Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Z fotky moc nepoznáš, zajdi do obchodu a dej si je na ruku. Dělám to taky tak. O takovejch hodinkách musíš bejt 100% přesvědčenej. Jednak kvůli prachům, páč nový tak 100. A taky si musíš uvědomit jejich velikost a hmotnost. 

Odesláno

Jo a ještě jsem chtěl říct, že kaučuk je sice na potápkách přirozenej ale ocelovej tah je univerzálnější.

Odesláno

Ale to ne ono se dá zvyknout na takový hodinky i na slabší ruce, ale už to není ono a každej si hned všimne ten nepoměr. aždopádně je to nejlepší vyzkoušet a posoudit někoho nezaujatýho jak na ruce vypadaj.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ty big PO jsou parádní, právě jsem dozrál do fáze kdy si chci koupit něco pořádnějšího a jelikož mám tlapu jako medvěd,tak 45 je minimum. Utekli mi Bretling heritage 46 a prakticky teď váhám mezi těmito dvěmi značkami. Můj ideál je jednoduchost, což tyhle hodinky mají. No uvidím co se kde objeví...

Odesláno (upraveno)

Ty big PO jsou parádní, právě jsem dozrál do fáze kdy si chci koupit něco pořádnějšího a jelikož mám tlapu jako medvěd,tak 45 je minimum. Utekli mi Bretling heritage 46 a prakticky teď váhám mezi těmito dvěmi značkami. Můj ideál je jednoduchost, což tyhle hodinky mají. No uvidím co se kde objeví...

Ja jsem geometricky vyrazny clovek a tz PO big size na me vypadaji jako 40-42 mm na normalni ruce :-)

Ovod zapesti 21 cm.

Upraveno uživatelem Baldic
Odesláno

Tak to máme stejné já jsem na 22cm a mám Invicta Russian Diver, ty mají 52mm a ty jsou už trochu vidět, nicméně se otužuji, koupil jsem od Honzy/Manty/ Zixeny Vintage Diver Nitrox II a ty mají slabých 46 a už jsem si na tu velikost zvykl, jsou naštěstí dost masivní,tak to jde.

Pak mám kolekci Seiko a tam je to jen o Frankemonstrech a SRP nic jiného na pracku dát nemohu.

No z uvažovaných hodinek, mi připadá jako nejlepší možnost Breitling, protože mi přijdou masivnější, než PO, ale dojdu si to otestovat,ať nevařím z vody.

Odesláno

Taky jsem řešil podobný "problém" cca rok zpět, a skončil jsem u Seamaster Professional Full size. Nevím proč jsem nějak v té době PO přehlížel, dneska bych určitě sáhnul po nich, dost přemýšlím o změně :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...