karel hb Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 (upraveno) Ahoj kluci, už delší dobu se potácím v hledání ani nevím čeho, ale asi to znáte. Původně jsem chtěl nějaké pilotky, ale ten styl se mi moc nelíbí. Chtěl jsem mechaniky, ale mám už troje a tak jsem si řekl, že nebude špatné jít do quartzu nebo podobného pohonu. Chci hodinky spíš na zimní období, ale ne typu potápek, společenských nebo vintage. To všechno už mám a chtěl bych mít každé hodinky typově úplně jiné. Už jsem zvažoval i digi, ale G-shock nedám a tak si časem možná pořídím nějaká levná Casia s retro nádechem, ale to bude za pár peněz a jako bonus k těm ostatním. Potom přišly na přetřes i nějaká chrona, než jsem se tu zeregistroval, strašně se mi typ hodinek se subciferníky líbil, ale nic v rozumné cenové relaci teď nějak nemohu vybrat. Ale už delší dobu sleduji výše uvedené Citizeny a začínají se mi líbit čím dál víc. Pohon Eco-Drive, světlý ciferník, dvoje ze tří hodinek mám tmavý, GMT (jestli dobře vidím), velikost na mojí ruku akurát, kontrast díky tmavému lemu ruček v pohodě, WR 100 a hlavně téměř dokonalý tah se sponou, alespoň dle fotek. Jediná slabina je slabší lumi jen na ručičkách, ale to bych přežil. A hlavně typově se docela odlišují od toho, co mám doma. Tak co myslíte, je to velkej úlet nebo dobrej nápad? Ještě odkaz na koupi http://www.sbazar.cz/dan.haz/detail/721604-prodam-panske-luxusni-hodinky-znacky-citizen-eco-drive tak snad půjde otevřít. Tak odkaz nefunguje, už jsem na to upozorňoval, ale nic se neděje a nefunguje to dál. Upraveno 7. dubna 2013 uživatelem karel hb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 (upraveno) Odkaz funguje, ale je třeba umazat čárku na konci, kterou v odkazu máš. Upraveno 7. dubna 2013 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 7. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Odkaz funguje, ale je třeba umazat čárku na konci, kterou v odkazu máš.Díky, umáznul jsem ji a stejně mi to nefunguje. Tak jsem asi debil a omluvám se, poprosím všechny použít odkaz od lucida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Díky, umáznul jsem ji a stejně mi to nefunguje. Tak jsem asi debil a omluvám se, poprosím všechny použít odkaz od lucida.oproti těm Oceanusum, o kterých jsi uvažoval minule, je toto absolutně tuctový model o 3 třídy níž, který za ty peníze nestojí. Rozdíly: není vůbec v titanu, nemá rádio, nemá safír. Má akorát tu WR 10 bar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 7. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 oproti těm Oceanusum, o kterých jsi uvažoval minule, je toto absolutně tuctový model o 3 třídy níž, který za ty peníze nestojí. Rozdíly: není vůbec v titanu, nemá rádio, nemá safír. Má akorát tu WR 10 bar...Honzíku, máš úplnou pravdu, ale zase jsou to funglovky, mají GMT a dle mého názoru lepší tah a docela zajímavý design. A navíc asi bude Citizen jako značka trochu výš než Casio a pohon Eco-Drive je asi srovnatelný se solarem řízeným radiem. Tak mi to o tolik níž při přímém srovnání nevychází, každé mají svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Honzíku, máš úplnou pravdu, ale zase jsou to funglovky, mají GMT a dle mého názoru lepší tah a docela zajímavý design. A navíc asi bude Citizen jako značka trochu výš než Casio a pohon Eco-Drive je asi srovnatelný se solarem řízeným radiem. Tak mi to o tolik níž při přímém srovnání nevychází, každé mají svoje.Každé má svoje, to jistě. Nadřazeností Citizenu nad Casiem si nejsem tak docela jist, řekl bych, že je to jeden za 18 a druhý bez 2 za 20... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 8. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Každé má svoje, to jistě. Nadřazeností Citizenu nad Casiem si nejsem tak docela jist, řekl bych, že je to jeden za 18 a druhý bez 2 za 20... Myslel jsem to spíš v obecné rovině u běžné populace. Většině normálních lidí se při slově Casio vybaví spíš kalkulačky a digitální hodinky na běžné nošení, kdežto při slově Citizen vcelku luxusní a "drahé" hodinky s alternativním pohonem(bavím se o ne chronomagorech). Jinak vím, že je to srovnatelné, každá značka exceluje v něčem trochu jiném, záleží na prioritách uživatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 (upraveno) Každé má svoje, to jistě. Nadřazeností Citizenu nad Casiem si nejsem tak docela jist, řekl bych, že je to jeden za 18 a druhý bez 2 za 20... Ta nadřazenost Citizenu nad Casiem je každému jasná. V quartzu toho moc lepšího nekoupíš a na rozdíl od Casia je to klasická hodinářská značka. Jen nesmíš soudit dle výše uvedeného modelu z té nižší třídy. Tvůj názor lze omluvit neznalostí a neinformovaností. Ale s tím se dá časem pohnout. Upraveno 13. dubna 2013 uživatelem klaucz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se