milhauszn Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 Chtel bych se poptat, jaky mate nazor na tyto automaty?Doposud jsem vlastnikem Tissot T-Touch Expert, ale po navsteve Koskomu se zenou jsem nejak usoudil ze je cas poridit i neco k obleku, neco mene sportovniho a s bilym cifernikem a na ocelovem tahu.Tyhle jsem si zkousel a na moji mensi ruku mi to prijde jako fajn velikost.Jaky mate nazor na day date? Libi se mi i uplne ciste hodinky bez komplikaci, ale preci jen s timto to vypada zajimaveji. Chronograf mi prijde vetsinou dost prerucickovany.Porovnaval jsem i s Tissotama, ktere mam moznost ziskat primo z vyroby, ale ty Certiny vypadaji zajimaveji.I ta cena na automaty neni nijak velka. Ale kdyby byly nejake o dost hezci tak myslim ze do 30kKc bych za ne dal.Mate nejake dalsi vhodnejsi typy?Na sport urcite nebudou, na kozeny pasek si nepotrpim a nebudou nosene 24/7 jako Experty. Pocitam i s nutnosti natahovani, ale jak tu kdysi nekdo zminil, na tomto foru se snadno clovek nakazi chronobundusem, kteremu jsem ted dva roky odolaval, ale uz podleham :-)
olin001 Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 Ahoj no mam podobný výběr jako ty i podobný kandidáty a určitě to neni špatná volba Day Date vypadá supr, prostě když už automaty a swiss made v ceně 15-20k tak určitě certiny-já mam zatim vybraný tyto ......taky Koscom
Daemonultimate Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 (upraveno) Komplikace day v plném znění byla použita jako první firmou Rolex,tuším kolem padesátých let min.století,od té doby se pravidelně objevuje nejen tam,ale také př. u Breitlingu a podobných firem,postupně se dostala až i k Hamiltonu,tahle verze od Certiny se mi opravdu líbí a potřebovat oblekovky neváhám do day-date jít.S průměrem 39mm nemají chybu.Ještě parádnější jsou na řemenu,ale to zjistíš sám. obrázek čerpán z http://montre24.com/news/2012-09-30/2098/Určitě je kup na tahu a pak uvidíš. Upraveno 31. března 2013 uživatelem Daemonultimate
Baldic Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 V tomto duchu se mi nejvic libi Hamiltony - King Auto.http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/khaki/aviation/king-auto/H64455133
El Nano Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 (upraveno) Já bych do nich šel, tyhle se mi moc líbí! ale z Tissotu bych si taky určitě vybral...třeba Le Locle Upraveno 31. března 2013 uživatelem El Nano
Daemonultimate Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 Jestli H tak tyto: http://www.hamiltonwatch.jp/collection/american_classic/jazzmaster/?id=H32505151
Kex Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Odesláno 31. března 2013 Certina DS1 Day-Date je excelentní výběr. Se značkou mám vynikající zkušenosti (až na poměrně drahý servis). Případnou zajímavou alternativou by mohly být např. tyto Epos Collection Passion Day-Date, které se vzhledově trochu podobají Omegám Aqua Terra a dle mého subjektivního názoru jsou i hezčí. Ale jak jsem řekl, ty Certiny jsou krásné...
milhauszn Odesláno 31. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2013 Diky moc za info.Delaji se s bilym cifernikem jen na tahu, ale treba casem dospeju k nazoru ze si to vymenim za remen. Nicmene si jeste stale rikam, ze preci jen na remenu uz je to o velke eleganci a s kovovym tahem si nebudu pripadat tak vazny :-)Le locle se mi libili uz i driv,s ukazatelem rezervy jsou moc pekne a je to i neco pro mou technickou dusi, jen mi ukrutne vadi popisky ve francouzstine. Je mi jasne, ze ze Svycarska by to tak melo byt, ale z jistych duvodu nemam rad francouzstinu a ani francouze (omlouvam se, jestli jsem se ted nekoho dotknul, je to muj a nejen muj, nazor po vicero spatnych zkusenostech).Vim ze je daleko vic i hezcich a drazsich hodinek, ale vzhledem k tomu jak se chovam (nechovam) k mym expertum, tak by jich pak bylo lito :-)Asi je nakonec nasledujici tyden fakt poridim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se