Přejít na obsah

Sedlin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 472
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Můžou tady být i starší kousky? že bych něco nafotil z těch svých...

Hoď to sem, parádní vlákno. Jen si neodpustím poznámku a nechci nikoho naštvat- spočítal si někdo z vás, kolik je zde fotek, které se zaobíraj  leteckou tematikou ? A kolik z vás fotilo "pilotní" hodinky u vody, v přírodě? Našel jsem 2 jakž takž fotky , které mají něco s létáním, u vody jich je nepočítaně víc ( mluví ze mě závist, fotit neumím vůbec ). 

Tak mě napadlo, zda to nejsou zbytečné hodinky a rovnou si odpověděl- NEJSOU. Sám mám dvoje ( aviatory ) a nevyměnil bych je zanic, i když se asi ani do pilotní kabiny nepodívám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoď to sem, parádní vlákno. Jen si neodpustím poznámku a nechci nikoho naštvat- spočítal si někdo z vás, kolik je zde fotek, které se zaobíraj  leteckou tematikou ? A kolik z vás fotilo "pilotní" hodinky u vody, v přírodě? Našel jsem 2 jakž takž fotky , které mají něco s létáním, u vody jich je nepočítaně víc ( mluví ze mě závist, fotit neumím vůbec ). 

Tak mě napadlo, zda to nejsou zbytečné hodinky a rovnou si odpověděl- NEJSOU. Sám mám dvoje ( aviatory ) a nevyměnil bych je zanic, i když se asi ani do pilotní kabiny nepodívám.

Nenaštval jsi mě :-) Ale rozestyděl! letiště mám za p...lí a fotil jsem je tam jen jednou a to ležely vetšinou v trávě a když ne, tak kompozičně jsem nějak neměl den, nebo co.... no, děěsný, vůbec se mi nelíbily, a jak se mi to nelíbí, tak to sem nedám:-)

Ale když tak přemlouváš, nemohu odolat (přesněji ego nemohe) :smile_anim:

A důkazem jsou pro mě ony (ty fotky níže :-))

Fotografie zachycuje nutné prvky dotýkající se avioniky, avšak bystré oko pozorovatele si může povšimnouti zřetelné liknavosti autora snímku zachytit jinak hezký objekt časomíry v adekvátní kompozici. Nápaditá kompozice tomuto snímku chybí a pokud ne, je pečlivě ukryta před zvídavím zrakem prohlížejícího.

post-24979-0-09340700-1377540636_thumb.jpg

V tomto případě snímek nevyžaduje širší komentář, o kompozici v tomto případě nemůže být ani myšlenky, neřku-li slovní zmínky, i když milosrdně psané.

post-24979-0-27478700-1377540653_thumb.jpg

Tato fotografie je údajně pořízena na pryží leteckých pneumatik zbrocené trávě medláneckého letiště..... Autor se sice zarytě holedbá a snaží se důkazy přesvědčivé nalézti, avšak platné je mu to zcela jako zubní pasta dětské šestce houpající se na provázku uchyceného ku dveřní klice.

Autor:"Ale jo je fakt focený na letišti.....!"

Kritik:"Jistě, jistě, uklidněte ho někdo...!"

post-24979-0-59021200-1377540672_thumb.jpg

Ponimene-li kvalitu snímku, která nevybočujíc kopíruje linii předešlých, stačí snad již jen doplnit autorův domnělý, rádoby prudce vtipný název snímku" Na tom červeno-bílým patníku, co je maj kolem letiště"

post-24979-0-36825200-1377540683_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem letos něco nakomponovat na aviatické pouti v Parudbicích. Na stíhačkách, Precisty na Spitfire a pod. Ale vzhledem k tomu, že jsem tusšil, co za sračkovité počasí příjde a jel jsem na motocyklu, tak jsem všechny hodinky (kromě jedněch WR100m) nechal doma. Dobře jsem udělal. Takřka vše jsem sušil dva dni a stejně skoro nic nepřiletělo. Ale ona ještě šance bude.

Sedlin: Jo Medlánky, na ty vzpomínám rád...

Odkaz ke komentáři

Nenaštval jsi mě :-) Ale rozestyděl! letiště mám za p...lí a fotil jsem je tam jen jednou a to ležely vetšinou v trávě a když ne, tak kompozičně jsem nějak neměl den, nebo co.... no, děěsný, vůbec se mi nelíbily, a jak se mi to nelíbí, tak to sem nedám:-)

Ale když tak přemlouváš, nemohu odolat (přesněji ego nemohe) :smile_anim:

A důkazem jsou pro mě ony (ty fotky níže :-))

Fotografie zachycuje nutné prvky dotýkající se avioniky, avšak bystré oko pozorovatele si může povšimnouti zřetelné liknavosti autora snímku zachytit jinak hezký objekt časomíry v adekvátní kompozici. Nápaditá kompozice tomuto snímku chybí a pokud ne, je pečlivě ukryta před zvídavím zrakem prohlížejícího.

attachicon.gifmedlánky1.jpg

V tomto případě snímek nevyžaduje širší komentář, o kompozici v tomto případě nemůže být ani myšlenky, neřku-li slovní zmínky, i když milosrdně psané.

attachicon.gifmedlánky2.jpg

Tato fotografie je údajně pořízena na pryží leteckých pneumatik zbrocené trávě medláneckého letiště..... Autor se sice zarytě holedbá a snaží se důkazy přesvědčivé nalézti, avšak platné je mu to zcela jako zubní pasta dětské šestce houpající se na provázku uchyceného ku dveřní klice.

Autor:"Ale jo je fakt focený na letišti.....!"

Kritik:"Jistě, jistě, uklidněte ho někdo...!"

attachicon.gifmedlánky3.jpg

Ponimene-li kvalitu snímku, která nevybočujíc kopíruje linii předešlých, stačí snad již jen doplnit autorův domnělý, rádoby prudce vtipný název snímku" Na tom červeno-bílým patníku, co je maj kolem letiště"

attachicon.gifmedlánky4.jpg

Tvoje fotky mi rozbušily srdce :-) Medlánky, tam jsem se něco nalétal (OK-MAP, FOX). Neznáš náhodou Pavla Berita?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...