spineshank Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Dík! nemám auto, tak ono to pak de i samo a ani se nesnažim:-)děcka, tak já na ně kouknu, ale běda vám jak nevydržej :-) boty nejsou zrova mým investičním objektem:-)tak já to mám naopak,většinou do bot investuju a mám tu zkušenost že mi pak dlouho vydrží,na tenis Asics za 3 a mám je třetí sezonu,na kolo Sidi jedny za 4,5 a mám je taky třetí sezonu,jedny za Sidi za 8,5 a mám je druhou sezonu.....takže si myslím že ty FT ti taky vydrží,s něma ale já zkušenost nemám
palom Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 pochvalte mi moj novy stroj :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Micey Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Chválím tvůj nový stroj! Akorát by to možná chtělo lepčí kola výhledově, k Ultegře..
spineshank Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 pěknej bike,v silnicích se tolik neorientuju,tak se bude slepě držet napsaného
mondeo2 Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Tak ten bych ani z tý zdi nesundával abych ho náhodou někde neušpinil, vyjížděl bych jen za krásného počasí a musel bych mít stoprocentní jistotu, ze celý týden nezaprší. jo a doufám, že ho máš na zdi v obejváku nebo v nejhorším aspoň v ložnici. Krása.
palom Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Chválím tvůj nový stroj! Akorát by to možná chtělo lepčí kola výhledově, k Ultegře.. kola som chcel predat este ako nove, ale v priebehu tyzdna sa nikto neozval, tak som ich zacal "zjizdet"...ale slintam po zipp-och alebo vision-och...
spineshank Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 co to máš za držák,jakej je to výrobce??
palom Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Tak ten bych ani z tý zdi nesundával abych ho náhodou někde neušpinil, vyjížděl bych jen za krásného počasí a musel bych mít stoprocentní jistotu, ze celý týden nezaprší. jo a doufám, že ho máš na zdi v obejváku nebo v nejhorším aspoň v ložnici. Krása. visi v mojom atelieri, hned vedla pracovneho stola...takze cumim nan castejsie ako na moju nastavajucu :-)
palom Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) co to máš za držák,jakej je to výrobce?? je to tato trapna volovinka (myslim ze to nema ani znackoveho vyrobcu), ale tych 7,5kg to unesie - viac by som tam nevesal: http://www.cykloabc.sk/index.php?lid=608 Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem palom
Micey Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 To neprodávej, stejně za ně moc nedostaneš a ony nejsou špatný, jsou to držáky.. akorát jsou holt těžký a je to takovej, oproti zbytku kola, psychologickej low-end:) Hele ale 7,5 mi příjde až příliš málo, ikdyž vypadá malý.. vážils to?
spineshank Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 je to tato trapna volovinka (myslim ze to nema ani znackoveho vyrobcu), ale tych 7,5kg to unesie - viac by som tam nevesal: http://www.cykloabc.sk/index.php?lid=608díky mrknu jestli se prodává i nás,sháním nějakej obyč držák,co jsem zatím viděl nebylo to ono
joejog Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) pochvalte mi moj novy stroj :-)kolo moc pěkný- odhaduji na výšku jezdce cca 165 cm není-liž pravda Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem joejog
Sedlin Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 pochvalte mi moj novy stroj :-)ok, chválím, ale na můj vkus to má moc brzd a převodů :-)
joejog Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 pochvalte mi moj novy stroj :-)převodů neni nikdy dost :-) ,-ty kola s plochýma drátama mám taky a dost sem se divil, že při rychlosti nad cca 45kmh nějak ševelej, to jsem u drátů s kulatým průřezem nezažil.
vzduch Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 K těm botám. Také jsem řešil něco na "cykloturistiku", kdy tahám kolo po skalách, do kopců,... a nakonec jsem vybral tyto http://www.kola-onix.cz/horske-trekingove-tretry/boty-tretry-scott-atr-eur-45-black?cPath=71. Ještě jsem měl v hledáčku http://cyklisticke-tretry.heureka.cz/bontrager-rhythm-mtb-cerna-zelena/, ale ty tenkrát ještě nebyly v EU. S těma SCOTTAMA jsem maximálně spokojen. Pro čistě sportovní jízdu mám nezničitelně SIDI EAGLE 5.
palom Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 To neprodávej, stejně za ně moc nedostaneš a ony nejsou špatný, jsou to držáky.. akorát jsou holt těžký a je to takovej, oproti zbytku kola, psychologickej low-end:) Hele ale 7,5 mi příjde až příliš málo, ikdyž vypadá malý.. vážils to? na 51 full carbon rame vazi tovarensky 7,7kg...ja mam 46 a menil som rajdy za karbon t.j.na teoretickom sucte a normalnej vahe mam 7,5kg ...ale zavesnej som neprevazoval (tu bohuzial nemam). moj sen bol dostat sa pod 7kg, co ale v tejto cenovej hladine ani s vymenou kolies nedocielim...ked mas ale nejaky tip, tak sem s nim
palom Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 převodů neni nikdy dost :-) ,-ty kola s plochýma drátama mám taky a dost sem se divil, že při rychlosti nad cca 45kmh nějak ševelej, to jsem u drátů s kulatým průřezem nezažil. to je pravda!!! prvy krat ked som na nom sedel, tak som sa zlakol ze nemam cosi dotiahnute :-)
Micey Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 palom: Jo, tak to je malá velikost.. plus pedály teda, si myslim. Furt je to parádní váha.
Doporučené příspěvky