financ Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Tohle mi přišlo jako nabídka od Bradystraps Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 (upraveno) Ten koncept se mi líbí, hlavně to že to není hovado zvíci 49 mm, ale nerozumím té zkratce za popisem stroje, tedy jestli tam bude Eta nebo Selita nebo ??? A sklo bude mít antireflex, já bych měl trochu strach , že jinak se bude ten Sinn a Bell a Ross klon trochu lesknout od toho číselníku. To logo je hustý !!!! Upraveno 24. března 2013 uživatelem long
USER47 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 (upraveno) TBD = to be determined Upraveno 24. března 2013 uživatelem USER47
long Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Ten koncept se mi líbá, hlavně to že to není hovado zvíci 49 mm i když zase ten druhý údaj ?????, ale nerozumím té zkratce za popisem stroje, tedy jestli tam bude Eta nebo Selita nebo ??? A sklo bude mít antireflex? já bych měl trochu strach , že jinak se bude ten Sinn a Bell a Ross klon trochu lesknout od toho číselníku. To logo je hustý !!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se