palmone1 Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Zdravim Chronomagov, po dlhociznom case som si prevetral moje Mida, ktore boli doposial len v hodinkovnici a musim povedat, ze ich budem prevetravat castejsie - ciste linie plasticke indexy no parada - ked som ich kupoval tak to bola radost, no prisli ine a na tie sa zabudlo.... , tak co na ne poviete? Take retro, neretro.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powerboss Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Elegantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Dobrý kousek s day-date,velitel si nepoplete den ani datum,tuhle komplikaci mám rád a při tom tam kam koukám není.Gratuluju,Mida nezklamou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Mida maj fakt povedený kusy, bůhvíproč mi to přijde jako tady trochu zanedbávaná značka. Já mám silně v merku ty jejich divery.. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 12. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Dik Dobrý kousek s day-date,velitel si nepoplete den ani datum,tuhle komplikaci mám rád a při tom tam kam koukám není.Gratuluju,Mida nezklamou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 12. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Presne si to trafil Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Mida maj fakt povedený kusy, bůhvíproč mi to přijde jako tady trochu zanedbávaná značka. Já mám silně v merku ty jejich divery.. Gratulace! Kdepak zanedbavana, ve Snowovi tu ma verneho ambassadora:) Ale zpatky k hodinkam - tohle je opravdu jeden z nejnadcasovejsich designu, co znam. Jen je hezky provetrej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 12. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 ROZKAZ! Kdepak zanedbavana, ve Snowovi tu ma verneho ambassadora:) Ale zpatky k hodinkam - tohle je opravdu jeden z nejnadcasovejsich designu, co znam. Jen je hezky provetrej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Pěkné Commandery. Měl jsem je v chronu, ale tato značka není pro každého. Ať se ty tvoje podívají na "světlo" častěji. Zaslouží si to. Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 13. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Diki Pěkné Commandery. Měl jsem je v chronu, ale tato značka není pro každého. Ať se ty tvoje podívají na "světlo" častěji. Zaslouží si to. Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se