Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dík! nemám auto, tak ono to pak de i samo a ani se nesnažim:-)

děcka, tak já na ně kouknu, ale běda vám jak nevydržej :-) boty nejsou zrova mým investičním objektem:-)

tak já to mám naopak,většinou do bot investuju a mám tu zkušenost že mi pak dlouho vydrží,na tenis Asics za 3 a mám je třetí sezonu,na kolo Sidi jedny za 4,5 a mám je taky třetí sezonu,jedny za Sidi za 8,5 a mám je druhou sezonu.....takže si myslím že ty FT ti taky vydrží,s něma ale já zkušenost nemám

Odesláno

Tak ten bych ani z tý zdi nesundával abych ho náhodou někde neušpinil, vyjížděl bych jen za krásného počasí a musel bych mít stoprocentní jistotu, ze celý týden nezaprší. jo a doufám, že ho máš na zdi v obejváku nebo v nejhorším aspoň v ložnici. Krása.

Odesláno

Chválím tvůj nový stroj! :)

Akorát by to možná chtělo lepčí kola výhledově, k Ultegře..

kola som chcel predat este ako nove, ale v priebehu tyzdna sa nikto neozval, tak som ich zacal "zjizdet"...ale slintam po zipp-och alebo vision-och...

Odesláno

Tak ten bych ani z tý zdi nesundával abych ho náhodou někde neušpinil, vyjížděl bych jen za krásného počasí a musel bych mít stoprocentní jistotu, ze celý týden nezaprší. jo a doufám, že ho máš na zdi v obejváku nebo v nejhorším aspoň v ložnici. Krása.

visi v mojom atelieri, hned vedla pracovneho stola...takze cumim nan castejsie ako na moju nastavajucu :-)

Odesláno

To neprodávej, stejně za ně moc nedostaneš a ony nejsou špatný, jsou to držáky.. akorát jsou holt těžký a je to takovej, oproti zbytku kola, psychologickej low-end:)

Hele ale 7,5 mi příjde až příliš málo, ikdyž vypadá malý.. vážils to? 

Odesláno (upraveno)

pochvalte mi moj novy stroj :-)

kolo moc pěkný- odhaduji na výšku jezdce cca 165 cm není-liž pravda :)

Upraveno uživatelem joejog
Odesláno

pochvalte mi moj novy stroj :-)

převodů neni nikdy dost :-)  ,

-ty kola s plochýma drátama mám taky a dost sem se divil, že při rychlosti nad cca 45kmh nějak ševelej, to jsem u drátů s kulatým průřezem nezažil.

Odesláno

K těm botám. Také jsem řešil něco na "cykloturistiku", kdy tahám kolo po skalách, do kopců,... a nakonec jsem vybral tyto http://www.kola-onix.cz/horske-trekingove-tretry/boty-tretry-scott-atr-eur-45-black?cPath=71. Ještě jsem měl v hledáčku http://cyklisticke-tretry.heureka.cz/bontrager-rhythm-mtb-cerna-zelena/, ale ty tenkrát ještě nebyly v EU. S těma SCOTTAMA jsem maximálně spokojen. Pro čistě sportovní jízdu mám nezničitelně SIDI EAGLE 5. 

Odesláno

To neprodávej, stejně za ně moc nedostaneš a ony nejsou špatný, jsou to držáky.. akorát jsou holt těžký a je to takovej, oproti zbytku kola, psychologickej low-end:)

Hele ale 7,5 mi příjde až příliš málo, ikdyž vypadá malý.. vážils to? 

na 51 full carbon rame vazi tovarensky 7,7kg...ja mam 46 a menil som rajdy za karbon t.j.na teoretickom sucte a normalnej vahe mam 7,5kg ...ale zavesnej som neprevazoval (tu bohuzial nemam). moj sen bol dostat sa pod 7kg, co ale v tejto cenovej hladine ani s vymenou kolies nedocielim...ked mas ale nejaky tip, tak sem s nim

Odesláno

převodů neni nikdy dost :-)  ,

-ty kola s plochýma drátama mám taky a dost sem se divil, že při rychlosti nad cca 45kmh nějak ševelej, to jsem u drátů s kulatým průřezem nezažil.

to je pravda!!! prvy krat ked som na nom sedel, tak som sa zlakol ze nemam cosi dotiahnute :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...