gougy Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 Tak už to prosáklo, článek na Monochrome to jasně popisujehttp://www.monochrome.nl/rolex-leak-new-44mm-titanium-submariner/
IzTaPa Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 chvili mi trvalo, nez jsem si uvedomil kolikateho ze dneska je
Harry Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 - 44mm "low grade titanium" - vodotěsnost bude pouze 30m, protože podle průzkumů firmy Rolex pouze 2% jejich klientů umí plavat a nikdo se ve skutečnosti nepotápí a strojek Mitoya, protože není možné sehnat ETU... Dobrej apríl, dost jsem se zasmál
Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 No jestli už někde na východě dávno něco takovýho neudělali a nebude to k smíchu ale k pláči.Už jsem toho viděl dost.Ale kdyby to zas až tak v článku nenatáhli až k tomu WR a stroji,mnozí by zapleskali.44 Sub. v titanu...No hlavně že si pochutnali na špagetách,nebo nám ty nudle chtěli věšet na nos?
sibirnaya Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 na vychode se s tim moc neserou, abych pravdu rekl..
Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 na vychode se s tim moc neserou, abych pravdu rekl.. Sakra ,kolik má ten mrakodrap na vejšku?
Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) 28,5mm, prumer 51,4mmJasně,tak to budou ty z příkopu,dík za info.320g a WR alesponˇ 50m. Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník maryskov Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Vždycky jsem si přál hodinky z vodotryskem....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se