Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, úplně náhodou jsem narazil na tuhle značku MB&F

Možná ji tu už dávno znáte, ale já jsem na ni tedy valil bulvy :eek: 

... tak pro ty co je ještě neznají

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Snow
Odesláno

No to snad ani není možné, stejný případ jako B.R.M. Proč já se vlastně s těmi příspěvky unavuji, stejně je nikdo nečte. Kolega mydlinkaTM je na fóru od roku 2011, za tu dobu tu musí být o MB&F příspěvků určitě také pěkných pár.

Odesláno

Nerozčiluj se. PROSTĚ ON NEČTE  a basta.

Právě jsem si dočel a dokoukal ten tvůj dnešní post na ty hodinky s tím turbem. Jen škoda té franzouzšity.V tom mám guláš a skoro by se dalo říci,že bordel.

No to snad ani není možné, stejný případ jako B.R.M. Proč já se vlastně s těmi příspěvky unavuji, stejně je nikdo nečte. Kolega mydlinkaTM je na fóru od roku 2011, za tu dobu tu musí být o MB&F příspěvků určitě také pěkných pár.

Návštěvník Snow
Odesláno

Nejspíš máš pravdu. Ne každý sedí u fóra několik hodin denně.

PROSTĚ ON NEČTE

Odesláno

No, zase človek nemusí tu vysedávať hodiny, stačí krátke zorientovanie sa na stránke v sekciách. Toto je šplech - len rýchlo niečím prispieť, počiatočné nadšenie. Nadnesene poviem, že o filme ťažko diskutovať, ak ste nevideli aspoň krátky zostrih :-))

Našťastie MB&F je ťažký kaliber, takže pripomenutie stojí za to. A keď bude fungovať aj vyhľadávanie pre novú verziu fóra, bude to ešte jednoduchšie.

Odesláno (upraveno)

Výše zůčastněným se omlouvám.

Většinou se pohybuju v kategorii "japonských hodinek" a na tuhle značku jsem narazil opravdu náhodou a prostě mi to "vyrazilo dech".

Tak jsem to bez přemýšlení přidal. Ještě jednou se omlouvám, že jsem vám tu udělal bordel.

p.s.1 nemyslel jsem ten film, myslel jsem tu značku obecně, z odkazu se tam dá docvakat.

p.s.2 šel jsem do sebe, chtěl jsem si po vaší kritice najít co se tu o značce MB&F psalo, dal jsem nahoře do hledej (takhle vcelku a potom i s mezerama)  a NIC mi to nenašlo???  

Upraveno uživatelem mydlinkaTM
Odesláno

Výše zůčastněným se omlouvám.

Většinou se pohybuju v kategorii "japonských hodinek" a na tuhle značku jsem narazil opravdu náhodou a prostě mi to "vyrazilo dech".

Tak jsem to bez přemýšlení přidal. Ještě jednou se omlouvám, že jsem vám tu udělal bordel.

p.s.1 nemyslel jsem ten film, myslel jsem tu značku obecně, z odkazu se tam dá docvakat.

p.s.2 šel jsem do sebe, chtěl jsem si po vaší kritice najít co se tu o značce MB&F psalo, dal jsem nahoře do hledej (takhle vcelku a potom i s mezerama)  a NIC mi to nenašlo???  

Nikomu se neomlouvej. Zřejmě to najít lze, pokud hledáš a cíleně vyhledáváš info o určité věci. Osobně, když tu něco hledám, musím alespoň vědět, co hledám a mít zájem to "něco" hledat. O tom ale musím nejdřívě vědět. O MB&F jsem věděl úplněj pendrek, protože jednoduše nesedím celé dny na webu a čenichám po chrono laskominách. Za mě díky!

Občas přes fci vyhledání taky ouno najdu.

Odesláno (upraveno)

Funkcia vyhľadávania zatiaľ na upgrade verzii nefunguje, to som spomínal, takže tam teraz ani nič nenájdeš. Neber to v zlom, že tu na teba chrastíme, len jednoducho je to taká "domobrana" kvôli xx-duplicitným vláknam o tom istom. Nezabudni, že toto fórum má už nejaký ten rok a týto hodinári ako MB&F sú pod drobnohľadom, pretože každý jeden ich model je sviatok a to neunikne žiadnemu hodinárskemu magazínu.

edit: kým som ja prispel prvým príspevkom, tak som asi pol roka toto fórum len prechádzal, sledoval, čo kde je a to preto, lebo nebol čas pri ňom vysedávať a aj tak som niekedy dal čo už bolo, to je v pohode :-))

Upraveno uživatelem StanoBare
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

Doporocuju jejich sekci pro verified second hand watches. Nosene hodinky overi, vetsinou jim daji poradnej servis a wellness a poustej je dal. Ceny jsou samozrejme porad v parametrech nezavisle vysoke hodinariny:-))

Upraveno uživatelem Kid_A

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...