safi Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Mistrovský kousek od Seiko Credor: Model Sonnerie. Seiko se tímto modelem můře rovnat s nejprosnulejší trojkou švýcarských firem :-) http://www.timezone.com/library/rdnotebook...ok/200702288556
Jerryl Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Ta rozborka je vážně dobrá. Jsou překrásný. Takový kousky jsem ještě neviděl. Mohli bysme se u nich objednat speciální edici. Jedinej limtující faktor je cena. Myslel jsem, že budou levnější. 15mil Yenů je i na mě dost. Na naše asi 3 milionky.
falkkon Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Ta rozborka je vážně dobrá. Jsou překrásný. Takový kousky jsem ještě neviděl. Mohli bysme se u nich objednat speciální edici. Jedinej limtující faktor je cena. Myslel jsem, že budou levnější. 15mil Yenů je i na mě dost. Na naše asi 3 milionky. Zase to není tak moc .1000 lidí na chronomagu,to je každý 3000,- , a byly by putuvní hodinky na 1 den,každý přibližně jednou za 3 roky :DDD
Jerryl Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 No to je super nápad. Jenže von určitě bude někdo proti. Například by někdo mohl říct, že za ty penízky by byla třeba vlastní klubovna
Recommended Posts