Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vycvak je v pohode, ale dostat to tam bude chtit trochu cviku. Zkousim spicku a zaklapnout, ale vzdycky tak na podesaty. Vopruz.

máš to pro začátek povolený?je lepší to povolit a pak zkusit popř.dotáhnout

Odesláno

S SPD jsem taky váhal, ale už bych je neměnil. Jinak 26 jako první "lepší" kolo bohatě stačí, a neříkám, že až se vyjezdím :whistling:... Jen k mým 180cm vůči velikosti rámu, se mi žádná 29 prostě nelíbí, vypadají tak nějak divně nesouměrně. A polovička říkala, že mi právě toto kolo sluší, takže není o čem, protože víme kdo má doma poslední slovo :lol2:

Odesláno

S SPD jsem taky váhal, ale už bych je neměnil. Jinak 26 jako první "lepší" kolo bohatě stačí, a neříkám, že až se vyjezdím :whistling:... Jen k mým 180cm vůči velikosti rámu, se mi žádná 29 prostě nelíbí, vypadají tak nějak divně nesouměrně. A polovička říkala, že mi právě toto kolo sluší, takže není o čem, protože víme kdo má doma poslední slovo :lol2:

jj ženy mají vkus a poznají a  ví co nám sluší :cheers:

Odesláno

kluci nemate nekdo na kolo gps hodinky? Premyslim o TOMTOM Multisport ze by byly i na beh ale porad nevim :/ Dela neco lepsiho ve stejne cene garmin? 

Odesláno (upraveno)

Jak říkáš ;-)

Jinak nevíte někdo náhodou a hlavně ty Spine, něco o závodu kolem Bílého potoka. Polovička říkala, že viděla někde nějaký prospekt, ale nic dalšího nevěděla. Na netu jsem na nic nenarazil :(

EDIT: Né, že bych měl nějaké ambice, ale zajel bych se kouknout ...

Upraveno uživatelem fendelik
Odesláno

Fendelik, jediny pekny 29 kolo dela Niner, jinak nejsou zadny pekny:) Prijde me to jak ta masina co strika vzrostle pole na tech obrovskejch a uzkejch pneu :). A tato ,,moda´´ preje dobrym nakupum, daji se sehnat spickove 26tky za dobry kacky.

Spine, slusna prace :) Ty jezdis duse?

Shotik, resim neco podobneho. Na ,,terenaka´´ tacho nechci, nicmene me stale zajima kolik jedu, kolik jsem ujel a treba i ulozeni fajn singliku. Koukal jsem na ty novy Garminy, uzil bych je i pri chozeni, behani, beznym zivote. Akorat ta cena :(

tl

Odesláno

TLD: myslis novy fenixy? Jako myslel sem tak 4 litry za to :)) A chci to presne na to co rikas ty :) Nejsem dalkar ale rad si zaznamenam vzdalenost a trasu 

Odesláno

Fendelik, jediny pekny 29 kolo dela Niner, jinak nejsou zadny pekny:) Prijde me to jak ta masina co strika vzrostle pole na tech obrovskejch a uzkejch pneu :). A tato ,,moda´´ preje dobrym nakupum, daji se sehnat spickove 26tky za dobry kacky.

Spine, slusna prace :) Ty jezdis duse?

Shotik, resim neco podobneho. Na ,,terenaka´´ tacho nechci, nicmene me stale zajima kolik jedu, kolik jsem ujel a treba i ulozeni fajn singliku. Koukal jsem na ty novy Garminy, uzil bych je i pri chozeni, behani, beznym zivote. Akorat ta cena :(

tl

jj jezdím...mám to nachystaný na mlíko,ale nějak se k tomu nemůžu/nechu/sem lenošnej... dokopat to předělat

Odesláno

Shotik, ano ty jsem myslel, ale za ty prachy asi radsi nekam na tyden vypadnu s kolem:) Ale libej se moc.

Spine, jasny. Ja to mam jako paskvil, predni bezduse s mlikem a vzadu mam dusi, protoze jsem jeste nekoupil mliko:)

tl

Odesláno

máš to pro začátek povolený?je lepší to povolit a pak zkusit popř.dotáhnout

Ještě jsem neměl čas to poladit, v sedm večer jsem koupil kolo, v půl osmé boty s kuframa a v osm seděl na bajku :)

Odesláno

Shotik, ano ty jsem myslel, ale za ty prachy asi radsi nekam na tyden vypadnu s kolem:) Ale libej se moc.

Spine, jasny. Ja to mam jako paskvil, predni bezduse s mlikem a vzadu mam dusi, protoze jsem jeste nekoupil mliko:)

tl

my kupujem plnotučný :clap: a někdy u bio

mě stačí koupit jen ventilky a mlíko a můžu jezdit,kola i pláště na to jsou nachystaný,ale zatím mi to vcelku vyhovuje jak to mám,snad po 3 letech jsem včera píchl,pokud to bude častěji tak to předělám

dnes se těším ...takový počasí na večer má rád :cheers:

Odesláno

kluci nemate nekdo na kolo gps hodinky? Premyslim o TOMTOM Multisport ze by byly i na beh ale porad nevim :/ Dela neco lepsiho ve stejne cene garmin? 

Mám Garmin 910xt na kolo, běh i plavání. Když jsou teď nové modely (920), třeba koupíš někde z druhé ruky levnějc.

Odesláno

Já naštestí sehnal Fenix 3 za dobře a sem spokojenej, za plnou cenu bych se asi cukal. Ale teď mi tady přebejvaj Forerunnery 305, který zvládnou sledovat trasu stejně a komunikujou třeba i se Stravou po připojení k PC (Fenix 3 má BT a Wifi - neni třeba připojovat k PC). Takže 305ky klidně za levno prodám, kdyby byl zájem. Aspoň bych nemusel zakládat inzerát :)

Odesláno

Dle výrobce má mít 9,7 kg bez pedálů, dělaly se velikosti 44 cm, 49 cm, 53 cm - já mám 49 cm

To moje má relativně těžké SPD pedály (obyčejné Simano), těžší ráfky (duralové místo Ritchey carbon), jiné pláště, jiné (těžší) sedlo, dva držáky na pití, brašnu s vercajkem pod sedlem a dle dnešního vážení (na manželčině fitness váze, přesnější nemám) má 10,5 kg.

Takže nemám důvod si myslet, že "tohle má pod deset leda v 15 palcích".

fitness váha ukáže ledacos. vezmi závěsnou.

(ale jinak ne že by full nemohl vážit 10.5 kg - sám takový mám a lehkým komponentům jsem se spíše vyhýbal, než že bych je vyhledával. (sedlo 300 g, řídítka 130 g, představec taky tak nějak... musel bych to najít).)

Odesláno

TLD: myslis novy fenixy? Jako myslel sem tak 4 litry za to :)) A chci to presne na to co rikas ty :) Nejsem dalkar ale rad si zaznamenam vzdalenost a trasu 

Pouzij aplikaci na telefonu je jich mraky :-)

Odesláno

Kupko. Mas me za velky trdlo koukam :))

Aplikace samo do ted pouzivam ale neni to tak pohodlny jako hodinky na ruce. Nicmene asi v tom tak budu stejne pokracovat

Odesláno

my kupujem plnotučný :clap: a někdy u bio

mě stačí koupit jen ventilky a mlíko a můžu jezdit,kola i pláště na to jsou nachystaný,ale zatím mi to vcelku vyhovuje jak to mám,snad po 3 letech jsem včera píchl,pokud to bude častěji tak to předělám

dnes se těším ...takový počasí na večer má rád :cheers:

No defekt je pro kazde uz dlouho te to obchazelo mliko to bude sranda jak budes davat fotku s ulepenym dresem a rukama male dirky od trnu to zpe ale vetsi je to bomba jak ti strika lepive m liko za jizdy na krk :-) uz jsem to zazil :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...