pavča Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Díky, tak jsem poslal dotaz k mému typu také, uvidíme, co mi napíší. Jen se bojím, aby si neřekli, co se to v Česku děje, že se každý ptá na tu samou věc.
Sorbus Odesláno 20. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Mohou si za to sami, mají to jasně napsat ve specifikaci na svých stránkách. Na druhou stranu aspoń uvidí, jak jsme rozvinutý trh :-) Odpověď ale nečekej dřív jak za dva týdny.
pavča Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 V 20. 3. 2013 v 17:03, Sorbus napsal: Mohou si za to sami, mají to jasně napsat ve specifikaci na svých stránkách. Na druhou stranu aspoń uvidí, jak jsme rozvinutý trh :-) Odpověď ale nečekej dřív jak za dva týdny. To mě tedy velice udivuje, čekal jsem odpověď obratem, buď tam mají málo lidí, nebo je dotazů moc. Inu uvidíme.
Quido Morava Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 souhlasím s mnohými zde...pěkná recenze a dokonalý hodinky... snad ani recenzi nepotřebují ! no nic - jdu tiše závidět
gerhard Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 Nádherné hodinky, ktoré si zaslúžia pozornosť. Super napísané.
honza71 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Odesláno 27. března 2013 (upraveno) Pěkné čtení o fantastických hodinkách. Hrozně vám všem šťastným majitelům Omega AT závidím. Upraveno 27. března 2013 uživatelem honza71
Sorbus Odesláno 7. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 (upraveno) Přesedlal jsem na kaštanově hnědého pštrosa od Ondřeje Šímy. Upraveno 7. dubna 2013 uživatelem Sorbus
pavča Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Za mě spíše ne, preferoval bych černý nebo nejvíce jim sluší tah. Ale to je jen můj osobní názor!
kdojinej Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Rád čtu tvoje recenze, vybíráš si hodinky, které obdivuju a které ti v dobrém závidím! Opravdu perfektně napsáno. Už jsem to četl několikrát, takže chválím.
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Výborná recenze. Hodinky jsou super.
pavča Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 (upraveno) Tak jsem velmi pracně vydoloval stanovisko klientského servisu Omega. Psal jsem jim svůj dvojdotaz, týkající se jednak materiálu indexů a ruček (20.3.2013, viz výše) a druhak (začátkem dubna po zakoupení hodinek) týkající se karty piktogramů, na které je piktogram 4leté záruky (to odpovídá osazení Si14), ale piktogram Si14 na kartě není. Napsal jsem jim jak přesné typové číslo hodinek tak i výrobní číslo konkrétního kusu, který mám.Psal jsem do Omegy jednou a ticho. Psal jsem podruhé a ticho, na urgenci mi přišlo vyjádření, že moje hodinky nemají setrvačku Si14 a že karta piktogramů je v pořádku a abych se příště s dotazy obracel na zastoupení u Dušáka. Napsal jsem jim, že mi nesdělili, jaký materiál je použit na indexy a ručky a že v hodinkách vidím černou setrvačku s nápisy "Omega" a "Si14" a že tedy žádám o upřesnění jejich vyjádření. A opět ticho. Tak jsem napsal v pátek odpoledne, že si takto zákaznický servis Omega nepředstavuji, že je neslušné takto jednat a že jejich jednání budu publikovat v médiích a obrátím se se stížností přímo na vedení firmy Omega a ejhle, v pondělí ráno mi přišel velmi omluvný mail, že mi nějakým omylem všechny dříve odeslané maily nepřišly a že mi tedy závazně sdělují výsledné stanovisko a to takové, že u těchto hodinek je materiál indexů a ruček nerezová ocel a že setrvačka Si14 sice neměla být použita, ale díky stále probíhajícím změnám ve výrobě nakonec byla použita, takže hodinky jsou v pořádku s Si14, na kartě ale správně není piktogram Si14 a vše je tak, jak má být. Tak se mi zdá, že firma Omega nějak divně funguje. Upraveno 14. května 2013 uživatelem pavča
richard12 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Neprišli maily? Rozprávky starej matere. Také arogantné správanie by ma odradilo od kúpy ich hodiniek! Vidno, že si zákazníkov nevážia. V 14. 5. 2013 v 9:45, pavča napsal: V pondělí ráno mi přišel velmi omluvný mail, že mi nějakým omylem všechny dříve odeslané maily nepřišly. Tak se mi zdá, že firma Omega nějak divně funguje.
sashator Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 V 15. 5. 2013 v 9:36, richard12 napsal: Neprišli maily? Rozprávky starej matere. Také arogantné správanie by ma odradilo od kúpy ich hodiniek! Vidno, že si zákazníkov nevážia.Tady nejde o nějaké arogantní chování firmy, spíše mohou být zahlceni dotazy a trochu to nezvládli (ano, historka s nedoručenými maily je trochu nešťastná). Já jsem tam psal asi třikrát a vždy jsem se v rozumné době dočkal odpovědi. Ber to tak, že Omega je masovka a podobné zmatky k takovým "obrům" patří
Sorbus Odesláno 16. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2013 V 14. 5. 2013 v 9:45, pavča napsal: ... u těchto hodinek je materiál indexů a ruček nerezová ocel ... To je prapodivný zmatek. Inu, složitost světa převyšuje naše rozumové schopnosti. Tedy alespoň pokud jde o Omegu :-)
Jakubisko Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Budu rozporovat vyjádření zákaznické linky OMEGA a napíšu, že indexy a ručky jsou z bílého zlata (výjimkou může být vteřinová ručka chronografu).
pavča Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 V 16. 9. 2013 v 15:34, Jakubisko napsal: Budu rozporovat vyjádření zákaznické linky OMEGA a napíšu, že indexy a ručky jsou z bílého zlata (výjimkou může být vteřinová ručka chronografu). Ahoj Jakube, tak jsem z toho jelen, takže myslíš (nebo víš?), že indexy a ručky jsou z bílého zlata i když mi to OMEGA vyvrací? Ne že bych na tom nějak bazíroval, ale prostě rád vím, jak se věci mají. Mohl bys, prosím, svoje vyjádření upřesnit? Díky.
Bosshugo Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) Taky vážně přemýšlím nad AT Mid Size. Nevíte náhodou někdo, jestli někde nemají tyhle a jaká je jejich cena? A nemá je tu náhodou už někdo? http://www.omegawatches.com/collection/seamaster/aqua-terra-150-m/co-axial-385-mm/23110392154001 Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem Bosshugo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se