Přejít na obsah

Fortis B-42 Marinemaster


Doporučené příspěvky

Tak se musím kucí dneska pochlubit novým přírůstkem a to Fortis B-42 Marinemaster na kaučuku, koupený dneska u Dušáka v Arkádách. Jenom pro zajímavost začínal jsem tak, že si koupím Poljot Aviator z ebaye vycházely na něco přes 5tis i s dopravou, ale při dalším zkoumání jsem narazil na Archimede Pilot a vypadlo to tak, že do nich půjdu. No jó, kdyby to bylo tak jednoduchý... pak jsem zase narazil na Stowa Flieger a mázáci radili si připlatit na Stowy a tak jsem dal na ně a Stowy a objednal. Čeká se na ně 4 měsíce, no a jak jde čas a občas se věci a názory mění, tak jsem se zakoukal do Fortis B-42 Marinemaster. Zabouchnul jsem se tak, že jsem vycucnul všechno co se dalo a koupil jsem si Marinemastery a myslím, že jsem udělal dobře, jsou nádherný! Ty Stowy nejsou taky špatný, ale ty Marinemastery jsou prostě brďácký, jednak větší a takový sportovnější a já nosím džíny, trika, mikiny žádný kvádra... krom toho srdíčko táhlo víc k Marinemasterům. Stowy s omluvou stornuji, snad mi to odpustí... Nechtěl jsem ty Stowy kupovat (ještě teda jsem nebyl vyzvanej k zaplacení) a pak je zase prodávat nebo měnit... Marinemastery jsem koupil na kaučuku. Mohl jsem si připlatit 4 litříky na tah, ale vím, že bych stejně nosil kaučuk, který bych si musel koupit a stojí něco okolo bůra (kaučuk + spona), takže by to byla navíc investice tak za 9tis. A abych měl tah, který nebudu nosit v šuplíku za devítku mi přijde nesmysl. Taky jsem řešil jestli nekoupit kosmonauty s klasickou lunetou, ale ta zubatice je prostě epesní a jak už někdo psal v jiným vláknu má prostě koule!!! Trochu jsem se bál aby nějak neškrábala nebo nezadrhávala o oblečení či něco podobného, ale už z vlastní jednodenní (no spíš půldenní) zkušenosti vím, že se nemusím ničeho takovýho bát. Jenom pro zajímavost posílám fotky, ale nejsem žádánej fotograf, tak to tolik neřešte, krom toho všichni stejně víte jak vypadají a určitě je někdo nafotil líp.  :rolleyes:

post-26998-0-05998400-1364233788_thumb.jpg

post-26998-0-92763900-1364233802_thumb.jpg

post-26998-0-86587700-1364233816_thumb.jpg

post-26998-0-91406300-1364233835_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chrona by se mi taky líbily, ale už je to v jiný cenový relaci (ale opravdu....) co je to PO? Ten oranžový řemínek asi časem... Zatím se mi líbí černý.

 

Omega Seamaster Planet Ocean

 

Gumu sem kupoval v Koscomu za 1100, ve tmě perleťove svítí :eek:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chrona by se mi taky líbily, ale už je to v jiný cenový relaci (ale opravdu....) co je to PO? Ten oranžový řemínek asi časem... Zatím se mi líbí černý.

Kup oranžovej-krásně v noci svítí a hodinky na nich vypadají na léto fantasticky :wub: Někde tu bude ode mne i foto v noci jak svítí ta guma ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díkes kucí. Ty vole, vy mi zase dáváte. Asi budu muset teda koupit ten oranžovej. A máte ho na tý překlápěčce nebo na tom motýlku. Já bych právě chtěl ten motýlek a chtěl jsme ho koupit až se trochu vzpamatuju, jestli mi rozumíte.... Kdo má zkušenosti může napsat co mu vyhovuje lepší jestli fortis překlápěčka nebo ten fortis motýlek.  

post-26998-0-25060100-1364242340_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tam mám překlápěcí sponu Fortis. Nikde jsem jí na fotkách nenašel, tak posílám video z youtube kde je ta překlápěčka dobře vidět:

 

já jsem si myslel, že to dostanu s motýlkem, ale je to v originálu s překlápěčkou. Tyhle modely mají být nové, tak je možné, že se zubatou lunetou udělali i jinou překlápěcí sponu. Ta překlápěčka je teda bytelná a s pojistkou a neměla by se sama otevřít. Někteří uživatelé psali v jiných vláknech, že se jim to u těch motýlků občas samo otevřelo... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to jsem nevěděl, že to existuje, ale to bych člověče ani možná neřešil a nechal si tuhle, jinak mě se za 3/4 roku nikdy neotevřela

To dýnko je nejhezčí co sem viděl, rád na něj vzpomínám

 

Jinak jsme našel svítící oranž gumu

post-20025-0-90763100-1364295201_thumb.jpg

 

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...