Přejít na obsah

Seiko k obleku

Pribina

Doporučené příspěvky

Pokud se jedná o Seiko, oblekovky a limit mezi 10-15, pak dle mého soudu něco z řady Spirit či jiných automatů, které má např. v nabídce Seiya Kobayashi. Pětky by mi připadly jako taková znouzectnost. Grand Seiko jsou již hodně přes limit a velikostně jsou podobné jako levnější Spirit (což jsou takové Grand Seiko pro chudé :). Holt Japonci. Pokud chceš oblekovky větší a netrváš na Seiko, pak se zkus podívat např. na Němce: já měl Archimede DeckWatch s modřenýma ručičkama, 42 mm (průměr zápěstí mám cca 19), do obleku zcela bez problémů. Případně některé z řady Klassik. Podobně i Steinhart Marine anebo pak např. Stowa Antea, ale ty už budou zřejmě přes limit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem Archimede Arcadia s modrymi rucickami a ja blbec jsem je prodal, no co uz :)

Ale ted bych chtel zustat u Japoncu, nejak mi zacali sedet a s obemi Seiky jsem spokojeny, porad uvazuju, ze bych jeste zkusil Orient, at mam Seiko Group kompletni :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  V 14. 4. 2013 v 22:08, GLAM3 napsal:

ty jsou sice fantastické, nicméně mají jednu vážnou vadu: přesahují uvažovaný rozpočet poptávajícího cca 5x a to už je dost...

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...