Návštěvník admira Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Odesláno 16. března 2013 http://www.askania-store.com/gesamtkollektion/taifun/askania-uhren-tai-5000.html
instant Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 German by si dal tu namahu a ten jeden klik na lunete dal do richtiku.. a elefantiada sa da vraj normalne liecit
luidis Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Podivné logo, podivná značka, podivná kolekce hodinek. Na to, že se chlubí více než 140 letou hodinářskou tradicí mají celkem zvláštní panoptikum hodinek. Za mě palec dolů.
marecenator Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 mne pride zaujimave puzdro - je to zlozene z 3 casti? a ta vec na deviatke, to je? heliak?nejaky bazmek drzi cast puzdra k hlavnej casti?nepaci sa mi datum natlaceny na 3 a cisla vseobecne su nejake velke.Luneta je voci ciferniku pozunuta alebo je to sposobene umenim fotografa..
busdriver Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Askania mi z nějakýho důvodu spíš přijde ruská než německá s divným zastaralým designem. To by mě zajímalo kolik jich ročně za ty ceny prodaj. Třeba takovej model Berlinale za 108tk.. Kdo to nosí?
Návštěvník admira Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 http://www.askania.de/data/index.php?option=com_content&task=view&id=157&Itemid=198
libor2002 Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Askania mi z nějakýho důvodu spíš přijde ruská než německá s divným zastaralým designem. To by mě zajímalo kolik jich ročně za ty ceny prodaj. Třeba takovej model Berlinale za 108tk.. Kdo to nosí?Nosi to hlavne Helmuti ... ne ted vazne, to co nam tady prijde divny, tak v Nemecku Askania docela jede. Z vlastni zkusenosti co jsem videl v Berline, tak reklama a jak se tato znacka prezentuje verejnosti... o tom se muze znacce z NMnM jen zdat a tise zavidet.
flivver Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 mne pride zaujimave puzdro - je to zlozene z 3 casti? a ta vec na deviatke, to je? heliak?nejaky bazmek drzi cast puzdra k hlavnej casti?nepaci sa mi datum natlaceny na 3 a cisla vseobecne su nejake velke.Luneta je voci ciferniku pozunuta alebo je to sposobene umenim fotografa..Je to úplne krivo odfotené. Čísla sú veľmi podobné (až podozrivo) tým na Mühle-Glashütte Marinus, akurát že na Marinuse to zvládli a je to paráda, tu nie. Prerastené logo, tá dátumovka...
Ohm-Aztec Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 German by si dal tu namahu a ten jeden klik na lunete dal do richtiku.. a elefantiada sa da vraj normalne liecitMyslím, že luneta je správně, viz stan na třicítce. Jsou focený víc z boku.
Petr_P Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 .... Na to, že se chlubí více než 140 letou hodinářskou tradicí mají celkem zvláštní panoptikum hodinek. Za mě palec dolů.http://www.askania.de/data/index.php?option=com_content&task=view&id=157&Itemid=198Německá značka Askania má skutečně tradici delší 140 let, jenže to není tradice hodinářská. Ta je opravdu záležitostí až 21.století. Více o historii firmy Askania je pak v mém blogovém článku o hodinkách našeho letectva.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se