Akam Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Ahoj mam dotaz proč je tady tak málo oblíbená tato značka? Uvažuji o pořízení jedněch diverkach. Přijdou mi velice podobné shttp://www.chronoshop.cz/combat-sub-automatic/glycine-combat-sub-automatic-386319at2-v Zmíněné hodinkyhttp://www.goldeligius.cz/eshop/243930.zeno-watch-airplane-diver-6349-12-a1-9/ Prosím napište proč Zena,, nefrci,, Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Proč by mely frcet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Tento model vyrabaju aj s quartzom a cena na ebay je 200 Eur.k otazke... neviem... mne pridu nejake cinske, aj ked maju napis swiss made, neviem preco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Mají minerál, ale daj se objednat i se safírem, což je ale cca +5000,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 To uz si radeji vem tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Proč by mely frcet?nevím jen mě přijde divné že se o nich vůbec nemluví, nikdo je pořádně ani nemá, přitom je to značka s velkou historií a nemyslím, že dělají uplně špatné hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Jsou to průměrně hodinky a mají zde průměrnou odezvu. Na tom není nic divného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Mňa vždy uvedie do stavu duševného chaosu názov modelu Airplane Diver. Obvykle mi trvá asi 10 minút, kým z hlavy vyženiem prestavu lietadla, ktoré sa pilot zúfalo snaží ponoriť bez jeho poškodenia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Ano taky mě to přijde na hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 @flivver, Akam: +1 - kdyz uz je voda v kokpitu, tak ma pilot jine starosti nez vodotesnost hodinek :-D<br /><br />---<br /><br />Sent from my LT26i using Tapatalk 2<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 nevím jen mě přijde divné že se o nich vůbec nemluví, nikdo je pořádně ani nemá, přitom je to značka s velkou historií a nemyslím, že dělají uplně špatné hodinky....Mám dvoje zena, jsou fajn, šlapou jak mají, krásný hodinky za překrásný peníze. Za poměrně málo prachů slušnej díl muziky...na druhou stranu, jsou opravdu hezký, přesný, ale pořád jsou to hodinky s Etama, žejo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Já vlastním tyto potápky http://www.watchtime.com/watch-database/zeno-watch-basel/army-diver-automatic-navy/steel# a naprostá spokojenost , je to opravdu poctivej kus železa , jen toho safíru je opravdu škoda . Nově pokukuji i po jejich novým modelu http://www.zeno-watch.ch/en/collection/sport-professional-diver-2.html , kde už sklíčko není tolik na ráně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Já vlastním tyto potápky http://www.watchtime.com/watch-database/zeno-watch-basel/army-diver-automatic-navy/steel# a naprostá spokojenost , je to opravdu poctivej kus železa , jen toho safíru je opravdu škoda . Nově pokukuji i po jejich novým modelu http://www.zeno-watch.ch/en/collection/sport-professional-diver-2.html , kde už sklíčko není tolik na ráně.Pokud máš ruku na 48mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 a jsou vubec "swiss", nebo tim naznacuji pouziti jen strojku. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 a jsou vubec "swiss", nebo tim naznacuji pouziti jen strojku. dik???. Je tam Swiss made, víc ti nikdo stejnak moc neřekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 me zajimalo, zda je to ODM znacka, nebo ne. co rika historie vim, ale ta me ted nezajima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 a jsou vubec "swiss", nebo tim naznacuji pouziti jen strojku. dikNespochybniteľne Swiss Made, najväčšia hodinárska firma v Bazileji, množstvom modelov, vyrobených kusov aj počtom zamestnancov aj najvýznamnejšia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Nespochybniteľne Swiss Made, najväčšia hodinárska firma v Bazileji, množstvom modelov, vyrobených kusov aj počtom zamestnancov aj najvýznamnejšia.dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 100% swiss made,manufaktura se sídlem a výrobou v Basileji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 100% swiss made,manufaktura se sídlem a výrobou v BasilejiDiky. Konecne, po vic jako roce konecne vim, ze to je Basilej. Je dobre si pockat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se