vědět tak s jedno až půldenním předstihem. Při tom dojde ke kompletní reinstalaci fora, všech jeho pluginů atd (snad tedy bude chodit i Tapatalk). Po dobu reinstalace nebude fórum funkční, mělo by tu viset oznámení, že není funkční (ne že vychcípe spojení, hodí to nějakou jednoduchou stránku). Forum dostane nového technického administrátora, aby to tu lépe fungovalo po technické stránce. Podrobnosti budou, až to proběhne. Délka odstávky se bude počítatat spíše na několik hodin (je to hodně dat, kopírování trvají). Upraveno 12. března 2013 uživatelem Chronomag změna termínu, již zítra
Jezevcik2 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Díky za informaci.Jak dlouho trvá větší odstávka?
Quido Morava Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Díky a držím pěsti! já taky, bo vím, že to nemusí být sranda...
odjinud Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Jako správce webu ve firmě to nechávám techniky dělat 02-05h.... jestli chcete poradit uživatelsky dobrý čas :-)
Stepino Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 a kdo by to ale delal v noci? nevim jak je dohodnute placeni serveru a jeho spravcovani, ale predpokladam, ze v noci to nikdo chtit delat nebude, jen proto aby si par "magoru" ujetych na hodinkach mohli povidat pres den....
Jezevcik2 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Během výluky jsem pocítil lehkou nervozitu.Bojím se, že je to opravdu závislost.
jankoxxx Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 clovece, ty nemas v zalohe ine fora??
Honza.manta Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Taktéž jsem získal silný pocit závislosti. A navíc je to každopádně teď alespoň pro mně dost nepřehledné a ještě pomalejší než před reinstalací. Doufám, že se to rozeběhne.
Jezevcik2 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Janko, v záloze jiné fóra mám, ale chronomag je těžká váha.
MejlaG Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Díky za nový look. Je to tu teď takové pěkné, nové, voňavé...anebo, že by už mi jebalo :-)
Filip.J Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 já taky, bo vím, že to nemusí být sranda...Když jsem na adrese fóra odpoledne viděl ten řádek s fatal errorem, tak to sranda fakt nebyla... ale pánové to zvládli
Quido Morava Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 (upraveno) zvládli - a zase bude záíbava, než si zvyknem, ale to pude... přijde mi to trochu alá FB, ale proč netakže technikům tleskám, už to jede! PS: akorát to jede nějak pomaleji... Upraveno 14. března 2013 uživatelem Quido Morava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se