African Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Nemáte někdo nějaký telefon na aukci AUKRO, kde by mě mohli připomenout mé zapomenuté heslo. Když žádám e-mailem, tak tam na mě všichni s.... . Už mi docela hoří jedna aukce, která končí za tři dny a ja né a né se tam dostat "
African Posted March 23, 2007 Author Report Posted March 23, 2007 Dík Pepo, když tak mi pošli e-mailem telefon na tebe, já ti pošlu e-mailem číslo aukce a cenu strop, kam chci dojít. Díky.
Guest tolja Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Kdyby vám to nevyšlo,tak můžu taky pomoct.
African Posted March 23, 2007 Author Report Posted March 23, 2007 Psal jsem už Jinjovi i e.mail, ale zatím bez odezvy, tak nevím" Ok Toljo, zkusím ti poslat číslo aukce a výší přihození. Kdo to tam dá, tak s tím budu komunikovat i nadále, díky.
Guest tolja Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Psal jsem už Jinjovi i e.mail, ale zatím bez odezvy, tak nevím" Ok Toljo, zkusím ti poslat číslo aukce a výší přihození. Kdo to tam dá, tak s tím budu komunikovat i nadále, díky. Mám naložíno,ale je to krátký .A je na nich vyhrazená cena.Třeba tam má 20K? Poslal jsem Ti mail
NIGHTinGALE Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Copak to je za aukci, že jsem tak smělý???
Guest tolja Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Copak to je za aukci, že jsem tak smělý??? Tag quartz,smělče =)
NovoCZ Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Za pět papouchů jsou dobrý, ale na aukru se přihazuje v posledních 30 vteřinách ...
Recommended Posts