siki Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Nosite nekdo na svych hodinkach reminek tohoto typu? Uvazuji o jeho koupi na hodinky na sport. Tak by me zajimalo,jak sedi na ruce,jestli se snese s vodou,zivotnost takoveho reminku. Pripadne jestli ma nekdo typ na nejaky konkretni vyrobek,s kterym ma dobre zkusenosti. Diky predem za vase rady.
farářskej Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Jeden doma mám. Kupoval jsem si ho speciálně do vlhka a na ruce sedí jako přibitej. Je to klasickej sucháč a abys na něj dostal hodinky, tak musíš sundat stěžejky, takže neklouže. Je černej a na mou tlustou ruku akorát. Stál zhruba 140,- a kdybys chtěl, tak ti ho za stovku střelím - vůbec ho nenosím a měl jsem ho na ruce všehovšudy dvakrát (když jsem ho koupil a pak jsem mu dal ještě jednu šanci).
Foundryman Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Jeden doma mám. Kupoval jsem si ho speciálně do vlhka a na ruce sedí jako přibitej. Je to klasickej sucháč a abys na něj dostal hodinky, tak musíš sundat stěžejky, takže neklouže. Je černej a na mou tlustou ruku akorát. Stál zhruba 140,- a kdybys chtěl, tak ti ho za stovku střelím - vůbec ho nenosím a měl jsem ho na ruce všehovšudy dvakrát (když jsem ho koupil a pak jsem mu dal ještě jednu šanci). Jaký je důvod nenošení? Materiál nebo nespolehlivost systému?
Karol Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 použival som remienok na suchy zips na casiovky časom sa mi stalo že som na termale hodinky stratil ale musim podotknut že na tobogane takže naozaj dostal zabrat najhorsie že som ich hodinu hladal lebo voda bola železita mutna ak niekto pozna Bešenovu ale čo sa mi najviac nepačilo ten remienok bol z nejakej syntetiky a musel sa často pri každodennom noseni prat lebo potom chrozne pachol
sibirnaya Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 neni nad kovovy tah... je fakt ze jeste na zacatku stredni sem suchej zip nosil, ale proste kov je kov....
siki Posted March 24, 2007 Author Report Posted March 24, 2007 To nepochybne, kov je kov... ale taky neni uplne na vsechny cinnosti nejvhodnejsi. A gumove reminky se mi nelibi.
Jeňa Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 To nepochybne, kov je kov... ale taky neni uplne na vsechny cinnosti nejvhodnejsi. A gumove reminky se mi nelibi. Pokud se ti líbí řemínek na suchý zip, tak si ho kup. Není to velká investice a uvidíš. Já jsem jej nosil na sportovních hodinkách a pohoda.
siki Posted March 24, 2007 Author Report Posted March 24, 2007 Asi jo,ten kov dela pri sportu problemy. Na nejaky se mrknu, nejakou dobu ho ponosim a uvidim. Pak napisu jak jsem byl spokojeny.
farářskej Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Jeden doma mám. Kupoval jsem si ho speciálně do vlhka a na ruce sedí jako přibitej. Je to klasickej sucháč a abys na něj dostal hodinky, tak musíš sundat stěžejky, takže neklouže. Je černej a na mou tlustou ruku akorát. Stál zhruba 140,- a kdybys chtěl, tak ti ho za stovku střelím - vůbec ho nenosím a měl jsem ho na ruce všehovšudy dvakrát (když jsem ho koupil a pak jsem mu dal ještě jednu šanci). Jaký je důvod nenošení? Materiál nebo nespolehlivost systému? Důvod nenošení je farářskej. Fakt nevím, co jsem čekal, když jsem ho kupoval, protože já mám rád, když je mezi zápěstím a hodinkama trocha prostoru na vzduch...
afrikab Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Nosite nekdo na svych hodinkach reminek tohoto typu? Uvazuji o jeho koupi na hodinky na sport. Tak by me zajimalo,jak sedi na ruce,jestli se snese s vodou,zivotnost takoveho reminku. Pripadne jestli ma nekdo typ na nejaky konkretni vyrobek,s kterym ma dobre zkusenosti. Diky predem za vase rady. Ma ho kolega a par znamych na sport. Na ruce sedi vyborne, vyhoda je v jeho presnem utazeni - nemusis resit dirky v pasku. Ovsem me se plne osvedcil NATO reminek. Ale do vody si beru radeji kovovy tah nebo gumovy reminek. Kdyz vylezu z bazenu, tak z nich voda jen jednoduse stece. Nekde tady se psalo u reminku z prirodniho kaucuku. Mely by me ted postou prijit jedny divery, tak ho mozna zacnu shanet. Pry je to hodne prijemny material.
Recommended Posts