Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 18:45, Gustaf napsal:

tak celkově...dojem. a funčnost komponentů....jestli dostačujou...hlavně to deorko. Je mi jasný, že náby XT nebo Deore asi nepoznám, ale řazení a brzdy...?

Shimano funguje super nove deore 10 je opravdu dobra chod razeni je uz hodne podobny xt naprosto presny jen o neco delsi nez xt ale osobne ho mam na mem novem Ghostu a nemni duvo ho menit naboje XT zasadni rozdil je v ose, brzdy jsou dobre ale s XT se nedaji srovnat jsou vice gumove a ne tak ostre nemaji keramicke pisty paka je lisovany hlinikovy plech xt je vykovek vicko nadobky je plastove u xt hlinik :-)

Odesláno

Dík za odpověď. o brzdách sem přemejšlel, že bych je pak vyměnil za XT (musí se dát i XT kotouče nebo Deorkový postačí)...přeci jen jsem s nima spokojenej teď. Jsou jejich páky kompatibilní s řezením Deore? 

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 18:55, Gustaf napsal:

Dík za odpověď. o brzdách sem přemejšlel, že bych je pak vyměnil za XT (musí se dát i XT kotouče nebo Deorkový postačí)...přeci jen jsem s nima spokojenej teď. Jsou jejich páky kompatibilní s řezením Deore? 

Jak to myslis kompatibilni jestli jako montaz razeni na brzdy tak ne nejsou IC na to musis mit razeni IC prima montaz -B jesli by te zajimalo neco vice tak mi klidne zitra brnkni na tel.cislo ti poslu do zp. :-)

Odesláno (upraveno)

mno teď mám XT brzdy i řazení a páky na řídítkách svým tvarem dosebe jakoby pasují...tak jestli tomu tak bude i při odlišných pákách...respektive Deore a XT

post-13404-0-51470900-1429470486_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)
  V 19. 4. 2015 v 19:07, Gustaf napsal:

mno teď mám XT brzdy i řazení a páky na řídítkách svým tvarem dosebe jakoby pasují...tak jestli tomu tak bude i při odlišných pákách...respektive Deore a XT

Jo tak to jo pasuji :-) ale chod je uplne nekde jinde nove jsou mnohem a mnohem lepsi paky jsou polovicni cekova konstrukce i ovzdusneni lepsi to moc zdarile brzdy mam je doma na vsech mich kolech :-)

Upraveno uživatelem kupko
Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 19:09, kupko napsal:

Jo tak to jo pasuji :-) ale chod je uplne nekde jinde nove jsou mnohem a mnohem lepsi paky jsou polovicni cekova konstrukce i ovzdusneni lepsi to moc zdarile brzdy mam je doma na vsech mich kolech :-)

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 19:09, kupko napsal:

tím myslíš XT

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 19:37, Krupkic napsal:

A Gustave, co že ses rozhodl na přechod z xc kola na v podstatě trailový kolo? Né, že bych to neschvaloval, jenom jsem překvapenej :)

protože dospěl.... D
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...